Ето пример за некадърност от CDPR
То всъщност цялата игра е толкова недовършена, че различни хора виждат различни неща. За едни е бъгава, за други не е. За едни е добре балансирана, за други не е. Вчера на една от мисиите тръгвам да вляза в един прозорец и изведнъж някаква сила ме хвърли със 150 метра назад. И те така. Аз експериментирах здраво с доста стилове на игра и почти всички оръжия, които намерих. Играта има нужда от солидно балансиране, всъщност не мисля, че някога изобщо е била балансирана.
Апропо мен ме дразни, че някои пасивни умения сякаш не работят. Въпреки че правя титаничен демидж, искам да правя още повече и да се гавря с противниците по-здраво. Ама тоя perk, дето игнорира бронята, май не бачка. Не виждам разлика в щетите като го пусна. Онзи, дето намалява physical resistance с 30% при breach май също не функционира както трябва. Също така не знам каква е идеята на бронята в играта, ама с cold blooded пърка като стигна 1000+ броня - пак свалят с почти същата скорост, с която и като имам 600 (реално с другия ми герой хакерчето, дето имах 400 броня, май умирах с почти същата скорост). Не знам дали няма някакъв нечовешки diminishing returns от някакъв момент нататък, дали cold blooded пърка не работи... ама ме дразни такива неща.
Иначе определено има неработещи пъркове. Например има един за меле, който ако направиш блок и веднага удар, би трябвало да удари с +200% противника и да те хвърли няколко метра назад. Хвърля ме назад, но противника не получава никакъв демидж, още по-малко пък +200%
Или както каза Yahtzee - "играта таман да ми стане immersive, и гащите ми за пореден път стават прозрачни"