Кадрите може и да не са толкова, но самата игра е богата на бъгове, затова аз лично бих изчакал поне до пролетта, да видим дали ще я пооправят.
Не ми е много ясно обаче защо понякога фиксърите не са доволни от минаването на някоя странична мисия или гиг. Очакват винаги стелт ли, какво ли? Минавам си аз локацията, изривам всичко с любимите си Mantis Blades, и оная накрая ми вика "ама нали знаеш, че това не беше най-добрата ти работа?" Някой има ли идея какви са условията да са хепи? При неутрализиране на cyberpsycho вече разбрах, че не трябва да са убиват, тоест да се бият с blunt оръжие или нещо друго non-lethal. Може би и за гиговете важи същото, което би било доста тъпо.
Все едно пак съм на STALKER Clear Sky 1.5.01. Недовършена и адски бъгава но добра игра.
@Charcharo, така е, на мен ми е чудно дали и 1 година ще им стигне. Мен ме притесняват не бъговете, а това, че според мен никога няма да се развие геймплеят, а той може да се развие адски много - вероятно ще оправят гличовете и ще хвърлят всичко по Grand Theft Cyberpunk Online режима.
@lyubohar - да, пише си отстрани на гиговете, аз с хакерския ми герой повечко се промъквам, ама втория ми човек го направих с 3 интелект, тъп като гъдулка, само ходя и стрелям с него. Там стелт няма, идвам с големия руски револвер и почвам да пукам наред.
П.С. От бъговете най-вече ме дразни, че не работят някои модове и че някои оръжия не ги разпознава коректно, с част от тех оръжията не вдигам никакви точки на инженерството, макар че на теория трябва. Доста модове също сякаш не работят (а и посочените им числа не са верни, пише, че демиджът се увеличава с 6 примерно, но на tooltip-а ми показва някакво супер високо число и то на всичкото отгоре - незакръглено с 3 символа след десетичната запетая).