hategame logo
Експанжън на Path of Exile отложен... заради Cyberpunk 2077
пуснато на 29 октомври 2020 от pseto
path of exile forsaken 7
Поредният експанжън на екшън RPG-то Path of Exile беше забавен. Добавката очаквахме на 11 декември, но тя ще се появи по някое време в началото на 2021 година.

Причината? Интересно тя се крие в Cyberpunk 2077. По-рано тази седмица дългоочакваната игра на CD Projekt Red беше отложена с три седмици. Вместо на 19 ноември заглавието чакаме на 10 декември.

И разработчиците Grinding Gear Games решават, че няма смисъл експанжънът на Path of Exile да се появява само ден след Cyberpunk 2077.

„Не искаме да поставяме играчите си в ситуация, в която трябва да избират между двете заглавия“, казват от новозеландското студио. Те добавят, че нямат проблеми да пуснат експанжъна си навреме, но все пак ще го забавят заради това.

GGG шеговито добавят, че се надяват Cyberpunk 2077 да не бъде отложен отново (за да не се налага и те да забавят експанжъна си).

В гейминга имаме немалко отлагания, за да се избегне някой от хитовете на годината. Рядкост е обаче разработчик да си го признае в прав текст. Е, явно GGG нямат проблем с това.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
31 октомври 2020
Браво че си казаха реалната причина, че я отлагат, ами не овъртат и не пишат някакви лъжи. Кой знае и Cyberpunk може да са го отложили, просто защото някое друго заглавие ще излиза доста близо до тяхната премиера. Вече от толкова отлагания ми се загуби интереса към играта и ще ми остане на заден план. Не знам как изглежда, ама за мен CDPR в това отношение малко се излагат. Не знам как е било при The Withcer 3, че аз я играх чак към средата на 2016, когато и излезнаха всички експанжъни.
rosniak avatar
rosniak
31 октомври 2020
Assassin's creed Valhalla. Immortal Phoenix Rising. Call of Duty. Те ти 3 игри.
pseto avatar
pseto
01 ноември 2020
Нормално нещо са си отлаганията. Аз не очаквам нищо с нетърпение, стоя си и си чакам спокойничко. Тъй или инак игри бол, само за онова, което исках да играя в последните 2-3 месеца нямам време, пък какво остава за другото преди това.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл