При мен няма видима разлика с последния пач 1.04, но на PC с ray tracing и всички глезотии играта изглежда ИЗУМИТЕЛНО.
Charcharo
Цитиране
12 декември 2020
Вчера вечерта ми пристигна играта. Довечера ще видя как е реално.
vldir
Цитиране
12 декември 2020
не виждам опция да се изключи vsync
Видях я.
lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
Играта е чук. Правя samurai билд - вижда ми се най-бързо и забавно. С тия оръжия ги пукам по половин час а-ла Borderlands, нещо нямам нерви за това. Стелтът не е моето по принцип, хакването ми се вижда еднообразно също. Мечовете са супер, освен това има dismemberment
darkblue
Цитиране
12 декември 2020
след като като си направиш герой и започнеш играта, после има ли възможност да го променяш, тоес ако не ти е харесало косата как седи (прическата) кожата, гърдите или тем подобни неща ?
nightwarrior
Цитиране
12 декември 2020
Доколкото четох не. Мисля, че прическата можеш, дрехите, но нищо друго.
lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
Можеш да ресетваш всички perks, което е най-важното всъщност. Струвало много пари, но може. Атрибутите си обаче не можеш да пипаш, което не е толкова драма. За външния вид не съм гледал, аз си генерирах рандъм герой
Panthers
Цитиране
12 декември 2020
До тук имам малко над 12 часа. Още съм на act 1. Зарязах историята и направих всичко друго по картата. Играя на hard. 9 левъл съм и 13 на Street. Ще захвана малко история вече.
sauron93
Цитиране
12 декември 2020
Аз едно не ми е ясно . Играта се разработваше със години за старите конзоли,защото новата генерация ги нямаше още. А то как стана така че оптимизацията се оказа толкова лоша за тях ? Колко пъти отменяха релийза и през цялото време нямаше пс5 и новият бокс. Единственото което ми идва на ум е че са разработвали играта за пс4 про и кутия хикс през цялото това време.
Както и да е ,очаквам да я оправят със някой пач .
nightwarrior
Цитиране
12 декември 2020
За години мисля, че се е разработвала за РС. Портовете на конзолите идват след това, така беше и с Вещера ако не ме лъже паметта. Нормално е когато са стигнали до портове, на това с много повече ресурс да върви доста по-добре.
vldir
Цитиране
12 декември 2020
На всички платформи върви зле.
lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
Не мисля, че на PC върви зле предвид това как изглежда...Да, трябва мощно PC, но това е игра с ray tracing и всякакви модерни благинки.
Charcharo
Цитиране
12 декември 2020
lyubohar написа
Не мисля, че на PC върви зле предвид това как изглежда...Да, трябва мощно PC, но това е игра с ray tracing и всякакви модерни благинки.
Съгласен. Има какво да се подобри, но това си е като цяло добра оптимизация.
nightwarrior
Цитиране
12 декември 2020
Проблемът са ми странните бъгове, дето би трябвало да са минали QA. Одеве се насрах от смях. На една и откъсвам главата с револвера в една престрелка, почвам да си луутвам, а тая без главата мъртвата, крещи на японски. Беше смешно, ама не трябваше така.
lyubohar
Цитиране
12 декември 2020
Аз пък редовно виждам коли с потънали предници в асфалта