hategame logo
Разработчиците на Forza Horizon правят екшън RPG
пуснато на 23 ноември 2017 от pseto
playground games action rpg
Студиото Playground, което познаваме със спиноф серията рейсъри Forza Horizon, готви екшън RPG в момента. Новината бе официално потвърдена от компанията, но подробности липсват.

Изглежда към момента проекта е в начална фаза на разработка, като тепърва ще се наемат нужните за него кадри. Да, точно така – студиото ще удвои мащаба си, но очевидно хората, бачкащи по Forza Horizon ще продължат да правят това.

Компанията ще се разшири, за да успее едновременно да създаде и ново издание на рейсъра, и екшън RPG проекта си. За вторият са били наети и нови водещи кадри, включително Шон Айстоун – бивш главен продуцент на Star Wars Battlefront II, прекарал преди това десетилетие в Kojima Productions, а също така и Хуан Фернандез Ди Симон – участвал в създаването на игри като GTA V и Hellblade.

Едва ли скоро ще видим геймплей от мистериозното екшън RPG на студиото. Едно е сигурно – прескачането от един жанр в друг при специализирани компании много често е рискован ход. Какво ли ще се случи при Playground?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл