Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
09 май 2025
Ти пък се хвалиш с rookie numbers в Пънка, сто часа е едно изиграване и половина

Аз имам до момента около 600 часа общо и пак ме сърбят ръцете да правя нова героиня и да ги почвам. Кажи ми, че играеш с женско V, защото ако не.. това си е углавно престъпление за затвор. Коментирал съм много пъти как мацето е озвучено по велик начин, но пак да кажа. Защото и аз при първо изиграване играх с мъжО, ама никога повече. Просто тая кучка Черами Лий е ненормална, няма такова озвучаване, честно

The_Doctor46
Цитиране
09 май 2025
Аз имам 500+ часа и само две изигравяния с женско V :p
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
09 май 2025
LethianDream написа
Ти пък се хвалиш с rookie numbers в Пънка, сто часа е едно изиграване

Ами, това е защото съвсем скоро почнах да я играя откакто я оправиха, този път на 5-цата. Преди големия ъпдейт 2.0 я играх съвсем малко на компа и това е.

Иначе, играх с мъжки Street Kid V. Затвор или не, това е положението.

LethianDream
Цитиране
09 май 2025
The_Doctor46 написа
Аз имам 500+ часа и само две изигравяния с женско V :p

Углавно престъпление, но все пак две изигравания са поне стотина часа, не е зле

Mitko6000 написа
Иначе, играх с мъжки Street Kid V. Затвор или не, това е положението.

Централния софийски те зове Докато е време, играй и с женското на второ изиграване да изклатиш Джуди, ако не друго
(СПОЙЛЕР) Иначе аз открих, че е много по-яко да си корпо кънт и да го сложиш кръстат на Джудката, като я прецакаш в хейста за завладяване на Клаудс. Да, не я ебеш в бунгалото и тя те изтрива от контактите си, но колко пари ти влизат от Майко + безплатна катана, без да пролееш и капка кръв на шефчетата. Безценно!
По същия начин е и с Анджи в един много як куест във Phantom Liberty. Наемат те да спасиш един боксьор от робство, а ти се разбираш с Анджи за процент от скалъпените му мачове

nightwarrior
Цитиране
09 май 2025
Всичките ми изигравания са с мъжко V, с жени (освен ако не са изграден герой), много ми е трудно да играя, просто не се асоциирам с аватарa.

Колкото за романс с Джуди... Играя на РС където с модове мъжкото V не е пречка. Даже понеже не модната играта не го позволява няма конфликт и може да си в романс и с двете. Where is your god now?

LethianDream
Цитиране
09 май 2025
Не знам, Найтче, и аз като тебе мислех, просто с Черами все едно играеш друга игра- такова раздаване в озвучението не бях чувал. Просто седни, направи си героиня и играй едно 2-3 часа, за да усетиш разликата. От земята до небето е. Все едно да гледаш как играе дървар като Диего Симеоне или Родриго Де Пол и след това си пуснеш Пеле или Марадона -ей такава е, различни вселени.
Rostik79
Цитиране
09 май 2025
След като я изиграх с мацката, не мога да си представя вече да играя с мъжки персонаж (сайбъра, де). Някак си много повече ми пасва на сетинга и вселената. Все едно ми е като Мотоко от Ghost In the Shell.
LethianDream
Цитиране
09 май 2025
Рос, мерси за подкрепата, взе ми думите от устата Но малко ме е яд, че не играя на комп и вече не мога да изтрескам Панам (не си пада тя по жени)
nightwarrior
Цитиране
09 май 2025
E, aз съм казвал, че това си е от графата изцяло мои проблеми. Хубавото е, че са дали избор, та кеф ти с мъжко, кеф ти с женско, можеш да си цъкаш.

Аз даже наскоро планирам ново изиграване, ама да видим, че от подобни преигравания беклога само набъбва.

LethianDream
Цитиране
09 май 2025
Вие си знаете, но за мен такива лични "забрани" са странни, така само пропускате неща- ти с жените-герои, Доктора с turn-based игри. Но всеки си знае и си е бамбашка, то за това света е интересен Аз се чудя какво да играя уикенда, май ще си продължа да дълбая с Алой в ремастъра на първия Horizon.

Който играе ремастъра на Oblivion да каже как е? Аз няколко пъти мъчих Скайрим, не е моята игра. Нo Oblivion ми е интересна, никога не съм играл оригинала, може да я пробвам нататък.

lyubohar
Цитиране
09 май 2025
Естествено, че с мацката, за чий ми е да гледам мъжки ръце 100+ часа?
The_Doctor46
Цитиране
09 май 2025
И какво,ако искате да се възползвате от роматичните опции и няма лесбо да речем,избирате мъж да ви чаластри?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
09 май 2025
Хахаха, и ти си прав, добре че отдавна в тия игри има и хомо-опция
nightwarrior
Цитиране
09 май 2025
Аз го играя Oblivion-a, ама аз не съм ти точния съветник тука. Играта ми харесва много, ама аз по начало съм фен и на Обливиън и на Скайрим.

Добавили са някои quality of life неща. Вече не трябва да правиш тежки сметки като започваш билд, та героя ти да не е щета след определено ниво, но отдолу си е добрия стар Обливиън с всичките му гличове(за мен са фийчър) и чар. Сещаш ли се как като си цъкаш някоя игра и в главата ти изглежда по един начин и след 10тина години си я пуснеш и си кажеш "ма това верно ли беше толкова грозно". Ремастера прави играта да изглежда, както е в изкривените ми спомени. Не знам добре ли го обяснявам

Та да, ако харесваш оригинала, не виждам как тази няма да ти хареса. Ако си на РС вече само в нексуса има огромно количество модове, които туийкват какво ли не, че да си я направиш каквато искаш(до голяма степен помага, че под Unreal визията отдолу си е стария енджин на който модовете работят с малко туийкване.

Иначе Бетесда дотолкова са разбрали заданието, че има нови гласове(преди заради лимитации са ползвали едни и същи актьори за доста персонажи), но дори с ъпдейта са запазили гафовете(примерно едно нпс си казва два пъти репликата понеже тази дето го озвучава прави втори дубъл ).

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.