Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
11
...
50
>
lyubohar
Цитиране
16 декември 2020
Не мисля, че ги защитавам - все ми е тая за тях, както и за всички останали - да мрат там, да фалират, няма да ми мигне окото Естествено, че като станат голяма компания, ще станат "голяма компания" във всеки смисъл. Това го говорех тук още по времето на Witcher 3, когато всички се прехласвахте към тях като към най-симпатичната, малка и сладка компания евър Но играта е добра и си заслужава.
HighFist
Цитиране
16 декември 2020
Veluvian
Цитиране
16 декември 2020
Аз не знам как счупения Скайрим произведе легиони от последователи, а за 5 дена от премиерата на Cyberpunk всички я отписаха. Според мен са нужни още няколко дена търпение. Бих направил по - скоро паралел с Assassin's Creed Unity, която по онова време даже и на най - тежките машини вървеше зле и лицата и очите бъгясваха на екрана, а с падането на кадрите да не коментираме какъв ад беше. И наистина е кофти ситуация и последствията трябва да бъдат понесени по отношение на обещанията от производителя. Ако има проблеми с връщането на парите, това също е кофти.
Мисълта ми е, че без да оневинявам CD Project, когато трябва да се посочват проблемите и да се издават присъди, нека това стане в правилния момент и все пак са нужни няколко дена рекламация. Тяхната непоправима грешка определено е в наивното обещаване, че тази игра ще се играе нормално за няколко поколения конзоли. Не виждам как ще се случи. Сами се вкараха в тоя капан.
Ако ще ги съдим, да съдим и поведението на разглезени маси геймъри, то не бяха смъртни заплахи, то не бяха оплаквания от отлагания на играта, а очевидно поляците даже намекваха, че все още работят върху оправянето на проблемите за PS4/xb1. За разлика от други игри, ясно е, че игра, която се прави 5 години и минава през различни графични епохи ще се сблъска с такива перипетии.
А Witcher 3 даже беше old-gen graphics даже към момента на излизането си. Downgrade-да беше огромен. Тук такъв компромис не беше направен и съответно започнаха да валят полярни мнения, като разбира се хората с PC и най нови поколения видеокарти сякаш единствено са задоволени към настоящия момент.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
16 декември 2020
Charcharo
Цитиране
16 декември 2020
@Pseто
- Няма DRM. Знам, че на теб не ти пука но за мен това е важно на идеологическа основа. При това много важно.
- Има върховно ниво на технология. Играта е правена за PC. Почти няма такива игри вече. За мен това е плюс.
- Реално не ми дреме за конзолите.

Проблемът ми със CDPR в момента е следния. Играта е много бъгава. Shadow of Chernobyl (след 2рия патч) ниво на бъгове. Смятам, че ще го поправят това ама... кога? Сега ми се играе.

Другият, е че няма SDK / Modding Tools. Аз никога няма да забравя, че излъгаха за Witcher 3. Казаха, че ще има Модинг инструменти - намекнаха за RedKit SDK, ама накрая дадоха някакъв бъгав инструмент за замяна на текстури. Не е добре това. Осакати Witcher 3 в дългосрочен план. Виж как игри като Skyrim или Fallout 4 и STALKER - те са безсмъртни. Даже някои от модовете им премазват AAA игрите.

След бъговете трябва да опитат това тези Полски лумпени.

Другото, което ме дразни, е че липсва много кустомизация в играта. Надявам се това да се пачне с времето, но в момента е много зле положението. Дори FPS игри като Fallout 4 са по-добри тука.

Разбира се - играта не е RPG. Witcher 3 също не го смятам за RPG, но Cybera е също толкова не-RPG. Това не я прави лоша... просто е така.

pseto
Цитиране
16 декември 2020
@Veluvian, не мисля, че някой е отписал Cyberpunk 2077. Консенсусът е, че играта е добра/много добра. В началото, преди да се отвори, ми се стори обикновена, сега... не бих казал, че е необикновена, но ме е хванала, което е най-важното. На моменти си представям колко смазваща игра щеше да е, ако беше завършена и това е.

Не е проблемът самият Cybeprunk 2077, проблемът е, че CD Projekt Red подходиха така, както големите компании. Пуснаха нещо, което не е готово, барабар със счупените old-gen версии и сега се правят на луди с извинения. Хората очакваха от тях да са едни от "добрите", но действията им показват друго. Дори и да оправят изцяло играта и да вдигнат на крака PS4 и Xbox One версиите, щетите вече са направени.

