hategame logo
Battlefield 1 с 21 милиона играчи
пуснато на 31 юли 2017 от pseto
battlefield 1 name of the tzar
Battlefield 1 може да се похвали с 21 милиона играчи, разкриват ни EA  в съобщение. Числото се отнася за края на юни, но липсват достатъчно подробности за него.

Дали става дума за хора, цъкащи шутъра всеки месечно например? Или общото число на геймърите, които в един или друг момент са се докоснали до Battlefiled 1?

Почти сигурно второто. Все пак в последно време 2 милиона души са пробвали – или са си купили – Battlefield 1. По-рано през годината EA ни обяви същата статистика, но тогава броят на играчите беше 19 милиона.

В момента Battlefield 1 е част от Origin/EA Access – услугата на ЕА, даваща възможност срещу месечна такса да се цъкат неограничено различни заглавия на компанията. Така е напълно възможно немалко хора просто да са хвърлили едно око на заглавието, без непременно да са платили пълната пазарна цена за него.

Иначе Battlefield 1 продължава да се сдобива с DLC-та. Най-новото се нарича Name of the Tzar, като то ще добави руснаците в играта. Name of the Tzar ще дебютира през септември.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл