Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
8
...
50
>
igra4
Цитиране
12 декември 2020
Средна оценка 3 в метатрик за бялата лястовица в на гейминга 🥺
Charcharo
Цитиране
13 декември 2020
igra4 написа
Средна оценка 3 в метатрик за бялата лястовица в на гейминга 🥺

6.6 е оценката.

Иначе аз най-сетне я започнах. Корпо. Имам критики към дизайна на света засега. Върви добре но имам 1 доста гаден бъг - спира ми контрола на героя понякога.

Не е STALKER ниво на бъгове но е горе долу само една идея по-стабилно от Fallout 4 кат излезна.

darkblue
Цитиране
13 декември 2020
https://cdn.discordapp.com/attachments/775971080845656095/787438838568976464/unknown.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/775971080845656095/787472373691449364/unknown.png

pseto
Цитиране
13 декември 2020
Metacritic отдавна е за кофата. The Last of Us II трябваше да покаже, че трябва да си оправят малоумната платформа, но не би. Сигурно 30-40% са тролове, ако не и половината или повече. Тези оценки там нищо не значат. Аз изобщо спрях да го посещавам този сайт по каквито и да е причини. Както съм казвал - ако игра има Steam версия, гледаш Steam отзивите, защото поне знаеш, че човек си е купил играта. Да не говорим, че в Steam обикновено хората са по-описателни, а няма някакъв 1 ред текст тип "Кенеф". Не ги виня Metacritic, де, троловете също генерират посещения, ама ако имат претенции да са реален сайт

А иначе самата игра - добра е, ама не бих казал, че е някаква революция. Историята ми харесва, но геймплеят е прекалено обикновен. Не съм много сигурен дали ще се върна да преигравам, като я приключа. Ама да видя, де, има още да се играе. Може би нещо ще ме впечатли нататък.

morgoth_srs
Цитиране
13 декември 2020
За хора с Ryzen процесори:

Download HxD hex editor

Find your Cyberpunk2077.exe, i have GOG so mines was in Cyberpunk 2077binx64

Make a backup copy of Cyberpunk2077.exe just in case

Drag Cuberpunk2077.exe to HxD, a bunch of hex numbers should appear (like 01 FF 0D, etc)

Press CTRL+F, change column to Hex-Values

Put in “75 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08” in the search string without quotes, those values should be highlighted

Copy “EB 30 33 C9 B8 01 00 00 00 0F A2 8B C8 C1 F9 08” without quotes

Back in HxD right click the highlighted values and select “paste insert”

Now go to top bar and click the save icon logo

При мен с 2600x и RTX 3080 драстично се вдигнаха кадрите, особено при 1080p. Допреди това, на много места и процесорът и видекартата бяха с нисък load, като и кадрите бяха ниски. Май се оказало някакъв фикс за старите АМД-та преди Ryzen (Булдозерите и производните им) в GPUOpen, който намалявал използваните нишки наполовина. Подобвно поведение открих и в други игри (Final Fantasy XV, Watch Dogs Legion) и се чудя дали и за тях няма подобни фиксове...

Ето я и цялата reddit тема. https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/kbsywg/cyberpunk_2077_used_an_intel_c_compiler_which/

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2020
Като изключиме бъговете,аз съм доволен от играта. Персонажите са супер,историята,геймплея ти предлага доста възможности,че и атмосферата. Има си кусури,но до мястото,което съм стигнал,спокойно и давам една 9-ка. С бъговете,ще е по-ниска едтествено.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
13 декември 2020
pseto написа
А иначе самата игра - добра е, ама не бих казал, че е някаква революция. Историята ми харесва, но геймплеят е прекалено обикновен. Не съм много сигурен дали ще се върна да преигравам, като я приключа. Ама да видя, де, има още да се играе. Може би нещо ще ме впечатли нататък.

Ако някой в днешно време успее да изкара нещо революционно като геймплей ще ме учуди.

