hategame logo
Готви се и игрален сериал по Assassin's Creed
пуснато на 27 октомври 2020 от pseto
netflix assassin's creed
Игрален сериал по Assassin's Creed беше обявен по-рано днес в Twitter канала на Netflix. Това се случва чрез картинката, която можете да видите горе - става дума за логото на стрийминг услугата, вплетено в символа на популярния гейм франчайз на Ubisoft.

И всичко, което знаем за сериала, приключва горе-долу дотук. Предстои да научаваме подробности за него - включително кога ще излезе, кои ще са актьорите и какъв ще е сюжетът.

Амбициите за пренасяне на Assassin's Creed на малкия или големия екран на Ubisoft не са от вчера. През 2016-а видяхме филма с Майкъл Фасбендър в главната роля, който получи смесени до негативни отзиви. Година след това научихме и за анимационен сериал по Assassin's Creed, който все още може да види бял свят. А сега бива обявен и игрален такъв.

Както обикновено когато става дума за филми или сериали по игри можем да имаме едно наум. Традиционно адаптациите са разочароващи. Изглежда все пак Ubisoft ще има по-активна роля в проекта с Netflix, което може и да означава по-качествен краен резултат.

Коментари
igra4 avatar
igra4
28 октомври 2020
Филма ми хареса, на сериала, нъщо бих хвърлил едно око.
darkblue avatar
darkblue
28 октомври 2020
Верно ли ти хареса тази помия хахахаах
Rostik79 avatar
Rostik79
28 октомври 2020
Филмът беше зле като цяло, но имаше някои добри моменти. Обмислям пак да го прегледам даже. Освен това имаш Фасбендер. Без него филмът щеше да е съвсем зле.
За сериала нямам големи очаквания. Ако беше на HBO, щях да съм по-хайпнат, но си представям какво посредствено изпълнение ще е от Нетфликс. Дано не съм прав.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
28 октомври 2020
Единствените добри сцени от филма за мен, бяха историческите. Да си призная, изгледах го на няколко пъти просто защото ми се доспиваше.
Rostik79 avatar
Rostik79
28 октомври 2020
Точно тези сцени имах предвид . Имаше едно яко преследване с каруца и добри каскади.
Общо взето почти не го помня филма иначе
pseto avatar
pseto
28 октомври 2020
HBO не ги виждам да правят адаптация по игра. Те правят малко по-различен стил сериали. Netflix залагат на количеството - което може да е добре, може и да не е добре (има повече експериментални сериали, някои от които си струват, ама и в последните години почнаха да излизат големи греди).

Хвърляне на монета си е. Най-обичайният въпрос е един - дали ще се направи сериал като за геймърите или ще се търси най-широката възможна аудитория. Второто е почти стопроцентова рецепта за успех, но отново и отново и отново продължава да се залага на нея.

Което ми е интересно защо се случва. Ся разбирам преди 20 години - тогава нямаше чаааак толкова много геймъри като днес. Ама вече игрите са супер мейнстрийм. И адски много хора са играли Асасина. Даже и igra4 вече е първи фен. При това положение спокойно може да се направи филм като за геймъри, пък негеймърите... ако го харесат, хубаво, ако не - не.

Art3mis avatar
Art3mis
29 октомври 2020
Определено Фасбендър е нещо, заради което си заслужава да изгледаш която и да е лента НО филмът не беше идеално лош, и като плюс, не покриваше нищо от сторито в играта, а по-скоро допълваше, което пък явно не допадна на повечето хова. Единственото, което леко ме подразни беше Анимуса.
Veluvian avatar
Veluvian
30 октомври 2020
Абсолютно нищо не помня от филма. Но си спомням много добре филмчетата, които Юбисофт пуснаха с излизането на Assassin's Creed 2 и бяха страхотни с бащата на Ецио.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл