Аз имам до момента около 600 часа общо и пак ме сърбят ръцете да правя нова героиня и да ги почвам. Кажи ми, че играеш с женско V, защото ако не.. това си е углавно престъпление за затвор. Коментирал съм много пъти как мацето е озвучено по велик начин, но пак да кажа. Защото и аз при първо изиграване играх с мъжО, ама никога повече. Просто тая кучка Черами Лий е ненормална, няма такова озвучаване, честно
Ами, това е защото съвсем скоро почнах да я играя откакто я оправиха, този път на 5-цата. Преди големия ъпдейт 2.0 я играх съвсем малко на компа и това е. ![]()
Иначе, играх с мъжки Street Kid V. Затвор или не, това е положението. ![]()
Углавно престъпление, но все пак две изигравания са поне стотина часа, не е зле
Централния софийски те зове
Докато е време, играй и с женското на второ изиграване да изклатиш Джуди, ако не друго
(СПОЙЛЕР) Иначе аз открих, че е много по-яко да си корпо кънт и да го сложиш кръстат на Джудката, като я прецакаш в хейста за завладяване на Клаудс. Да, не я ебеш в бунгалото и тя те изтрива от контактите си, но колко пари ти влизат от Майко + безплатна катана, без да пролееш и капка кръв на шефчетата. Безценно!
По същия начин е и с Анджи в един много як куест във Phantom Liberty. Наемат те да спасиш един боксьор от робство, а ти се разбираш с Анджи за процент от скалъпените му мачове
Колкото за романс с Джуди... Играя на РС където с модове мъжкото V не е пречка. Даже понеже не модната играта не го позволява няма конфликт и може да си в романс и с двете. Where is your god now? ![]()
Аз даже наскоро планирам ново изиграване, ама да видим, че от подобни преигравания беклога само набъбва.
Който играе ремастъра на Oblivion да каже как е? Аз няколко пъти мъчих Скайрим, не е моята игра. Нo Oblivion ми е интересна, никога не съм играл оригинала, може да я пробвам нататък.
Добавили са някои quality of life неща. Вече не трябва да правиш тежки сметки като започваш билд, та героя ти да не е щета след определено ниво, но отдолу си е добрия стар Обливиън с всичките му гличове(за мен са фийчър) и чар. Сещаш ли се как като си цъкаш някоя игра и в главата ти изглежда по един начин и след 10тина години си я пуснеш и си кажеш "ма това верно ли беше толкова грозно". Ремастера прави играта да изглежда, както е в изкривените ми спомени. Не знам добре ли го обяснявам ![]()
Та да, ако харесваш оригинала, не виждам как тази няма да ти хареса. Ако си на РС вече само в нексуса има огромно количество модове, които туийкват какво ли не, че да си я направиш каквато искаш(до голяма степен помага, че под Unreal визията отдолу си е стария енджин на който модовете работят с малко туийкване.
Иначе Бетесда дотолкова са разбрали заданието, че има нови гласове(преди заради лимитации са ползвали едни и същи актьори за доста персонажи), но дори с ъпдейта са запазили гафовете(примерно едно нпс си казва два пъти репликата понеже тази дето го озвучава прави втори дубъл
).
Ами, след като има и опцията да направиш жена с патлак и мъж с вагина, можеш който искаш да чаластриш, че и те теб. ![]()