Значи за забравяне - няма как да забравя скоро тая атмосвера,къщата ,ненормалниците,декорите....Виж,Uncharted 4 го забравих веднага след като го врътнах.Сега я почвам на най високата трудност да видя как е.
Вече писах,много неща ме дразнят в играта,бих искал да има повече гейм механики,повече и по разнообразни изроди,босове и т.н...Но не е важното аз какво искам.
Взех вече да деля игрите на три групи,лично за себе си.
Първата - която повлиян от клипове и мнения на съфорумници въобще не купувам.
Втората - игри които купувам,но в хода на геймплея се разочаровам,и спирам да ги играя.Остават недовършени завинаги.
И третата група - игри,за които съм преценил,че ще ми допаднат,купил съм ги и съм ги превъртял до края.Тези игри са оправдали очакванията ми,малко или много и са ме удоблетворили.Кои повече,кои по малко,но са изпълнили предназначението си.
Миналата година,да не излъжа,ама май само на 3-4 игри НАЙ МНОГО ,да съм видял финалните надписи.
Вече се убедих в ,че няма никакъв смисъл да се опитвам да наложа мнението си относно някоя игра на друг.Това е абсурдно.Нещата които един харесва - друг ги мрази.И в живота е подобно положението - твойте врагове са приятели на друг.
Никога няма да има единомислие по отношение на игрите.В къщи сме трима.Двама от нас врътнаха играта на един дъх и останаха доволни.Третият не иска и да чуе за нея, все едно диска не е на масата до него,дори не го е и погледнал,а си играе The Crew например,игра,която за мен е тотална щета..
Така че нека всеки си намери и играе това,което лично на него му допада.
Лошото е,когато броиш 125 лева за игра,а тя те разочарова.