Ще го пробвам и аз това, де но доколкото прочетох - ако деактивираш автоматичните ъпдейти, също се деактивира и автоматичното инсталиране като пъхнеш диск.
Как няма да сложат от Сони един прост диалогов прозорец като пъхнеш диск:
"Install Application? YES ____ NO".
Но то Японците май от UI, Software, Hardware - просто не разбират и това е.
Геймплеят е забавен и все повече ми харесва. Играя го повече екшън-ориентиран. Ако предстои пуцалка, опитвам се да очистя стелт един-двама и после "пуцай куме" Пуснах я на хард и към момента мра сравнително често.
Геймплей механиките са доволно много - ъпгрейди, крафтване, модове, скилове ... Кибернетични импланти още даже почти не съм си слагал, освен тези, които от мисиите ти дават, понеже нямам пари. Имаше две мисии, където трябваше по 10 000 и 15 000 да платя и не мога да натрупам, а тези аугменти струват доста. И изобщо малко проблем имам с парите.
Самият свят ми е една идея по-стерилен, отколкото ми се иска. Не се случват особени неща, извън мисиите, освен с някоя банда в някоя уличка да се сбия. Градът ми е доста еднакъв, но и не съм напреднал може би достатъчно да разгледам нови "биоми". Едва сега ще се срещам с Пам и ще излизам извън града.
Ще изкажа непопулярно мнение, но за момента WatchDogs Legion ми харесваше повече от Цайбъра.