hategame logo
Ето ги първите снимки от Uncharted филма
пуснато на 04 януари 2021 от pseto
uncharted movie 1
Около коледните и новогодишни празници на миналата година бяха показани първите снимки от Uncharted филма. Тях можете да видите в статията.

Те са точно това, което бихме могли да очакваме от продукцията – различни артефакти и карти, които несъмнено ще бъдат ползвани за откриване на съкровища. Но какъв точно ще е сюжетът ще научим по-късно през годината.

Адаптацията очакваме на 16 юли 2021-а - макар че може да бъде забавена заради продължаващата пандемия от COVID-19. В главната роля ще видим Том Холанд, популярен като последния актьор, изиграл Човека-паяк. Той ще ни представи един по-млад Нейтън Дрейк.

Ще видим и Марк Уолбърг в ролята на Съли, а пък в лентата ще участва и Антонио Бандерас. Не е ясно в какъв капацитет – най-вероятно като злодея.

uncharted movie 4

uncharted movie 3

uncharted movie 2

Коментари
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
05 януари 2021
Честно казано нямам големи надежди за филма. Просто филмите по игри помти винаги са провал. Последно такъв гледах Assassin’s Creed и хич не бях очарован. Но дано греша
the HEAD avatar
the HEAD
05 януари 2021
Още помня когато успях да си събера пари и да си взема пс3 в пакет с ънчартед 2. Една от най-добрите игри за мен въобще, а играя от 1996г. Индиана Джоунс ряпа да яде. Страхотна и като история и като екшън, страшно мулти, което не знам защо не се наложи, а беше много динамично. От тогава палавите кучета за мен поне нямат слаба игра. Но филм колкото и да ми се иска няма да успеят да направят
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл