Графиката е няква мътилка, но x-ray е брутален. Втората част най ми хареса.
Макар че и горният му цитат е изцяло в духа му - прави си изводи по Master Race ебавките (от Zero Punctuation) за всички PC геймъри. Все едно да си правиш изводи за конзолните геймъри по конзолните фанатици. Несериозна работа. Вярвам, че огромното мнозинство геймъри са някъде по средата, даже съм сигурен, че доста имат и PC, и конзола като мен.
А за Sniper Elite 4 - сто процента ще можеш да пръснеш и мъдите на Хитлер по традиция.
INDUSTRY analyst Michael Pachter tells us why PC Gamers won't be tempted by Sony's new PS4 Pro.Сериозно, колко митичен трябва да си, за да тръгнеш да обясняваш защо изявен ПЦ геймър няма да бъде зарибен от поредната конзола.
Кой ще тръгне да заменя кон за кокошка?
Може да ви е интересно
В реалност целия мач на FIFA в последните години е много по-плавен, футболистите отговарят много по-добре на онова, което им задаваш като команда и геймплеят е... добър. PES е като един дънер, като някой дървен рейсър, на който натискам копчето възможно най-силно, за да завие танкът, който управлявам, но чисто и просто не става. Абсурдно е как преди 8-9 години се кълнях в PES, а от FIFA ми се повръщаше, но сега е точно обратното. Всъщност дори не съм свалил демото на FIFA нарочно, преди да завърша ревюто за PES, защото мога да си заложа топките, че пусна ли си FIFA... PES няма да издържа и 2 минути.
Всъщност най-абсурдното е, че PES уж се води, че имал "якия" геймплей, доколкото четох от фалшивите ревюта, което всъщност не е така. Всяка година Konami показват моделите на футболистите, детайлните им лица, повторенията, кинематичните елементи - но малко от истинския геймплей. Просто защото правят всичко възможно да залъжат хората, че PES си струва. Докато EA вече дори не рекламират FIFA - няма файда. Знаят, че каквото и да става ще вземат милиард от всяко издание и те това си е... докато в PES търсиш мач онлайн по 5 минути. ![]()
Все пак из сайтовете от сигурно 2 години не виждам някакви активни кампании за фифите, всяка година има едно представяне на E3 за новите функционалности и те това е. Специално 2016-та няма и грам новини за FIFA. Никакви бомбастични трейлъри, нищо. Но когато някой е сигурен във франчайза си... защо не...
Апропо оставам на твърдото и непоклатимо мнение, че ревютата на PES 2017 са супер менте.
По-фалшиви от ВИП Брадър даже. ![]()