hategame logo
И Люис Хамилтън в Call of Duty: Infinite Warfare
пуснато на 19 октомври 2016 от pseto
call of duty infinite warfare hamilton
Явно Activision са се заели здраво да привикват големи имена в Call of Duty: Infinite Warfare. След основния злодей Кит Харингтън – когото добре познаваме с ролята му на Джон Сноу в Game of Thrones, а също и Конър Макгрегър – вероятно най-касовия MMA боец днес, то в шутърът роля ще има и Люис Хамилтън.

Трикратният шампион във Формула 1 можете да видите от снимката над статията. С оглед на космическия кораб зад Хамилтън можем да предположим, че той ще бъде пилот в Call of Duty: Infinite Warfare. Нещо, което несъмнено е познато като роля на британеца, макар че той е специализиран в съвсем вид друг вид машини.

Почти сигурно е, че Хамилтън ще има малка роля в шутъра. Но явно Activision правят всичко възможно да хайпнат заглавието си.

Call of Duty: infinite Warfare очакваме на 4 ноември за PC, Xbox One и PlayStation 4. След доста негативните отзиви, които играта получи по-рано през годината ще е повече от любопитно да видим и как ще се харчи когато се появи в продажба.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 октомври 2016
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
19 октомври 2016
Това идва от тоя фалшивия Infinity Ward, нали? Дето произведе Ghosts? Щото 2010 година вече беше основан Respawn. Тези няма какво толкова да претендират за величие.

П.С. Никога не съм можел да разбера защо Respawn не се третира с нужния респект от CoD феновете, все пак това са "истинските" създатели на серията. Да не говорим, че Titanfall е на светлинни години пред футуристичните чикии с двойните скоци и прочее на Call of Duty...

God avatar
God
19 октомври 2016
Заради помии като COD излезе лошо име на FPS-ите.
undefined
sdfs
20 октомври 2016
Сега успях да поцъкам Батълфилд 1 и мога да кажа,че ен а светлинни години пред тоя КОД.Звук,графика,саундртак,мултиплеър..всичко е просто перфектно и го няма това количество бъгове при старта като на БФ4.Но то пак се свежда до лично предпочитание,мен не ме кефи да бягам с робот куче и да убивам всичко наред.Нищо чудно че Кодаджиите им е трудно да свикнат с Батълфилд,понеже няма как да убият някой с автоматична пушка от 1км.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл