hategame logo
Battlefield 1 е с най-успешен старт за игра на DICE
пуснато на 08 ноември 2016 от pseto
battlefield 1
Battlefield 1 е играта с най-успешен старт в историята на студиото DICE, научаваме от официално изявление на компанията. За съжаление каквито и да е точни числа липсват. Все пак научаваме, че съобщението е базирано на броя активни играчи в периода 18-27 октомври.

Бива разкрито също, че в момента Battlefield 1 се движи комфортно пред Battlefield 4 по същия показател. Което звучи добре за EA и DICE, които определено удариха десетката, предлагайки ни развиващ се в Първата световна война шутър.

Иначе научаваме и други детайли – например пред Battlefield 1 са били прекарани 59 милиона часа за първата седмица половина, 9 милиона от които в новия режим Operations. Заедно с това кавалерията се оказва най-ефективното... хм, превозно средство... в Battlefield 1, отговорно за 5.8 милиона убийства. Както винаги обаче тези числа без контекст не означават чак толкова много. Най-малкото за EA и DICE е по-добре 20 милиона души да са играли по четири часа средно за периода, вместо 10 милиона за по близо шест.

Сигурно е обаче, че в един момент ще научим и точни числа за представянето на Battlefield 1. Което засега изглежда доста добро. Не само откъм евентуални продажби – отзивите за шутъра са доста добри.

Коментари
sdfs avatar
sdfs
08 ноември 2016
Псе кога ще се мяташ на Battlefield да направим едно мулти ?
Apapin avatar
Apapin
11 ноември 2016
Намери си приятели
pseto avatar
pseto
11 ноември 2016
То моите приятели обикновено играят някакви произволни неща, които не съвпадат със заглавията на дневен ред за мен.

@sfds - метнах се, ама на четворката. Макар че може да поцъкам и десетте часа на PC-то, че да имам две гледни точки. Даже май така ще направя.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл