Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
10
...
50
>
Charcharo
Цитиране
15 декември 2020
Трябват и доста пачове на игрицата. Все едно е 2007ма пак и Shadow of Chernobyl току що излезна. Но за разлика от GSC, CD PR ще я пачват повече.

Дано да пуснат SDK по-късно. Този енджин и свят го заслужават.

lyubohar
Цитиране
15 декември 2020
Аз се разкъртих тогава на SoC и хич не помня бъговете да са ме спрели, макар че бяха много Май и сега ще е така.
nightwarrior
Цитиране
15 декември 2020
И моята оценка изглежда ще е висока, но при никакви обстоятелства 10/10. Ще я доиграя пък ще видим. Но откровено ме е страх да играя през седмицата. Дори да не правя мисии, а просто да разглеждам да се разхождам пак ми пие времето...

И ме радват опциите за изпълнение на мисии, даже на простички неща - нямаш достатъчно знания да откраднеш паркирана кола, нямаш достатъчно сила да извадиш шофьора - пусни един куршум по стъклото откъм водача, той побягва и имаш кола, с която да бръмчиш.

pseto
Цитиране
15 декември 2020
Да, и аз снощи в 12:30 викам - "Я дай 5 минути да поиграя, искам само да пробвам едно умение как се държи в битка" - и като погледнах часовника вече беше 2 часа.

The Cyberpunk 2077 refund situation is a mess of mixed messages

Тотално мазало. CD Projekt Red изглеждат като компания, която е от вчера в гейминга и не е пуснала 2 AAA игри преди Cyberpunk 2077. Ще си навредят изключително много на реномето, това е сигурно. А лошото е, че дори в счупен вид играта е добра, мога само да си представям какво щеше да бъде, ако беше завършена...

lyubohar
Цитиране
15 декември 2020
Според мен не са пускали ААА игра досега Когато пуснаха W3 не мисля, че очакваха да излезе AAA. Де да знам, може и да са очаквали, все пак си беше огромна игра. Най-много тази да им е втората, и им личи
HighFist
Цитиране
15 декември 2020
sauron93
Цитиране
15 декември 2020
Пс4 и бокса старите версии много остаряха като хардуер а това е игра която изисква силна машина. От друга страна гледах във интернет и се говори че на xbox one x върви по-зле отколкото на one s ,във това няма никаква логика х версията е доста по-добра конзола. Тоест не е добре оптимизирана дори за силните конзоли ,какво остава за пс4 слим който е много назад като хардуер от про и one x. Мисля че ще я оправят със пачове .

Но като цяло не очаквам чудеса от старите версии на пс4 и кутията. Дори да оправят малко фпс-а ,едвали ще оправят фактът че градът е уникално празен и няма нищо общо със истинската игра .

Charcharo
Цитиране
15 декември 2020
На Xbox Series X са по-високи настройките. Ако бяха равни, разбира се Xbox Series X щеше да прегази Series S. Но не са.

От там идва проблемът.

igra4
Цитиране
15 декември 2020
Еми белите лястовици на гейминга знаят че парите и голяма маса хора с с пс4 и хбокс оне и решиха да бъркат в кацата по гол гъз. Сега заслужават рефъндове. Изобщо като нямат капацитета, да не я бяха изкарвали за старото поколение.
igra4
Цитиране
15 декември 2020
HighFist написа
Тотален, епичен провал. Имам си Witcher 3, повече не искам да чувам нищо за тази компания, ако ще злато да започнат да пускат от самолет. И GOG ще го изтрия от компютъра. Много противни ми станаха точно за 5 дни

Еми нормално, доказаха се като неможачи. Утре ми идва PS5, но изобщо близките 2 месеца не смятам да я пускам, защото ми е ясно че ще изкарат 100 пача още. Ще си цъкам Валхалата, юбисофт колкото и да ги плюя са си ААА студио с традиции, а белите лястовици са хартиено студио, което мн мисли за геймърите, а пуска подобен алфа продукт.
Доволен съм, защото поне на масата хора им се отвориха очите и друг път да слушат и по малко хейт 😉

nightwarrior
Цитиране
15 декември 2020
Естествено, че си доволен, нямаше да преживееш всичко да е както трябва
sauron93
Цитиране
16 декември 2020
Еми то как се оптимизира игра за 7 различни конзоли +пц ? Пс4,про,пс5 ,бокса ,s,x,series x. Просто играта се случи на такъв момент във който излязоха и новата генерация . Просто нямаше как всички да са доволни,това са твърде много версии на играта и те логично са обърнали повече внимание на новите конзоли и пц . Просто тази работа не е толкова лесна колкото изглежда отвън,само те си знаят какво им е . Също е факт е че играта е доста добра ,както и всяка друга игра от тази компания.

