hategame logo
Dishonored 2 превъртян за 32 минути
пуснато на 15 ноември 2016 от pseto
dishonored 2 5
Колко бързо може да се превърти Dishonored 2? Ако говорим за спийдрънове – доста. Появило се наскоро видео в интернет ни показва как играта бива мината само за 32 минути.

Клипчето можете да видите под статията, като логично включва огромни спойлери. Все пак ако сте превъртели Dishonored 2 или просто заглавието не ви интересува можете да хвърлите едно око.

Естествено често подобни спийдрънове не показват чак толкова много – нерядко и игри с прилично количество геймплей могат да се минат адски бързо. Според геймъри Dishonored 2 има поне 8 часа като дължина на сингъл кампанията.

Иначе заглавието се появи миналата седмица. Платформите са познатите ни PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
15 ноември 2016
Не виждам голям смисъл в това.Аз предпочитам да се наслаждавам на играта с по дълги часове.
Charcharo avatar
Charcharo
15 ноември 2016
За да направи това нещо я е игра десетки часове.
Със сигурност се е ПРЕнасладил на играта. Защото иначе не може да направи тези неща.
igra4 avatar
igra4
16 ноември 2016
Ей тия със спийдръновете са най-долните безживотници. Ама като се замисля нищо нека си осмислят мизерното съществуване.
Charcharo avatar
Charcharo
16 ноември 2016
Почти сигурно, е че живеят по-добре от теб Играчкин...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
16 ноември 2016
Спийдрънът с нищо не се различава от това да преиграваш някоя стара игра отново и отново, да пробваш всеки възможен мод за Скайрим или да играеш WoW от Ванила до Легион. Просто начин за забавление. Всъщност, точно безживотниците не могат да схванат, че има и други начини за забавление освен тези, които те харесват, защото техният мироглед се простира на педя от носа им.

Някои от тези спийдрънове са буквално нарицателни за понятието геймър, защото включват десетки часове игра, много въображение, страхотни умения и познаване на материята. Някои от тях са и показателни за дизайнерските пропуски в процеса на разработка, но като цяло спийдрънът е още един интересен подход към това, което наричаме хоби.

Хората и особено геймърите, които не са "прегорели", обичат да се педизвикват. Някои го правят със спийдрънове, аз го правя по друг начин - да се опитам да превъртя Jagged Alliance 2 с един персонаж (почти успях), да изпъля всички второстепенни и бонус мисии на X-Wing Alliance на хард (успях, чупейки два джойстика в процеса), разни такива. Всеки намира своя начин за забавление.

Може да не разбираш спийдръна като начин за забавление, защото не схващаш идеята, но това си е просто друг валиден начин да подходиш към хобито си. Хора като игра4а, които са център на своята Галактика, няма как да разберат това.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл