Излезе !
*PS: Да се изчака поне седмица, че да излезнат още 2-3 патча ![]()
*1 000 000
Интересно поне за мен
@10yo10f, не знам какъв край очакваше. Нормално е да оставят маса клифхенгъри(и има много такива). Не забравяй, това е първа игра от поредица(поне се надяват да е поредица, но тук вече всичко опира до продажби). Хората гледат грешно на нея като 4та игра. Технически сте прави, та я четвърта в ME вселената, но като стори, като всичко, по-скоро може да се счита за първа(едва ли не непълен рибуут, ако има изобщо такъв термин). Направи паралели с първата и колко въпорса оставаха след нея и ще видиш, че разликата е минимална.
@nightwarrior - по - късно ще ти напиша от какво съм разочарован
А за Darksiders 3 - аз бих изчакал, преди да се хайпна. Екипът ще е сравнително нов, под шапката на друг и по-беден разпространител, бюджетът вероятно ще е доста по-нисък... трейлърът не изглежда зле, де. ![]()
@nightwarrior - една от тъпотиите беше това че, дори и всичките куести да минеш, броните не може да ги крафтнеш до край. Ок нека да има за new game + ама закакво ми дава торсото да го имам до край, пък краката и ръцете не може. За историята: Уж не всеки може да стане патфайндър , бла бла, не всеки може да има САМ.... и накрая бам някаф може да контролира сам и всеки може да има чип и да е патфайндър. Тва със така нареченото скърдж, избягали , не знам си ко , и тея го дожедоха там като зараза. Тея толква напреднала цивилизация, променят планета (имат контрол над нещо което не са създали те, демек планетите) и бягат като мишки. Не казаха защо е станало така, каква е била целта им. Да не говорим че патфайндара се прай на велик, с това че контролира технологията им, пък то ко всичко го прави САМ. Края за мен беше тъп с тая pланета " звездата на смъртта"
10yo10f - За броните не знам, от един момент нататък спрях да крафтвам, щото не видях смисъл(играх го снайпер и рядко ми сваляха дори щита, а козметично нямаше съществена промяна от един етап нататък).
Патфайндъри могат да станат тия с импланта. Не всички го имат, затова има и установен ред. От сторито разбрах, че са Кора + близнаците за хората и т.н. Нормално е да има резерви. А оня нали затова отвлече близнака/близначката(зависи като какъв го играеш). Той не контролираше точно САМ, а човека, който контролира САМ.
Контрола над планетите го осъществаваха, чрез Vault-овете, които са тяхна технология(докъде може да стигне технология в сай-фай... докъдето реши автора/сценариста). Доколкото разбрах от сторито, Scourge-a всъщност не е е просто нещо, което те не са създали(предполагам паралела ти с планетите), а е оръжие, конкретно насочено срещу тях/срещу технологията им(мисля, че патфайндъра използва точно това в един момент от сторито - когато води ремнант корабите за финалната атака и минава в близост до Scourge-a и се вижда как онова гони корабите, за да го ползва срещу Kett). Kогато врагът ти е направил нещо, което целенасочено унищожава технологията, с която би трябвало да противостоиш, логичното е тактическо отстъпление(пък било то и тотално бягство), пък и нямаме инфо за другите клъстъри, може битката да продължава, да са зарязали само Heleus. Не забравяй, освен Jardaan там в галактиката е имало поне още нещо(цивилизация или де да знам), което е пуснало Scourge-a, вероятно за него се намеква в съобщението от Quarrian Ark-a(най-големия и интересен клифхенгър за мен).
Има момент, в който САМ няма връзка с теб(когато оня отвлича близнака ти) и тогава ти, като патфайндър, позваш ремнант технологията(вдигаш града, детo го мислеха за Меридиан и ти тече кръв от носа). След мейн мисията нали трябва да говориш с персонажите, в диалог те патат, дали можеш да ползваш технологията без САМ(може би близнака ти, не помня с кой беше разговора). Патфайндера казва, че може, но без САМ му е много трудно, което реално го видяхме.
Звездата на смъртта е малко пресилено, защото това просто е ключа за глобална промяна в клъстера(може би галактиката, но реално не знаем). В тоя ред на мисли може да му гледаш като на Цитаделата/Crucible от трилогията. Парче технология, което както може да ни затрие, така може и да ни спаси.
Андромеда има дупки, ако очаквах нещо невероятно щях да съм разочарован, но като за първа част сторито не е зле(не е нищо особено, но това е друга тема). По отношение на сторито съм заинтригуван от потенциала какво могат да направят(ако има други части), но толкова.