Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
16 юни 2025
Тези правят много особени игри - още This War of Mine беше депресия. Играх и Frostpunk, където в резултат от изборите ми, трябваше да ползвам детски труд в базата и децата поизмряха и се отказах. Явно и тази игра ще е пак такава, дето имаш усещането, че всеки избор ти е грешен. Уж при нещо напредваш, но в друг аспект се прецакват нещата.
Rostik79
Цитиране
16 юни 2025
Новите игри в абонамента на СОНИ за месеца са пълна скръб. Имам предвид тези, които влизат в каталога за по-горните нива на абонамент, не за 3-4-те месечни заглавия за Essential.

Да ме извиняват Сони, но на Майкрософт е доста по-добра услугата (като изключим, че май още не е локализирана за България и трябва да правиш разни гимнастики с чужди адреси и такива).

dzhiny
Цитиране
16 юни 2025
This war of mine ме изкефи доста мен, въпреки че не съм цъкал кой знае колко. Frostpunk-a ми е тегава нещо, но знам че и нея много я хвалят. Ревюто на Псето за първата също май е доста позитив, но все пак е за хора които обичат сървайвъли.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
logout
Цитиране
16 юни 2025
Rostik79 написа
Да ме извиняват Сони, но на Майкрософт е доста по-добра услугата (като изключим, че май още не е локализирана за България и трябва да правиш разни гимнастики с чужди адреси и такива).

Тази година дори само PC Pass-a, който е достъпен за България, направо отвява Плюса на Сони. Явно Майкрософт нацелиха правилната формула - само игрите, които са достъпни от датата на излизане, стигат за да компенсират напълно цената на услугата.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
bojosan
Цитиране
16 юни 2025
Имам ги и двете услуги като на Сонито ми е Премиума, не помня на някаква промоция го взех, но паса на М$ е по добрата според мен, в смисъл всичко е малко субективно, но засега всичко ново излиза на премиерата а и това което аз специалнно най много си обичам - мултито на MW3 е постоянно там ( и другите CoD ове също ги има)_Паса е и той скъп, 15 паунда го направиха на месец, но аз си го вземам на десетина евро с ключове от eneba.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.