Забравих и да добавя, че градовете и хората в градовете като се струпат повече на едно място и започват да минават един през друг като призраци. Е стига, пускат игра с намерения за GOTY, а има бъгове и гличове които не са допустими да ги има в следствие на всички технологии които могат да използват. Или другото готино, яздиш коня пред няма нищо и след малко се появява дърво или скала. Много несериозно, да си бяха изпипали играта и така да я пускат. А между другото, и за PS5 Pro има същите коментари, не е от версията на конзолата. Най-много ме е яд, че чакам играта от 3-4 месеца, взех си отпуска два дни и накрая ти дават пълен булшит.
Тенга,аз тези неща,от които се оплакваш,повечето ги знаех преди релийза.С изключение на перформанса естествено.Аз на пре-ордер взимам много рядко и то игри,които вече съм играл.Тоест първите части и са ми харесали.После гледам клипчета от новите,следя новини и решавам.Въпреки всички тези неща,пак изгорях с едно заглавие тази година.Затова,никакви пре-ордери.