Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
20 август 2025
Майтап си правите, ама и мен не ме кефят особено соулс-механиките. Добре, че поне почнаха да ги смекчават малко последните поколения соулсове или са някакви хибриди. Стелар Блейд-а, която приключих на средна трудност си е "нормална" игра, предполагам и на Hard ще е така, но босовете са ми препъни-камък. Много ми е нисък прагът на търпение.
The_Doctor46
Цитиране
20 август 2025
Соулс механиките са ток,но да ги слагат във всяка игра и аз не съм съгласен,въпреки че съм болен соулс фен.Ако ще е соулс,да си е соулс.Другите жанрове си имат техни си механики.Рос,кой точно шеф те мъчи в Стелара,че там всичко мре здраво,особено ако си се ъпгрейднал?Аз понеже съм мазо и ми бяха лесни,си създадох мои си правила.Да не ползвам лекуване и тн. та поне малко да има някакво предизвикателство,ама аз съм си извратен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
20 август 2025
Ще мине тази соулс вълна с времето, убеден съм. Повечко китайски боклуци като Вучанг и оная маймуната да изкарат и европейските и американските играчи ще ги отсвирят. Все едно на американец да му дадеш да играе с хан Аспарух- тотално ще отсвири играта още на първия час, просто историята и света няма да му допадне. Аз като видя игра с китайска митология и веднага ми се драйфа, няма как да си причиня такова нещо.

Някой да е играл Echoes of the End? Много спорна игра се очертава, гледах трейлър видео и много ми хареса озвучаването и историята, главната героиня ми изглежда готина, но много се оплакват, че геймплея бил много зле, особено битките.. Много й се чудя, a и си има соулс механики като гледам..

Rostik79
Цитиране
20 август 2025
Финалният бос - версията с МЕКА-та (къде японска/корейска игра без да има мека-робот, хаха). Постоянно спами лазери и бомби, бързо скъсява дистанцията до теб и редува удар след удар.
Иначе почти всички останали босове падаха от първи или втори път, наистина (за средна трудност говоря).
lyubohar
Цитиране
20 август 2025
Звучи като обикновен моб в Erdtree
The_Doctor46
Цитиране
20 август 2025
По-слаб е от някои мобове в Erdtree-to и то на хард,но когато не си свикнал да цъкаш изврщенията на ФРОМ,ти се струва прилична трудност.Той изисква париране повече,а мисля,че Ростик е доджвал,което му е грешката.Парирането в Stellar Blade е супер user-friendly.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.