Аз имам до момента около 600 часа общо и пак ме сърбят ръцете да правя нова героиня и да ги почвам. Кажи ми, че играеш с женско V, защото ако не.. това си е углавно престъпление за затвор. Коментирал съм много пъти как мацето е озвучено по велик начин, но пак да кажа. Защото и аз при първо изиграване играх с мъжО, ама никога повече. Просто тая кучка Черами Лий е ненормална, няма такова озвучаване, честно
Ами, това е защото съвсем скоро почнах да я играя откакто я оправиха, този път на 5-цата. Преди големия ъпдейт 2.0 я играх съвсем малко на компа и това е.
Иначе, играх с мъжки Street Kid V. Затвор или не, това е положението.
Углавно престъпление, но все пак две изигравания са поне стотина часа, не е зле
Централния софийски те зове Докато е време, играй и с женското на второ изиграване да изклатиш Джуди, ако не друго
(СПОЙЛЕР) Иначе аз открих, че е много по-яко да си корпо кънт и да го сложиш кръстат на Джудката, като я прецакаш в хейста за завладяване на Клаудс. Да, не я ебеш в бунгалото и тя те изтрива от контактите си, но колко пари ти влизат от Майко + безплатна катана, без да пролееш и капка кръв на шефчетата. Безценно!
По същия начин е и с Анджи в един много як куест във Phantom Liberty. Наемат те да спасиш един боксьор от робство, а ти се разбираш с Анджи за процент от скалъпените му мачове
Колкото за романс с Джуди... Играя на РС където с модове мъжкото V не е пречка. Даже понеже не модната играта не го позволява няма конфликт и може да си в романс и с двете. Where is your god now?
Аз даже наскоро планирам ново изиграване, ама да видим, че от подобни преигравания беклога само набъбва.
Който играе ремастъра на Oblivion да каже как е? Аз няколко пъти мъчих Скайрим, не е моята игра. Нo Oblivion ми е интересна, никога не съм играл оригинала, може да я пробвам нататък.
Добавили са някои quality of life неща. Вече не трябва да правиш тежки сметки като започваш билд, та героя ти да не е щета след определено ниво, но отдолу си е добрия стар Обливиън с всичките му гличове(за мен са фийчър) и чар. Сещаш ли се как като си цъкаш някоя игра и в главата ти изглежда по един начин и след 10тина години си я пуснеш и си кажеш "ма това верно ли беше толкова грозно". Ремастера прави играта да изглежда, както е в изкривените ми спомени. Не знам добре ли го обяснявам
Та да, ако харесваш оригинала, не виждам как тази няма да ти хареса. Ако си на РС вече само в нексуса има огромно количество модове, които туийкват какво ли не, че да си я направиш каквато искаш(до голяма степен помага, че под Unreal визията отдолу си е стария енджин на който модовете работят с малко туийкване.
Иначе Бетесда дотолкова са разбрали заданието, че има нови гласове(преди заради лимитации са ползвали едни и същи актьори за доста персонажи), но дори с ъпдейта са запазили гафовете(примерно едно нпс си казва два пъти репликата понеже тази дето го озвучава прави втори дубъл ).