Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
176
...
797
>
Charcharo
Цитиране
27 април 2017

Излезе !
*PS: Да се изчака поне седмица, че да излезнат още 2-3 патча

igra4
Цитиране
30 април 2017
Честито на 5-мата човека които ще играят това нещо
vldir
Цитиране
30 април 2017
Почнах Sniper Ghost Warrior 3 и мога да кажа, че ми харесва.
Charcharo
Цитиране
30 април 2017
"Честито на 5-мата човека които ще играят това нещо "

*1 000 000

Charcharo
Цитиране
01 май 2017

Интересно поне за мен

vanmx
Цитиране
01 май 2017
На тоя пич Green Ham Gaming всичко е доста интересно и готино направено. Пуска материал веднъж на няколко месеца, но пък изпипва нещата добре.
nightwarrior
Цитиране
02 май 2017
Изиграх МЕ:А(да, чак сега намерих време). Като цяло съм доволен.

@10yo10f, не знам какъв край очакваше. Нормално е да оставят маса клифхенгъри(и има много такива). Не забравяй, това е първа игра от поредица(поне се надяват да е поредица, но тук вече всичко опира до продажби). Хората гледат грешно на нея като 4та игра. Технически сте прави, та я четвърта в ME вселената, но като стори, като всичко, по-скоро може да се счита за първа(едва ли не непълен рибуут, ако има изобщо такъв термин). Направи паралели с първата и колко въпорса оставаха след нея и ще видиш, че разликата е минимална.

darkblue
Цитиране
02 май 2017
МАЛЕЕЕЕЙЙЙ

@nightwarrior - по - късно ще ти напиша от какво съм разочарован

pseto
Цитиране
03 май 2017
За мен Andromeda-та е болезнено посредствена. Това горе-долу мога да кажа за нея. Геймплеят като свикнеш с него - става, но говорим просто за бездушен ковър шутър без никакво въображение. Ролевият елемент по-скоро го има, колкото да го има. В общия случай не видях някаква значителна разлика между това дали съм с едно, друго, трето или пето оръжие, с малко по-високи или ниски щети...

А за Darksiders 3 - аз бих изчакал, преди да се хайпна. Екипът ще е сравнително нов, под шапката на друг и по-беден разпространител, бюджетът вероятно ще е доста по-нисък... трейлърът не изглежда зле, де.

nightwarrior
Цитиране
03 май 2017
HorseMAN of The Apocalypse е жена...
rosniak
Цитиране
03 май 2017
Аз съм хайпнат и като гледам спазват квото е от предишните игри. Но все пак ще видим какво ще бъде като излезе.
P.s. Това ме подсеща- трябва да намеря време да изиграя 2те игри отново.
darkblue
Цитиране
03 май 2017
=== Ще спойлна за Aндромеда, така че който не я е изиграл да не чете.==

@nightwarrior - една от тъпотиите беше това че, дори и всичките куести да минеш, броните не може да ги крафтнеш до край. Ок нека да има за new game + ама закакво ми дава торсото да го имам до край, пък краката и ръцете не може. За историята: Уж не всеки може да стане патфайндър , бла бла, не всеки може да има САМ.... и накрая бам някаф може да контролира сам и всеки може да има чип и да е патфайндър. Тва със така нареченото скърдж, избягали , не знам си ко , и тея го дожедоха там като зараза. Тея толква напреднала цивилизация, променят планета (имат контрол над нещо което не са създали те, демек планетите) и бягат като мишки. Не казаха защо е станало така, каква е била целта им. Да не говорим че патфайндара се прай на велик, с това че контролира технологията им, пък то ко всичко го прави САМ. Края за мен беше тъп с тая pланета " звездата на смъртта"

nightwarrior
Цитиране
03 май 2017
====Ще има спойл и тука ====

10yo10f - За броните не знам, от един момент нататък спрях да крафтвам, щото не видях смисъл(играх го снайпер и рядко ми сваляха дори щита, а козметично нямаше съществена промяна от един етап нататък).

Патфайндъри могат да станат тия с импланта. Не всички го имат, затова има и установен ред. От сторито разбрах, че са Кора + близнаците за хората и т.н. Нормално е да има резерви. А оня нали затова отвлече близнака/близначката(зависи като какъв го играеш). Той не контролираше точно САМ, а човека, който контролира САМ.

Контрола над планетите го осъществаваха, чрез Vault-овете, които са тяхна технология(докъде може да стигне технология в сай-фай... докъдето реши автора/сценариста). Доколкото разбрах от сторито, Scourge-a всъщност не е е просто нещо, което те не са създали(предполагам паралела ти с планетите), а е оръжие, конкретно насочено срещу тях/срещу технологията им(мисля, че патфайндъра използва точно това в един момент от сторито - когато води ремнант корабите за финалната атака и минава в близост до Scourge-a и се вижда как онова гони корабите, за да го ползва срещу Kett). Kогато врагът ти е направил нещо, което целенасочено унищожава технологията, с която би трябвало да противостоиш, логичното е тактическо отстъпление(пък било то и тотално бягство), пък и нямаме инфо за другите клъстъри, може битката да продължава, да са зарязали само Heleus. Не забравяй, освен Jardaan там в галактиката е имало поне още нещо(цивилизация или де да знам), което е пуснало Scourge-a, вероятно за него се намеква в съобщението от Quarrian Ark-a(най-големия и интересен клифхенгър за мен).

Има момент, в който САМ няма връзка с теб(когато оня отвлича близнака ти) и тогава ти, като патфайндър, позваш ремнант технологията(вдигаш града, детo го мислеха за Меридиан и ти тече кръв от носа). След мейн мисията нали трябва да говориш с персонажите, в диалог те патат, дали можеш да ползваш технологията без САМ(може би близнака ти, не помня с кой беше разговора). Патфайндера казва, че може, но без САМ му е много трудно, което реално го видяхме.

Звездата на смъртта е малко пресилено, защото това просто е ключа за глобална промяна в клъстера(може би галактиката, но реално не знаем). В тоя ред на мисли може да му гледаш като на Цитаделата/Crucible от трилогията. Парче технология, което както може да ни затрие, така може и да ни спаси.

Андромеда има дупки, ако очаквах нещо невероятно щях да съм разочарован, но като за първа част сторито не е зле(не е нищо особено, но това е друга тема). По отношение на сторито съм заинтригуван от потенциала какво могат да направят(ако има други части), но толкова.

darkblue
Цитиране
03 май 2017
ами явно аз очаквах повече отговори, ест че за да има продължение, трябеа да има нещо неразкрито или да се доразвии дадена случка. Явно това ме е разочаровало от края
nightwarrior
Цитиране
03 май 2017
Аз очаквах точно това(смисъл не буквално това, а да останат много неотговорени неща), макар да се надявах да не съм прав, че я има друга част, я не
<
1
...
176
...
797
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.