Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
20
...
50
>
darkblue
Цитиране
21 декември 2020
тоя играч не спря да се излага хаха. Голям баровец, дал 140 лв ... лелейй ... сега 1 седмица ще яде хляб само
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2020
bo4i333 написа
Много ти благодаря за помощта
Съдейки от този клип ,не изглежда зле и определено мисля да я взема,защото много ми се играе играта,но ме беше страх да не е супер счупена и да не си разваля кефа.

Кадрите може и да не са толкова, но самата игра е богата на бъгове, затова аз лично бих изчакал поне до пролетта, да видим дали ще я пооправят.

igra4
Цитиране
21 декември 2020
Първи по голям бъг имах токущо на The heist мисията, в асансьора се бъгва един войник от който трябва да вземеш карта за асансьора и трябваше да върна сейф и пак беже бъгнат, но тоя път не пропадна в мапа ами беше стъкнат и мигаше и го убих и успях да взема ключа. Много силна мисия. Поизоставих валхалата, заради киберпънка, ако не бяха тия осирания, сигурно играта преспокойно щеше да вземе второ място в игри на годината. Заслужава го, доста е добра.
vldir
Цитиране
21 декември 2020
Играта в момента е на една година работа от финална версия. Това е някаква алфа за мен. Невероятно количество бъгове.
lyubohar
Цитиране
21 декември 2020
Нямам почти никакви бъгове аз. Много рядко и все забавни визуални гличове. А, имах и един quest предмет, който отказваше да се премести от един шкаф в инвентара ми, и се наложи да заредя сейв. Но това е всичко за 25 часа.

Не ми е много ясно обаче защо понякога фиксърите не са доволни от минаването на някоя странична мисия или гиг. Очакват винаги стелт ли, какво ли? Минавам си аз локацията, изривам всичко с любимите си Mantis Blades, и оная накрая ми вика "ама нали знаеш, че това не беше най-добрата ти работа?" Някой има ли идея какви са условията да са хепи? При неутрализиране на cyberpsycho вече разбрах, че не трябва да са убиват, тоест да се бият с blunt оръжие или нещо друго non-lethal. Може би и за гиговете важи същото, което би било доста тъпо.

rosniak
Цитиране
21 декември 2020
@lyubohar - някои мисии ти ги казва че е желателно да ги минеш без много шум- и ти дават екстра ед.
darkblue
Цитиране
21 декември 2020
Доста от мисиите иска да не се вдига аларма. Отстрани си пише оптимални условия.
lyubohar
Цитиране
21 декември 2020
Мерси, не съм обръщал внимание явно на това.
Charcharo
Цитиране
21 декември 2020
При мен играта върви добре но е изключително бъгава.

Все едно пак съм на STALKER Clear Sky 1.5.01. Недовършена и адски бъгава но добра игра.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 декември 2020
pseto
Цитиране
21 декември 2020
Тоя билд малко скъп ще ми излезе на мен, едно 1000+ лева трябва да извадя за нова видеокарта, че да ми изкара такъв фреймрейт. Ама нищо странно не виждам във видеото, аз така играя в 2/3 от времето, засилвам се като теле в средата на противниците и те обикновено тогава правят най-големите глупости. Иначе геймплеят е забавен, но едва ли поради причината, която CD Projekt Red иска. Толкова са тъпи ботовете, че просто ти става приятно да ги трепеш и търсиш нови начини да се гавриш с тях. Аз за второ изиграване се пуснах с техническата специализация, крафтинг плюс тек оръжията, ходя и гърмя всички през стените. В някои случаи дори не се виждаме с противниците, после влизам в стаята и там разбутвам разкъсаните ръце и крака, за да си взема плячката и си заминавам. Реално тази игра ми е нещо като нов Soldier of Fortune, някак си ми е леко странно да видя, че някой го търсят за неправилно паркиране, а аз му откъсна главата, ама каквото-такова.

@Charcharo, така е, на мен ми е чудно дали и 1 година ще им стигне. Мен ме притесняват не бъговете, а това, че според мен никога няма да се развие геймплеят, а той може да се развие адски много - вероятно ще оправят гличовете и ще хвърлят всичко по Grand Theft Cyberpunk Online режима.

@lyubohar - да, пише си отстрани на гиговете, аз с хакерския ми герой повечко се промъквам, ама втория ми човек го направих с 3 интелект, тъп като гъдулка, само ходя и стрелям с него. Там стелт няма, идвам с големия руски револвер и почвам да пукам наред.

П.С. От бъговете най-вече ме дразни, че не работят някои модове и че някои оръжия не ги разпознава коректно, с част от тех оръжията не вдигам никакви точки на инженерството, макар че на теория трябва. Доста модове също сякаш не работят (а и посочените им числа не са верни, пише, че демиджът се увеличава с 6 примерно, но на tooltip-а ми показва някакво супер високо число и то на всичкото отгоре - незакръглено с 3 символа след десетичната запетая).

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
21 декември 2020
lyubohar
Цитиране
21 декември 2020
И аз напоследък ги хаквам от стелт и е забавно, но не може да бие "Wolverine" ръцете ми...Поря ги кат риби
igra4
Цитиране
21 декември 2020
Нямах крашове, но вчера и днес крашна играта. Да видим дали ще аправят това на следващ пач.
Charcharo
Цитиране
22 декември 2020
Има подобрения за конзолните:

<
1
...
20
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.