След 1.04 не съм срещнал графични бъгове, но има проблем със звука - изчезват ми стъпките и звука на автомобилите от време на време, което нямах преди него. Графично и без рейтрейсинга изглежда много добре.
Понеже от начало почнах с корпо, пуснах и един нов старт до края на Акт1 със стрйт кид - корпото имаше повече варианти за опции в разговора, но не повлияват за съществената информация, която получаваш за куестите, но ти дават различен поглед върху нея. Преиграването ще си струва само ако пробваш друго разпределение на перковете, понеже мисиите се развиват по коренно различен начин според решенията които взимаш и възможностите които имаш - за пример първата мисия при Майлстром зависи какво решение ще вземеш за плащането, а и после и какво ще изпълниш от опционалните - края пак е един, но минаването е наистина различно и има съвсем друго усещане за мисията.
Вече попаднах на оръжия, които имат изискване за ниво на определен перк за да им отключиш пълния потенциал.
Някакъв е минал историята за 28 часа и според него след каря изчезват всички второстепенни мисии, които не си направил, което е тъпо решение ако наистина е така, според мен.

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
pseto
Цитиране
13 декември 2020
@logout, аз съм един от последните хора, които да разкритикуват нещо, че не е революционно, все пак не пропускам Assassin's Creed, че и болшинството ми харесват. Заради това казах "обикновен", не революционен, просто защото... не знам, говорим за обикновена шутър-RPG игра от първо лице. Ама не съм изиграл докрай, де, тъй че ще си спестя крайни становища дотогава.
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2020
Аз понеже още чакам новата карта,(обещаха тази седмица) си я играя със старата gtx 1080 и играта ми върви с прилични 40 кадъра(всичко на ultra-high) и само на места пада до към 30.Може би съм късметлия,де да знам. Играта има огромен потенциал за преиграване. Различни билдове,различни подходи,решения. Геймплея си е баш добър. На днешно време не мисля,че може да се извади нещо наистина невиждано.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
HighFist
Цитиране
13 декември 2020
nightwarrior
Цитиране
13 декември 2020
Има доста неща дето ме радват. Буквално се шлая из града и почти не пипам главната мисия. Има моменти, в които си се кефя. Правя някаква сайд мисия (няква банда крадеше). Избивам ги и луутвям и някъв вика "излез животни" и аз си викам "сигурно съм пропусналонякой дай да го пръсна". Показвам се иззад ъгъла, пръскам му главата и кво да видя "той полицай". Следват едни бягания по покривите и се крих в някво като дюнерджийница. Абе фън.

Но свалих трудността на нормал. На хард не е трудна но това да бия 5 хедшота с револвера преди обикновен бандюга да припадне е нещото, което най-много ме влудява в игрите и е сред основните причини да не се кефя на бордерландс и девизийте. На нормал е по-поносимо, но почват да се обезмислят храните. Ако можеше с качването на трудността да се помпа демиджа(нещо като Сталкър), а не кръвта, щеше да ми харесва повече.

lyubohar
Цитиране
13 декември 2020
HighFist написа
Игра като Outer Worlds според мен не отстъпва по нищо на тази.

Pleeeease Копи-пейст на схемата дето Обсидиан и Бетезда я предъвкват всеки път от Fallout 2 насам. Играта беше парад на посредствеността, жалък опит да се повтори New Vegas, но с нулево чувство за хумор и едни и същи банални мисии и диалози като във всяка друга игра на Обсидиан. Нищо чудно, че никой вече не споменаваше за нея само месец, след като излезе. Cyberpunka с всичките си недостатъци е 2-3 лиги отгоре.
HighFist
Цитиране
13 декември 2020
HighFist
Цитиране
13 декември 2020
lyubohar
Цитиране
13 декември 2020
Май доста неща, които са рекламирали, ги няма. Аз затова не четох много, за да не се разочаровам после Но в стийм има цели списъци на липсващи неща, включително и съществени такива.
<
1
...
8
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.