hategame logo
Поредният експанжън за Path of Exile излиза скоро
пуснато на 08 януари 2021 от pseto
echoes of the atlas
Експанжънът Echoes of the Atlas за Path of Exile се сдоби с дата на премиера и тя е скоро - 15 януари. Тогава ще дебютира ревизията за PC, а пък конзолните версии ще дойдат 5 дни по-късно.

Какво включва експанжънът? Видеото под статията ще ви покаже достатъчно добре. Но казано съвсем лаконично – Echoes of the Atlas явно ще е внушителен ъпдейт за екшън RPG-то, който вероятно ще се хареса на неговите фенове.

Любопитен детайл е, че Echoes of the Atlas трябваше да излезе през декември, но бе забавен. Причината? Cyberpunk 2077. Разработчиците на Path of Exile от Grinding Gear Games отбелязаха, че аудиторията им се припокрива с тази на киберпънк заглавието и не искат да карат геймърите да избират. Така след като мнозина успяха да превъртят Cyberpunk 2077 идва и датата на премиера за Echoes of the Atlas.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
11 януари 2021
Как точно само са решили разработчиците на Path of Exile, че аудиторията им се припокрива с тази на Cyberpunk2077 само не ми е ясно, ама карай ...
lyubohar avatar
lyubohar
12 януари 2021
Все RPG е, според мен доста си се покриват.
pseto avatar
pseto
12 януари 2021
Предполагам, че при подобна голяма игра GGG няма как да нямат някакви инструменти, следящи броя на потребителите си в определен момент и вероятно са забелязали, че при премиерите на определени игри хората онлайн намаляват драстично.

И според мен аудиториите могат спокойно да се препокриват... не мисля, че има чак толкова много хора, които са конкретно фенове на изометрични RPG-та и нищо друго.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл