Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
129
...
797
>
vldir
Цитиране
21 септември 2016

Графиката е няква мътилка, но x-ray е брутален. Втората част най ми хареса.

igra4
Цитиране
21 септември 2016
Игра в която убиваш светец, ще се пропусне!
DragonSlayer
Цитиране
21 септември 2016
^
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Изтрит потребител
Цитиране
21 септември 2016
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
igra4
Цитиране
21 септември 2016
http://nbox.bg/lubopitno/item/35093-prodavat-ikona-na-hitler-za-150-lv.html
Изтрит потребител
Цитиране
21 септември 2016
Изтрит коментар
pseto
Цитиране
21 септември 2016
Тоя "анализатор" е един от най-големите смешници, които са ми попадали. Най-често прави прогнози тип "2+2 е равно на 4", но дори и тогава бърка в солиден процент от случаите. Досаден тип.

Макар че и горният му цитат е изцяло в духа му - прави си изводи по Master Race ебавките (от Zero Punctuation) за всички PC геймъри. Все едно да си правиш изводи за конзолните геймъри по конзолните фанатици. Несериозна работа. Вярвам, че огромното мнозинство геймъри са някъде по средата, даже съм сигурен, че доста имат и PC, и конзола като мен.

А за Sniper Elite 4 - сто процента ще можеш да пръснеш и мъдите на Хитлер по традиция.

DragonSlayer
Цитиране
21 септември 2016
INDUSTRY analyst Michael Pachter tells us why PC Gamers won't be tempted by Sony's new PS4 Pro.

Сериозно, колко митичен трябва да си, за да тръгнеш да обясняваш защо изявен ПЦ геймър няма да бъде зарибен от поредната конзола.

Кой ще тръгне да заменя кон за кокошка?

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
21 септември 2016
igra4 го е направил... но като го виждам какъв е... нищо чудно...
Charcharo
Цитиране
22 септември 2016
@Pseto и Nightwarrior

Може да ви е интересно

pseto
Цитиране
22 септември 2016
Лицата в PES винаги са били по-добри от тези на FIFA. Моделите на футболистите от една гледна точка - също (при излизането на терена например). Също така PES тази година е добавил някакъв... кинематичен елемент при повторенията, при който играта изглежда някак по-мазна, отколкото е в реалния геймплей и изглежда страхотно там.

В реалност целия мач на FIFA в последните години е много по-плавен, футболистите отговарят много по-добре на онова, което им задаваш като команда и геймплеят е... добър. PES е като един дънер, като някой дървен рейсър, на който натискам копчето възможно най-силно, за да завие танкът, който управлявам, но чисто и просто не става. Абсурдно е как преди 8-9 години се кълнях в PES, а от FIFA ми се повръщаше, но сега е точно обратното. Всъщност дори не съм свалил демото на FIFA нарочно, преди да завърша ревюто за PES, защото мога да си заложа топките, че пусна ли си FIFA... PES няма да издържа и 2 минути.

Всъщност най-абсурдното е, че PES уж се води, че имал "якия" геймплей, доколкото четох от фалшивите ревюта, което всъщност не е така. Всяка година Konami показват моделите на футболистите, детайлните им лица, повторенията, кинематичните елементи - но малко от истинския геймплей. Просто защото правят всичко възможно да залъжат хората, че PES си струва. Докато EA вече дори не рекламират FIFA - няма файда. Знаят, че каквото и да става ще вземат милиард от всяко издание и те това си е... докато в PES търсиш мач онлайн по 5 минути.

bojosan
Цитиране
23 септември 2016
Псе,верно тия не рекламират Фифата,даже помниш ли че те питах август ще иизлиза ли 17,щото никъде нито дума в нета за нея,и ти ми рече ,че по скоро камила през иглени уши ще мине,нежели ЕА да не пуснат поредната Фифа
nightwarrior
Цитиране
23 септември 2016
Направиха и представяне на Е3 и напускаха трейлри, Origin е нонстоп с реклами на Fifa 17 или B1. Нямам представа в конзолните store-ове дали я рекламират или не, но да кажеш, че няма реклама е по-скоро неточно.
pseto
Цитиране
23 септември 2016
Не се изразих правилно - имах предвид, че не рекламират FIFA особено усилено в гейм медиите. Понеже че се дават луди пари за реклама е факт. Като фен на Висшата лига виждам за какво става - на всеки стадион има сто надписа EA Sports, екипите на съдиите са спонсорирани от EA Sports, фентъзи лигата на Висшата лига е на EA Sports и т.н. При положение, че говорим за най-касовото футболно първенство очевидно EA кихат десетки милиони за реклама... не знам дали числото е в стотиците, вероятно не, но не би ме изненадало.

Все пак из сайтовете от сигурно 2 години не виждам някакви активни кампании за фифите, всяка година има едно представяне на E3 за новите функционалности и те това е. Специално 2016-та няма и грам новини за FIFA. Никакви бомбастични трейлъри, нищо. Но когато някой е сигурен във франчайза си... защо не...

Апропо оставам на твърдото и непоклатимо мнение, че ревютата на PES 2017 са супер менте. По-фалшиви от ВИП Брадър даже.

Изтрит потребител
Цитиране
23 септември 2016
Изтрит коментар
<
1
...
129
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.