А дали играта ще бъде доразвита и ще достигне потенциала си или няма - можем само да гадаем. Нека припомня едно нещо: отдавна се обяви мулти за Cyberpunk 2077. Поне аз нямам съмнение, че вдъхновението е Grand Theft Auto Online. Няма как шефовете на CD Projekt Red да не искат да бръкнат в тази огромна, огромна каца с мед. Което спокойно би означавало, че след като закърпят играта технически в следващите месеци е възможно да започнат да работят здраво по мултито, а сингълът да го оставят на ниво "Какво можеше да бъде". Нека уточня - не казвам, че ще стане така, няма как да знам, не съм гадател. Просто спекулация за съвсем възможен сценарий.

Дано все пак пуснат модинг инструменти... наличното в момента е отличен гръбнак, върху който модърите могат да направят титанични, титанични неща.

@Dandelion - аз съм medium class PC peasant и получавам това, за което съм платил... а то не е впечатляващо визуално.

@Charcharo - играта е правена за по-високия сегмент PC-та, има малка разлика. Разбирам да беше оптимизирана и за среден/нисък клас конфигурации, добре. Ама не е. Тежи много и не изглежда доста впечатляващо. Сега видях, че на миналата страница съм объркал - в момента съм на 720p и medium-high настройки (висок LOD, средни-високи сенки, гледах в нета кое как да оптимизирам, че да извадя максимални кадри). На тези настройки сенките и осветлението не са на някакво супер ниво. Бих казал, че са абсолютно средни. Много игри, последно Valhalla-та, ми вървят на по-високи детайли и изглеждат много по-добре. Да, детайлите са много добри на тази резолюция, но сенки и осветление са ключови за тази игра, а на моменти те са дори счупени. Мисля, че имам един по-ранен сейв от кампанията да ти покажа за какво става дума в една от сцените.

Цитиране
16 декември 2020
Charcharo
Цитиране
16 декември 2020
"@Charcharo - играта е правена за по-високия сегмент PC-та, има малка разлика."

Дам. Истински наследник на DOOM 3, Return to Castle Wolfenstein, Crysis 1, STALKER Clear Sky, Far Cry 2, Quake 2... точно това искам.

darkblue
Цитиране
16 декември 2020
Едва снощи я почнах на PC, добре се държи, има си проблеми. Намерих някав панел и за да го хакна трябва да правя матрица от 1 курс в мейто... доста се натварих.. друго нямаше ли какво да измислят
pseto
Цитиране
16 декември 2020
Dandelion написа
Ти не цъкаше ли на лаптоп, който сигурно е 16 инча тц тц тц, на 720 p и кофти монитор и игри от преди 10 години може да ти се сторят на едно ниво със сегашните

Де да ставаше така, щях да съм много щастлив, ама нейсе.

Charcharo написа
Дам. Истински наследник на DOOM 3, Return to Castle Wolfenstein, Crysis 1, STALKER Clear Sky, Far Cry 2, Quake 2... точно това искам.

Ти искаш, ама CD Projekt Red искат евродоларес.

darkblue написа
Едва снощи я почнах на PC, добре се държи, има си проблеми. Намерих някав панел и за да го хакна трябва да правя матрица от 1 курс в мейто... доста се натварих.. друго нямаше ли какво да измислят

Тази мини игрица ме кефи, нататък става с една идея по-трудна и тук-таме се случва да се издъня в битка и да не успея да хакна мрежата на противниците.

Charcharo
Цитиране
16 декември 2020
@Pseto
Еми изкараха ги парите. Не може 100% от игрите да са все за 99%, трябва нещо и за ентусиастите да има. Толкова ли е лошо нещо и за мен да има?

Буквално всички други игри са за теб Pse.

pseto
Цитиране
16 декември 2020
Е то и тази е за мен, щом геймплеят ме задоволява, значи всичко е точно. С малко по-добра или малко по-лоша графика, оценката ми за Cyberpunk 2077 нямаше да е особено различна.
Charcharo
Цитиране
16 декември 2020
Не мога да и дам друго в сегашното състояние но битката за най-добра технология на 2020 ще е между Cb 2077 и Doom Eternal.

Другите игри не са конкурентни. Ако id Software бяха пуснали Vulkan-RT в Doom Eternal щеше да е със сигурност победителя.

Цитиране
16 декември 2020
Charcharo
Цитиране
16 декември 2020
Не е баш така. Ако псето има видео карта с 6+ GB VRAM може да пусне високи настройки на текстурите. Това не е малка разлика. Обаче ако има видео с примерно 3 или 4 GB - Low може само.

Не случайно казвам на аутистите в WCCF и Videocardz, че продукти като RTX 2060 6GB, RX 5600 XT или предстоящата RTX 3060 6GB са глупави. Текстурите са почти безплатни стига да имаш достатъчно видео RAM... ама ето, спорят.

<
1
...
11
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.