Едно е да направиш игра за 2 конзоли +пц друго е със толкова много конзоли всички със различен хардуер . И всички трябва да са различни ,защото човек със пс4 про няма да е доволен на същите графики като оригиналният пс4. А във същото време пс4 няма силен хардуер за такава игра . Просто няма как всички да са доволни каквото и да направят CDPR,ситуацията е такава

lyubohar
Цитиране
16 декември 2020
И аз не мисля, че е чак таква драма, че да трие всичко човек и да се кълне да не играе никога повече игри на компанията. Да, гадно е, че са игнорирали тотално сегашните конзоли, но явно не са имали време, за което се извиниха. Връщат и парите на недоволните, което е коректно. След време играта може да се пробва пак, защото си заслужава.
HighFist
Цитиране
16 декември 2020

pseto
Цитиране
16 декември 2020
@HighFist, вчера тъкмо се чудех да те питам дали са ти върнали парите, след като я четох тая статия в Eurogamer. Ако и това им се окаже някакво голо обещание, което не са синхронизирали с реалните вериги, които продават играта... ще е доста зле.

@sauron93, Cyberpunk 2077 не е оптимизиран и за 1 платформа. Познати с определени AMD процесори срещаха някакъв краш, от който няма спасение, един от тях е главен софтуерен архитект, тоест със сигурност има нужните умения да разбъзика няколко файла и приложи поправка, ако такава има. Ако имаш видео под 1080 играта изглежда посредствено и трябва да намаляваш детайли, докато не се загуби много от атмосферата. Както казах, на машината, която имам, Valhalla-та ми върви на 1080p и с medium-high детайли, а тя също не беше най-оптимизираната игра в света. Едва ли има нужда да казвам, че изглежда много по-добре от Cyberpunk 2077 (при детайлите, които мога да си "позволя", разбира се, не казвам, че Valhalla-та е по-красива като цяло от Cyberpunk 2077).

Също така няма оправдание за това, че криеш вида на игра умишлено за най-популярната конзола в света и после се правиш на умряла лисица. Сори, ама CD Projekt Red много добре знаеха какво правят. 60% продажби за PC, от другите 40% Xbox най-много да има 10% дял, другите 30% са PS-ки, от които като нищо имаме едно минимум 15% PS4-ки "голи". Това са над милион човека, които са играли крайно потрошена ревизия. Няма никакво оправдание.

Между другото нали CD Projekt Red уж бяха наели някакво студио специално да им направи PS4 и Xbox One портовете? Това не виждам да се обсъжда последните дни.

@lyubohar, заканите, че някой няма да играе нещо са детински. И аз играя, мнението ми е, че Cyberpunk 2077 е много добра игра и мога само да си представям какво щеше да бъде, ако я бяха довършили. Най-вече на ниво геймплей. Просто ми е интересно защо дори след това мазало защитавате така сляпо CD Projekt Red. Почти всичко, което направиха покрай премиерата на Cyberpunk 2077, бяха сякаш действия на EA или Activision Bilzzard. Съвсем преднамерени ходове и надежда, че геймърите ще си мълчат. Геймърите писнаха и сега CD Projekt Red почнаха с извиненията на килограм. Личното ми мнение е, че "добри" компании няма, има малки компании. Когато една компания стане голяма, тя винаги поставя парите пред потребителя.

Както казах, купил съм си играта и то този път нарочно платих пълната цена от 120 лева, играя я, добра е. Ама да казвам, че CD Projekt Red са много по-различни в момента от големите в гейминга... сори.

<
1
...
10
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.