Ти да не си някой азиатец и в частност китаец? Те играят без да ядат и пият,цифра часове.Един умря, след като игра 48 часа без да яде и пие,след това друг за по-малко време ,и сега не им позволяват повече от 2 часа на ден.Нещо такова беше.Аз не мога да си представя да не ям и пия.Т'ва никога няма да го направя.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
19 ноември 2022
E те не затова им сложиха 2 часа на ден. Без храна мога, ама без да пия поне вода, никъв шанс да издържа ден
Web-Head
Цитиране
20 ноември 2022
На мен това ми се случи за първи път откакто се помня, по принцип максимум 2 часа ми се играе на ден наистина, но сега и исках да приключа с играта защото ми предстои 2 седмици период без достъп до комп, конзола и телевизор, съответно и никакъв гейминг. А и от обяд до към свечеряване да не ядеш не е кой знае колко много в крайна сметка.
lyubohar
Цитиране
20 ноември 2022
Web написа
ми предстои 2 седмици период без достъп до комп, конзола и телевизор, съответно и никакъв гейминг
Дано не влизаш в болница, че не виждам какво друго може да го причини това
Web-Head
Цитиране
20 ноември 2022
Екскурзия. . Гейминг in real life baby. Айде, влизам да чета тука какво играете вие, споделяйте.
Charcharo
Цитиране
20 ноември 2022
The_Doctor46
Цитиране
20 ноември 2022
Аз все още си цъкам третия рън на Cyberpunk-а,докато чакам 2 декември за новия Dead Space.Така де,Calisto Protocol. Все повече се хайпвам за тази игра.От клипчета и трейлъри изглежда много добре.Личи си,че създатели на Dead Space са я разработвали.DS 1,2 заедно с Resident Evil 4 са ми най-любимите сървайвър хорър игри.Да се надяваме да е добра.Тамън и тогава световното ще е навлязло във втората си фаза, и няма да има толкова мачове,та повече време за игра,че да видя дали ще влезе в топа ми за годината в анкетата на Летиан.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
21 ноември 2022
На мене първия Dead Space и Резидентите 2, 3 и 7 голд едишъна са ми най любимите хоръри , а Dead Space първия ми е в топ 3 заедно със Сталка и God of War 3 за всички времена.Калисто протокола съм сигурен че ще изкърти мрака.После идва и ремастъра на DSpace
LethianDream
Цитиране
21 ноември 2022
Като каза Доктора за анкетата, понеже на 2 декември излизат очаквано яки игри- Калистото и Midnight Suns, ще ви дам две седмици време за игра и ще пусна годишната анкета около 15 декември Да си знаете.
bojosan
Цитиране
21 ноември 2022
Калисто протокол ще е около 12 до 14 часа игрово време. Освем това след края на играта ще имаме възможност за преиграване поради факта че на няколко места от играта ще трябва да правим избор и да вземаме решения по кой път или как да продължим, и съответно при преиграването ще можем да изберем начина който не сме предпочели първия път. Най обичам игри с до 15 часа геймплей. Ако са по дълги почват да ме оттегчават. God of War 3 си спомням 10 часа беше
Charcharo
Цитиране
23 ноември 2022
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
23 ноември 2022
hyper
Цитиране
23 ноември 2022
Тъкмо се чудех кого да питам и ето че "имам човек" - чарчаро, я кажи аз ли съм сляп или няма разлика с как изглеждаше на PC през 2015? Смисъл виждам, че има 60 фпс и 4К текстури и *уж* ray-tracing, който аз не виждам, но тотално не виждам нещо различно от каквото гледах на моята машина на релийз..?
Charcharo
Цитиране
23 ноември 2022
Вижда се на моменти разликата от RTGI и разликата в SSR е колосална. Водата вече не е ... като от игра от 2012та а си е на ниво 2020. Но истината, е че не мога да Ви дам повече без да я имам. Неща като RTGI (Ray Traced Global Illumination) зависят много от сцената на играта. Това е перфектно за Open World игри но е лек ефект. Не е нещо очевидно по само себе си. Ето видео за това да го обесни дано да е интересно: *сори за time stampa не знам как да го махна и да се види видеото тука.
Но специфично за Witcher 3 - очаквам да има разлика но просто трябва да я имам играта за да мога да демонстрирам тези неща. Важното, е че е безплатно