Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
35
...
50
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 януари 2021
Charcharo
Цитиране
30 януари 2021
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/1336?tab=description&BH=2

Готино. Дано да портнат модърите система за vehicle customizaton.

pseto
Цитиране
30 януари 2021
Dandelion написа
My vision is augmented

Предполагам, че някой е направил подобна презентация за шефовете и те са казали - "Бате, готови сме, давай да пускаме", някой там се е опитал да се противопостави - "Абе, шефе, не сме готови още, тука полиция даже нямаме" - ама шефовете са казали - "Глей к'во е красиво, бе, пускаме и това е, полиция ми викаш... ще я пуснем тая полиция после... полиция ми вика".

Иначе да пускат всички възможни инструменти и модърите да поемат оттам. Играта ще заспи след година така.

Междувременно Мъск пуснал някакъв туит, акциите на поляците скочили до небето, после пак си паднаха. Бахти фондовата борса, а я изкарват там върхът на света на финансирането. А Gamestop си стоят още в космоса, това вече си е як ташак.

bojosan
Цитиране
31 януари 2021
@Междувременно Мъск пуснал някакъв туит, акциите на поляците скочили до небето, после пак си паднаха. Бахти фондовата борса, а я изкарват там върхът на света на финансирането. А Gamestop си стоят още в космоса, това вече си е як ташак.
Да, свидетели сме на все по прогресиращо стадно оглупяване на хорицата, които по дефолт са си един неуспешен природен експеримент. Мъск се изпърдял - цената наметана по световните борси полудяла, то не са сателити, марсианси , биткоини и какви ли не ненужни и вредни за хората нещица, източващи огромен държавен ресурс. Пари които биха могли да бъдат вложени в много по полезни неща отколкото в пирамиди, екскурзии до Луната или счупени скъпи тесли които не стига че няма къде да заредиш ами и самото им зареждане е бая скъпо.
Умните хора отдавна го бяха измислили - атомна енергия, трамваи, тролеи, електрически влакове - навсякъде, дори и в малки населени места, но нали огромните концерни трябваше да гълтат и нямаше кой да прибере хилядите строшеняци на Запада и да си задръсти улиците с 20 годишни бангии. Дано поне бедните Африканци от Конго да живнат малко покрай тоя Мъск и неговите хрумвания.
А иначе за играта Сайберпънк - още месеци преди излизането и тук във форума написах че ще е боклук който не си заслужава , даже и обиди получих тогава,и не знам що още се споменава името на това недоразумение , мислех чи че отдавна вече е в сметището на историята.
А помеждудругото да ви кажа : не чакайте вече нищо добро в гейминга да ви зарадва. Просто болни мозъци добри неща не могат да правят. Единствения начин да се зарадвате от некоя игра е вие самите да не сте добре.
Caprice
Цитиране
31 януари 2021
@bojosan, много оптимизъм лъха от теб.
Цитиране
31 януари 2021
The_Doctor46
Цитиране
31 януари 2021
Божо,колега,защо не зарежеш гейминга изобщо?Постоянно се оплакваш,че цените на игрите са високи(което е така за БГ),че самите игри не стават,че излизат само DLC-та,че парите можело да се използват за нещо по-полезно и тн.В същото време правиш сметка да купуваш PC и да сваляш същите тези неставащи игри от замунда.Явно е(поне според това,което казваш),че гейминга не ти носи позитиви,а само негативни емоции,ами зарежи го.Давай си парите за неща,които,няма да те натоварват психчески и финансово.Разбира се живота си е твой,ти си знаеш,но ми е чудно защо продължаваш.Не вярвам да си мазохист,може да е заради навика,знае ли човек.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
JakePaulKOsConor
Цитиране
31 януари 2021
bojosan is the hero we don't need, but we deserve
bojosan
Цитиране
31 януари 2021
The_Doctor46 написа
Божо,колега,защо не зарежеш гейминга изобщо?Постоянно се оплакваш,че цените на игрите са високи(което е така за БГ),че самите игри не стават,че излизат само DLC-та,че парите можело да се използват за нещо по-полезно и тн.В същото време правиш сметка да купуваш PC и да сваляш същите тези неставащи игри от замунда.Явно е(поне според това,което казваш),че гейминга не ти носи позитиви,а само негативни емоции,ами зарежи го.Давай си парите за неща,които,няма да те натоварват писхичестки и финансово.Разбира се живота си е твой,ти си знаеш,но ми е чудно защо продължаваш.Не вярвам да си мазохист,може да е заради навика,знае ли човек.

