Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
21
...
50
>
Mitko6000
Цитиране
22 декември 2020
Не знам струва ли ми се, но на PS4 Pro не ми изглежда чак толкова плачевно положението. Има какво да се желае, определено, но не е зле.
igra4
Цитиране
22 декември 2020
Прото и петицата с една версия ли са. Сега се срещнах на с Панам и гряфиката е брутална, браво. Нз с ъпгрейда колко още ще я вдигнат, то и сега си е доста добра.
С вдигането на умения и левели, тия гигова и куести които ги дават с опасност high и very high стават ли moderate или се скалират с левела, защото гледам да чистя само по лесните. Примерно в бордерландс като вдигаш левели трудните ставаха на твоя левел или не е така?
rosniak
Цитиране
22 декември 2020
Да, трудността им пада @igra4.
lyubohar
Цитиране
22 декември 2020
В Нексус има купища модове вече, аз поне се заиграх доста
Charcharo
Цитиране
22 декември 2020
https://www.tweaktown.com/news/76856/yeah-the-smt-fix-on-8-core-amd-ryzen-cpus-for-cyberpunk-2077-is-great/index.html

Ето пример за некадърност от CDPR

vldir
Цитиране
23 декември 2020
Направиха една касова игра и мислят че са номер едно и сега се издъниха.
lyubohar
Цитиране
23 декември 2020
Ами то ако това ще гледаме и тази е супер-касова
darkblue
Цитиране
24 декември 2020
The_Doctor46
Цитиране
24 декември 2020
Хората казват,че била "къса",а аз имам 36 часа и съм минал само 2 мисии от акт 2. Имам тонове странични неща по картата,а мен като ми е приятно,върша всичко. Понякога просто се шлая из града и разглеждам. Аз обичам стелта и повечето места ги игря стелт/хакване, и може би това отнема повече време.С това темпо 100% ще отиде поне към 70 часа. Също така някои се оплакваха от bulletsponge противници,което въобще не е така.Аз играя на последна трудност и ако си се развил правилно,всички обикновени гадове падат от 1 хедшот със снайпер, и 2,3 с пистолет. Така,че всичко е до билд. Не е ефективно да ползваш пауър оръжията примерно,а да си развивал tech дървото и тн.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
24 декември 2020
Е да, ама докато се развиеш правилно, си изиграл 36 часа Преди това - bulletsponge. Докато с остриета one shot-ваш почти всичко от първите няколко часа. Отделно е мега-фън да им кълцаш главите и ръцете.
pseto
Цитиране
24 декември 2020
Някои оръжия просто са супер неефективни в играта. Доста узита, помпи, леката картечница, немалко assault rifle-и. Пробвах на 5-6 пъти да играя със смарт оръжията, ами смешно зле са. Дори и ако изключим противниците, които имат някакви модове срещу смарт оръжия. Правят осезаемо по-малко щети от револвера и снайпера. С револвера от 2 удара макс убивах противник, сега като си крафтнах легендарен с 40% шанс за критична атака (и още 42% имам освен това) - пълна гавра. Със снайперите не говоря. С некоматата през стените сея смърт отвсякъде. Все пак си е легитимна критика, но по-скоро някои оръжия са за кофата.

То всъщност цялата игра е толкова недовършена, че различни хора виждат различни неща. За едни е бъгава, за други не е. За едни е добре балансирана, за други не е. Вчера на една от мисиите тръгвам да вляза в един прозорец и изведнъж някаква сила ме хвърли със 150 метра назад. И те така. Аз експериментирах здраво с доста стилове на игра и почти всички оръжия, които намерих. Играта има нужда от солидно балансиране, всъщност не мисля, че някога изобщо е била балансирана.

Апропо мен ме дразни, че някои пасивни умения сякаш не работят. Въпреки че правя титаничен демидж, искам да правя още повече и да се гавря с противниците по-здраво. Ама тоя perk, дето игнорира бронята, май не бачка. Не виждам разлика в щетите като го пусна. Онзи, дето намалява physical resistance с 30% при breach май също не функционира както трябва. Също така не знам каква е идеята на бронята в играта, ама с cold blooded пърка като стигна 1000+ броня - пак свалят с почти същата скорост, с която и като имам 600 (реално с другия ми герой хакерчето, дето имах 400 броня, май умирах с почти същата скорост). Не знам дали няма някакъв нечовешки diminishing returns от някакъв момент нататък, дали cold blooded пърка не работи... ама ме дразни такива неща.

The_Doctor46
Цитиране
24 декември 2020
Аз намерих някакъв автомат,който прави супер здрави щети,но за смарт оръжията съм съгласен. Не съм пробвал със смарт насочен билд обаче. Те като цяло са насочени за non lethal геймплей според мен. Да целиш крайниците и тн. Не знам. Иначе много странно,при мен cold blooded си бачка доволно. Понякога излизам Рамбо стил срещу 4,5 човека и съм безсмъртен за около 3,4 секунди и това на последна трудност.Иначе със tech снайпера си е гавра през стените ама на мен ми е фън. Играта има нужда от баланс,спор няма,но поне това са поправими неща. Друг въпрос е защо са я ръшнали,но въпреки всички бъгове и кусури ми е супер увлекателна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
24 декември 2020
В началото са си bulletsponge, неизбежно е. Попаднах на револвер, дето удря като чук и билднах около него. Няколко левела по-късно вдигнах трудността. Но в началото ми идваше повече. Единствения Билд, който като че ли няма да има проблеми с bulletsponge от самото начало е мелето, както спомена lyubohar, ама пък то ми се стори много op, знам ли. Може би ще ги тествам на някое преиграване.
lyubohar
Цитиране
24 декември 2020
Много OP е мелето, да. Особено ако чийзнеш легендарните mantis blades рано-рано, просто ставаш валяк. Да не говорим, че лошите не са особено точни спрямо движеща се мишена, а с меле си постоянно в движение.

Иначе определено има неработещи пъркове. Например има един за меле, който ако направиш блок и веднага удар, би трябвало да удари с +200% противника и да те хвърли няколко метра назад. Хвърля ме назад, но противника не получава никакъв демидж, още по-малко пък +200%

Или както каза Yahtzee - "играта таман да ми стане immersive, и гащите ми за пореден път стават прозрачни"

vldir
Цитиране
24 декември 2020
Аз ще изчакам да приведат в приличен вид и тогава да я играя.
<
1
...
21
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.