Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
36
...
50
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
01 февруари 2021
Charcharo
Цитиране
02 февруари 2021
https://wccftech.com/cyberpunk-2077-mods-survival-mode-quests/
Charcharo
Цитиране
04 февруари 2021
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2021
Dandelion написа
Аз бих му предложил да се ореантира към по ниско бюджетните заглавия. Disco Elysium, Hellblade, Kingdom Come Deliverence, Hades, DOS 2, Subnautica, Celeste, Cuphead, Outer Wilds. Поне ще разчупи шаблонът на повтарящите се механики в ААА заглавията.

И аз нещо такова си мислех да напиша - човекът явно си мисли, че игрите започват и свършват с ААА заглавията - но после се отказах Същото е някой като ми каже "ми то няма хубави филми вече". Да, в мола няма.
Veluvian
Цитиране
04 февруари 2021
По Байтошово време какви игри имаше ееех...

то жмичка, то стражари и апаши, то лаком за гол, цък - цък, развалиха децата тия...

LethianDream
Цитиране
04 февруари 2021
Лаком за гол колко сме играли, а и гъзенка Нямаше врати, слагахме раниците за врати и малко като вдигнеш топката, всеки вика Греда! А колко сме се били със знайни и незнайни герои.. и колко бой сме яли Като си го изкарваш на малко по-голям, единствения шанс беше тактиката Hit & Run, удряш го в корема или слабините и бягаш Лошото е, че ме откриваха после и закани да се смиря, иначе ще ям много бой.. И аз им се извинявах с половин уста Славни времена бяха! Едно приятелче имаше конзола и там колко Контра играехме, направо се попилявахме.. Един ден той извади еднa касета, пусна No Good на Продиджи и бяхме зяпнали до пода каква е тая велика музика
The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2021
Ние с аврите главно футбол играехме. Тръгвах час и половина по-рано за училище,когато бяхме втора смяна,за да играем. В междучасията ритахме,по време на физическо,след училище,не се спирахме. Чат пат и други игри,като фунийки или стражари, и апаши,но главно футбол. По ония врмена имаше много деца,нямаше все още демографски проблеми и беше мазало. Масов спорт и чат пат цъкахме на конзола,но и малко деца имаха конзоли тогава. Към средата на 90-те(може би малко след това ,към 96) вече почнаха да откриват гейм клубчетата ,първоначало по гаражчета,а след това и големи. Наистина какви времена бяха...
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
04 февруари 2021
Разчуствахте ме и мен с тези коментари... аз имах трима най-близки приятели като дете и най-любимото ни беше, когато цял ден сме свободни да направим тези неща в произволен ред - 1-2 часа Counter Strike в местното PC-клубче, няколко игри на белот, няколко игри на билярд (не знам как ни пускаха без да имаме годините) и 1 игра на "1 удар" зад блока на игрището. Викахме му голям шлем, нещо като многобой... ама то беше преди да стигнем възрастта, в която алкохола и жените взе да ни вълнува повече. Ех, добри времена бяха... PS: Сори за офтопика, това май хич не е за тази тема, но не можах да се сдържа
nightwarrior
Цитиране
04 февруари 2021
И мен ме плесна една носталгия... Не трябва така да правите, цялата ми продуктивност е в кофата. В главата са ми само едни, ако не по-хубави, то поне по-простички времена.
Charcharo
Цитиране
09 февруари 2021
https://wccftech.com/cyberpunk-2077-new-mod-introduces-police-motorcycle-chases/

JakePaulKOsConor
Цитиране
09 февруари 2021
wccftech community goty tlou 2
Charcharo
Цитиране
10 февруари 2021
https://videocardz.com/newz/cd-projekt-reds-gwent-source-code-has-been-leaked-cyberpunk-2077-source-code-offered-on-auction

Ами дано поне Source Code-a на всичкото да излезе наистина.

Модъри на нивото на извергите за DOOM или Stalker + Cyberpunk 2077 = чудеса.

Charcharo
Цитиране
11 февруари 2021
Charcharo
Цитиране
12 февруари 2021
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
12 февруари 2021
<
1
...
36
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.