hategame logo
Path of Exile 2 вероятно ще излезе през 2022-а
пуснато на 11 януари 2021 от pseto
path of exile 2
Path of Exile 2 вероятно ще излезе догодина, споделя шефът на разработчиците Grinding Gear Games Крис Уилсън в интервю за PC Gamer. Така продължението на едно от най-популярните екшън RPG-та днес може би ще се забави повече, отколкото любителите на серията са очаквали.

В интервюто Уилсън казва, че "не иска да обвинява за всичко COVID-19", но все пак пандемията е попречила на студиото да наема достатъчно чуждестранен талант. А бидейки базирана в Нова Зеландия, компанията вероятно среща трудности с наемането на качествени разработчици. Часовият пояс може би също е проблемен за онези, работещи дистанционно.

Тъй или инак Уилсън смята, че е реалистично да очакваме Path of Exile 2 през 2022-а. Той ни обещава също, че по-късно през годината ще имаме дата на премиера за продължението.

Засега не знаем какви точно подобрения ще имаме в Path of Exile 2. Най-вероятно обаче те ще са в графичната част. От една страна заглавието вече си остарява, а от друга - има някои дългогодишни проблеми с фреймрейта. Вероятно в Path of Exile 2 ще се търси модернизирано визуално и оптимизирано откъм вървене преживяване.

Самата игра следва безплатния модел, като за разлика от много продукти микроплащанията не влияят на геймплея. С реални пари можете да си купите единствено козметика за подобрен външен вид на героите ви (а на моменти тя си е много нужна).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл