Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
165
...
797
>
sauron93
Цитиране
21 март 2017
За тази тема много се е писало в много форуми . Някои смятат че е от възрастта ,други защото не са били изиграли още много заглавия и всичко им е било интересно. Аз смятам че и 2-та фактора имат влияние .
Dandelion - The Best Romance Choice
Цитиране
22 март 2017
Според мен в днешно време повечето AAA игри са някак си еднакви.Да вземем The Last of Us,Tomb Raider HZD,Watch Dogs 2 примерно.Всички тези игри имат Stealth или Guns Blazing approach,крафтинг системи,някакъв вид wall hack,кавър система.Единственото нещо което ги различава е сетингът. Разработчиците са напипали една формула и сега игрите просто губят идентичността си.

Такова сравнение примерно между Max Payne 2,Rogue Trooper,GTA San Andreas,Tomb Raider Anniversary,Hitman Blood Monney,Mafia 1 e невъзможно да се направи.Всяка от тези игри имаше някакъв learning curve,различен геймплей дизайн,различен подход към стрелбата,различна структура на историята дори и всичко това ги правеше много по-запомнящи се от поредния Продукт сега.

Поне тази година започна обещаващо.

DragonSlayer
Цитиране
22 март 2017
Мисля, че игрите загубиха много от чара си в желанието си да са вседостъпни. Един от белезите на гейминга в близкото минало беше ясното разграничение на таргета що се отнася до интереси и очаквания. Когато излизаше поредния space sim знаеш, че това е игра, която не е за всеки. Не е предвидена за всеки. Не може да се играе от всеки. Това беше игра, която се целеше в много конкретна група играчи, които имат определени интереси в този жанр и съответните очаквания към подобен род игри. Когато имаш дълга Х поредица изградена на конкретни особености, не можеш изведнъж да пуснеш ХRebirth и да очакваш всички да са доволни - и старите играчи и кежуъл геймърите, които просто харесват четирите клавиша на контролера.

Днес желанието за разширяване на таргета размива границите на жанровете и в края на краищата повечето продукти са нито рак, нито риба.

Това е само една от особеностите на новото време, разбира се. Нещата са много по-комплексни.

Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Charcharo
Цитиране
22 март 2017
http://tap-repeatedly.com/2011/01/alone-for-all-seasons/

За Storytelling, Atmosphere и други

Съгласен съм. Ако искаш да си добър във всичко... накрая губиш идентичност, душа.

rosniak
Цитиране
23 март 2017
Кръпка 7.2. за Легиона пристига на 28 за Америка и 29 в Европа !! P.s. Ето и трейлъра:
!!!!
Изтрит потребител
Цитиране
23 март 2017
Изтрит коментар
You've been compromised. Toxic always wins! :P
Macks
Цитиране
26 март 2017
Близард вече промениха Battle.net лаунчера на Blizzard App. Само името и иконата са различни, иначе всичко е същото. Очаквах повече.
DragonSlayer
Цитиране
26 март 2017
Ако не го беше споменал, можеше и да не го забележа.
Не е задължително да има смисъл във въпросите. Това е задължително само за отговорите." Сюзън Смърт
Изтрит потребител
Цитиране
27 март 2017
Изтрит коментар
bojosan
Цитиране
29 март 2017
Абе некой знае ли дека се затри оня пич Ротен ?
rosniak
Цитиране
29 март 2017
@bojosan- алт акаунт на някои от "обичните" ни тролове !!!
Изтрит потребител
Цитиране
29 март 2017
Изтрит коментар
bojosan
Цитиране
30 март 2017
Aaa,жив е значи..викам си да не е станало най лошото с това момче,после си помислих ,че може да е имигрирал някъде далече,дето няма нет,ама той тук бил,между нас.
sauron93
Цитиране
30 март 2017
Започнах Андромеда-та ама много бъгове деба. Анимациите не са както трябва на моменти ,други технически бъгове . Също така имам някакъв проблем с лаг , но интересното е че не лаги когато съм на мисия а лаги в нексуса , на затвореното пространство . Би трябвало да е обратното . Иначе играта е интересна и вероятно ще предложи много часове игра тъй като зоните са доста , мисиите също , крафтинга и тн. Като цяло ми допада но няма да откажа един фикс пач.
darkblue
Цитиране
30 март 2017
Аз още го обмислям дали да я взема. Нещо чува ли се за скорошен пач ?
<
1
...
165
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.