hategame logo
Evolve: Stage 2 с над 1 милион играчи
пуснато на 14 юли 2016 от pseto
evolve stage 2
Шутърът Evolve следва своя ренесанс в момента – това е сигурно. Само за седмица откакто следва безплатния модел играта е успяла да привлече над 1 милион потребители.

Още по-интересно тук говорим само за PC ревизията – конзолните версии на Evolve са си все така платени. Всъщност и заради това имаме и Stage 2 като подназвание за компютри – намек, че играта еволюира с пълна сила.

След подобен скок в потребителите е логично, че и тези в един и същи момент са доста повече. Те са преминали и границата от 50 000 души в рамките на последната седмица. За сравнение в от половин година насам Evolve не е минавал четирицифрената граница в Steam.

Естествено най-важно за разработчиците Turtle Rock и разпространителите 2K Games е дали достатъчно хора ще ползват микроплащанията на Evolve: Stage 2. Но при толкова потребители ситуацията изглежда обнадеждаваща.

Предстои да видим дали и Xbox One и PlayStation 4 ревизиите ще последват тази за PC, превръщайки се в безплатни. Възможно е подобен ход да се готви – както знаем при конзолите на Microsoft и Sony е нужно известно време за одобрение на подобни ходове.

Коментари
God avatar
God
15 юли 2016
На този етап няма никакви микроплащания. Всичко може да се вземе с валутата на играта (след доста фармене разбира се).
HighFist avatar
HighFist
15 юли 2016
Шамар да е, аванта да е.

Шегата настрани, не съм я пробвал още, може и да е интересна...

rosniak avatar
Roskobg
15 юли 2016
Замисълът е интересен,но за реализацията- не знам....
pseto avatar
pseto
15 юли 2016
Моя грешка, аз още не съм я свалил и просто предположих. Ще се коригира.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл