hategame logo
Assassin’s Creed III и Liberation идват и за Switch?
пуснато на 28 януари 2019 от pseto
assassin's creed 3 liberation
Изглежда Assassin’s Creed III – а също и спинофът Assassin’s Creed III: Liberation – ще се сдобият с версия за Switch. Засега данните не са потвърдени, но в някои вериги магазини вече е налична за продан пакетна версия на двете игри за портативната платформа на Nintendo.

Тя се нарича Assassin’s Creed: Liberation Collection. Тя ще е налична не само за Switch, но и за PC, PS4 и Xbox One (което вече бе обявено официално). Римейкът ще включи подобрени версии на третата част от франчайза, появила се през 2012-а, както и Liberation, който е дело на нашенците Ubisoft Sofia и който за пръв път ни даде възможност да играем с жена в главната роля на Assassin’s Creed заглавие.

Все пак Liberation вече се сдоби с PC ревизия (играта поначало се появи единствено за PS Vita), а пък тройката далеч не е най-запомнящата се част от серията (макар и да имаше страхотни продажби). Така не е много сигурно дали подобрени ревизии на тези игри има нужда да излизат.

Но пък кой ли знае – те може и да се успешни?

Коментари
BloodDagger avatar
BloodDagger
29 януари 2019
По-добре ще е да пуснат Ezio Triology за Switch от колкото 2 от най-слабите игри в поредицата...
pseto avatar
pseto
29 януари 2019
Да, да им се чуди човек на Ubisoft. Реално Assassin's Creed III мисля, че е най-успешната финансово игра изобщо в серията. И може би заради това идва тоя римейк. Ама според мен популярността не идва от самия Assassin's Creed III, а от инерцията, която набраха игрите с Ецио. Поне аз ще помня тройката като най-слабия Асасин и то с много.

Liberation... беше окей за едно изиграване, ама може би съм положителен към него, защото е правен у нас. А и все пак си личи отвсякъде, че е мобилна игра и чак втори ремастър за PC (и другите конзоли, барабар със Switch) да му се прави... луда работа.

BloodDagger avatar
BloodDagger
29 януари 2019
Аз помня, че тройката я превъртях за един уикенд през 2012 и от тогава не съм я пипал. Liberation- a го играх точно час и до там . Та за мен тези двете са дъното на AC поредицата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл