Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
806
...
815
>
Rostik79
Цитиране
22 януари 2026
Впрочем тези дни версиите на Far Cry 3 и Far Cry Primal за ПС5 ще получат пачове за 60 кадъра. Малко закъсняла работа, но за мен добър повод да си ги припомня, особено Primal, която е уникална игра и според мен недооценена.
Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Те вече ги получиха. Вчера излязоха ъпдейтите. И за Blood Dragon също има. Логично беше. Те миналата година от нищото пуснаха ъпдейт за Far Cry 4. Най-добре да завършат списъка.

Аз също съм голям фен на Primal. Може би, най-прясната и уникална игра в поредицата.

LethianDream написа
Аватарът задължително ще го пробвам и него, щом е на Massive, просто тези пичове наистина правят качествени неща.

Преди няколко месеца добавиха и 3rd person. Иначе от първо лице, е малко като Far Cry на Пандора. Може и да ти хареса. Главната история не е кой знае какво, но геймплеят си ме ангажира стабилно. Сега трябва да мина и DLC-тата от Season Pass-а, след което и From the Ashes, което е отделно. Ама аз съм и малко пристрастен, защото съм фен и на филмите още от малък.

Едно нещо, което не може да се отрече на Аватар, е че е една от най-красивите игри на това поколение, чисто визуално. На Уби им е сила да правят визуално красиви светове.

lyubohar
Цитиране
22 януари 2026
Anno игрите са мега-добри и успешни, метроидвания версията на Принца беше супер, сега чакаме и нов Heroes. Игри като Rayman са си винаги добри. Имат много добри франчайзове, но за съжаление не са с мащаба да хранят цяла такава огромна компания.
Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Според мен, пак казвам, проблемът е от мениджмънта. Хванали са се да правят прекалено много неща едновременно. И то става манджа с грозде.

Едновременно с това, гонят трендовете в индустрията (live service, open-world). Наблягат повече на количество, над качеството. Надявам се с това "преструктуриране" да се свестят малко и да не са толкова разпиляни.

Rostik79
Цитиране
22 януари 2026
Да споменем и чудесната Child of Light и една много симпатична игричка от две части Grow Home и Grow Up, която има вид на инди-игра, макар и от Юбисофт.
Май има нещо, че при малки игри правят бижута, при големи проекти ... не чак.

Макар че аз се кефя и на последните Фар Край игри, на новите Асасини (без Сенките), а на двете Дивизии имам стотици часове.

Mitko6000
Цитиране
22 януари 2026
Rayman Origins и Legends спадат в това число. Още един франчайз, с който нищо не правят вече от над 10 години.
lyubohar
Цитиране
22 януари 2026
Child of light e много стара и затова я пропуснах, иначе се говореше за втора част, но при това положение не знам дали да се надяваме...
The_Doctor46
Цитиране
22 януари 2026
Гледах Developers direct и тази игрица Beast of Reincarnation изглежда супер.Обясниха хората за героите,историята,геймплея и тн.Хайпна ме.Ще я пуснат от ден 1 в геймпаса също така.Показаха и нови неща от Fable.Не изглежда зле,но имаше неща,които не ми харесаха.Арта е страхотен,ама специално меле комбата изглеждаше малко дървен.Ще видим като излезе есента някога.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
23 януари 2026
Мен за Fable точно това ме притеснява, все пак опит с подобни игри нямат. Ама да видим. Позитивно съм настроен, въпреки че едвам издържах това нещо с грънчарството и че то ме беше настроило негативно преди да почне частта за Fable... Сигурно такива игри си имат аудитория, ама аз изпитвах физическа болка да го гледам това.
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2026
Найт,това си помислих и аз.Добре,че по това време даваха HERO vs Furia,та превключвах докато мине грънчарството.От друга страна разбирам защо го пуснаха преди Fable.Ако беше последно в програмата, най-вероятно много малко хора щяха да останат да хледат.Колкото до Fable,да Playground Games имат опит само и единствено в рейсинг игрите,но пък те поне са добри според мен.Forza аз си ги цъкам с кеф.Наистина е странно обаче,че точно те правят RPG от всички студиа на Майкрософт.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 януари 2026
Дайте линк на грънчарството, винаги съм искал да правя хубави грънци
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2026
LethianDream написа
Дайте линк на грънчарството, винаги съм искал да правя хубави грънци
https://youtu.be/6C11Zmc93-I?si=f0IlePE6ykdzHodS
LethianDream
Цитиране
23 януари 2026
По-добре да не го бях пускал
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2026
LethianDream написа
По-добре да не го бях пускал
Внимавай какво си пожелаваш,нали знаеш.
Mitko6000
Цитиране
23 януари 2026
Ако Fable наистина се окаже добра, може и да си я добавя към списъка за купуване. Засега, само 2 игри са там тази година: Бонд и Върколака.

Гледах някои от нещата, които коментираха, че ще има и изглежда доста обещаващо.

<
1
...
806
...
815
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.