Е, пичове, нема проблем. Ще изпадаме във възторг от всяко ново DLC и Ремастер с цена 160 кинта, ще продължаваме безропотно да купуваме старите карти но с повече пиксели на Активижън и Фифите близнаци на ЕА и да ги правим по богати без да си мръднат малкия пръст, ще купуваме Конзоли от скалперите на 1500 лева, абе живи здрави,радвайте се щом ви харесват нещата. Кво да ви кажа друго.
Mitko6000
Цитиране
01 февруари 2021
Ами всеки намира някакво удоволствие от това което изброи (Пак казвам, не е нужно да даваш пълна цена в деня в който нещо излезе, ама като не можеш да изчакаш е така). За всеки влак си има пътници. Всичките оплаквания няма да променят днешната реалност, защото тя носи приходи. Само си хабиш нервите напразно. Когато не си склонен да дадеш пари за нещо, просто не го прави. Друг изход няма. Дано и ти намериш още нещо в това хоби, което да ти допада, дори и пиратстване. Избора си е твой, но и аз съм съгласен с Доктора. Като толкова много не се кефиш на игрите вече, струва ли си да инвестираш време в тях, било то и безплатно? Задай си го въпроса. Но щом вече не ти доставя удоволствие, значи не си струва усилията. Дали е преходно или за постоянно, ти си знаеш най-добре. И аз съм имал такива периоди, и макар и да не съм толкова зарибен геймър, колкото бях преди 7-8 години, да кажем, пак намирам удоволствие в хобито, което да ме кара да се връщам.
bojosan
Цитиране
01 февруари 2021
Митко,аз обичам игрите, но ме е яд накъде вървят нещата.Яд ме е като чета че AV струват 100 милиарда и последната година са изкарали няколко само от copy/paste. Щото им се купуват копията на игри.Ама пък после се сетя че не всички са дърти геймъри като мени пишлигарите си ги кефят картите и оръжията от CoD MW2 осъвремени през 2020. Да не говорим че и цялостносто изпънение е по лошо. Вече излизат само клонинги. Игри без ново, и интересно съдържание. Правят все по мощен хардуер, процесори и видеокарти, но основното което кефи го няма. Предпочитам хиляда пъти да играя поднасяща ми нови и непознати преживявания игра на low детайли вместо втръснал remaster на ultra. Да успее да провокира въображението ми, а то си върши работа по добре от милиони пиксели !
Ето ви едно клипче за размисъл :

Aма нема смисъл да си повтаряме едно и също, казах си мнението, и пак повтарям - живи и здрави, радвайте се и се кефете пичове нямалошо щом сте доволни ии ви харесват нещата
LethianDream
Цитиране
01 февруари 2021
Не знам, има си и модерни стойностни игри и истории, които винаги ще ме връщат обратно към гейминга, ако ще да стана на 100 години. Божо, има развитие в гейминга, той става все по-популярен и е нормално най-отгоре да излезе шлаката, която всеки играе (Фортнайт, Апекс и т.н.). Пак казвам, има си игри за всеки вкус.. и понеже каза, че Киберпънка е лайно, напълно те опровергавам с финала на играта, който е изключително силен и компенсира за някои дребни недостатъци. Но проблемът, който усещам при теб е, че си "носталгично" настроен и нищо модерно не може да те впечатли, всичко е "претоплено старо" в твоите очи. То всичко е измислено, няма как да се измисли нещо велико, грандиозно и т.н.- дали в игри, кино, литература..Това няма значение, значение има само изкуството да ти доставя удоволствие и да те издига над сивата леш на реалността.
Rostik79
Цитиране
01 февруари 2021
Честно казано не ми пречат тези, които играят фортнайт или ФИФИ-те или поредния Кол оф Дюти, не разбирам какво се дразни Божо. Игри излизат и нови и са добри. Казвам го и аз като сравнително стар геймър. Айде чак геймър в хард-кор смисъла на думата не съм, но геймя почти всеки ден от живота си от доста години насам. Ако има дни, в които не геймя, значи просто не съм имал възможност, хах!
Ремастърсите също грам не ме дразнят. Напротив - има куп игри, които през годините не съм успял да изиграя и приветствам ремастърси и римейкове на такива заглавия - обикновено идват на по-ниски цени и са пълен комплект с всички ДЛЦ-та и каквото там има покрай заглавието. Така че си е за мен win-win ситуация.
Ценовата политика също е в ползва на потребителя. Вярно, че някои игри станаха по 160 лв, но в наши дни вече дори ААА заглавия получават солидни намаления само 3-4 месеца след премиерата.
Цитиране
01 февруари 2021
Caprice
Цитиране
01 февруари 2021
@bojosan, донякъде си прав, разбирам ти скиптицизма, но това е едната страна на монетата. Ако се замислим, последните 5 години излязоха на пазара както хиляди тъпи игри, така и едни от най-добрите гейм заглавия евър. Като започнем от 2015 насам на първо четени мога да ти изброя:

The Witcher 3, dishonored 2, Prey, Hellgate, RDR2, TLOU 2, God of War, Death Stranding, Resident evil 7 и двата изключително силни римейка на RE2 и RE3, последните 2 Tomb Raiders, Persona 5, Deus Ex:MD, новите AC, които колкото и да следват една и съща формула са в пъти по-добри от старите AC. Тук бих сложил и Cyberpunk, който макар и счупен все още ще бъде изгладен.

Това са изключително силни заглавия и е време да си свалим розовите очила и да твърдим, че вече нямало качествени игри, тъй като това просто не е така.

<
1
...
35
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.