Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Според мен Дидо е Токсик,но това си ми е лично мнение
Mitko6000
Цитиране
15 май 2025
Добре са си Ubi Sofia. Мисля, че в момента са едно от главните съпорт студия на Убисофт. Последно имат кредит за AC Shadows и имайки предвид, че те бяха разработили някои от DLC-тата, като Dawn of Ragnarok, и единия експанжън на Origins, не мисля че са в опасност от затваряне.
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Добре, добре, колко да са добре.

Разни студия с 30 човека като Sandfall Interactive ги правят сами да си говорят и издават Играта на годината..

Чакаме новите китайски собственици да направят Юби студио за мобилни игри- кеш грабове, пълни с микротранзакции

Mitko6000
Цитиране
15 май 2025
LethianDream написа
Според мен Дидо е Токсик,но това си ми е лично мнение

То тая конспирация я гласиш от край време.

LethianDream
Цитиране
15 май 2025
После Дидо и да каже, че има сестра.. вече за всички ни е Токсик
The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
Мисля,че Дидо е доста по-интелигентен за нивото на тролене,което Токсичния е демонстрирал през годините.Поне така си мисля.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
То това не пречи, якото тролене е точно това- да си умен и интелигентен и нарочно да се правиш на гъз
LethianDream
Цитиране
15 май 2025
Коджима пак откачи - искал да направи игра, в която героят ти забравя докъде е стигнал, ако не играеш известно време
The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
LethianDream написа
То това не пречи, якото тролене е точно това- да си умен и интелигентен и нарочно да се правиш на гъз
Това имам предвид.Добрия,наистина добрия трол,когато троли не му личи от самолет.Токсичния не влиза в този профил.То PC Mania имаше всякакви индивиди навремето,всеки може да е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
15 май 2025
LethianDream написа
Коджима пак откачи - искал да направи игра, в която героят ти забравя докъде е стигнал, ако не играеш известно време

И аз го прочетох. То има подобен елемент впрочем в Дед Стрендинга. Е, не точно същото, но загатва какви идеи има Коджима.
Героят на Сам има опция да дремва, за да си почине. Обаче ако си в планината на минусови температури и натиснеш опцията да заспиш, се събуждаш мъртъв, т.е. умира героят ти

Mitko6000
Цитиране
15 май 2025
Той на Коджима му е присъщо да ги измисля такива. Още в MGS3 има такива идеи вкарани. Като си гладен ти къркори корема и могат да те намерят лошите. Трябва нон-стоп да се шиеш и къприш и да си оправяш раните. И то доста детайлно. Не е само да удариш една аптечка и си готов.
darkblue
Цитиране
15 май 2025
Това се надявам да е много добро като излезе.

vldir
Цитиране
15 май 2025
Нов Doom в steam за 80 еврака!?! Тея откачиха
The_Doctor46
Цитиране
15 май 2025
vldir написа
Свиквай,това ще са новите цени.Нинтендо зададе тон за нещо,което Сони искаше да направи отдавна,та сега ще сочи друг за виновник.Поне на PC пускат здрави намаления скоро след премиерите.
logout
Цитиране
15 май 2025
vldir написа

9 евро на месец и я играеш в PC GamePass без да я купуваш

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.