Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Charcharo
Цитиране
13 декември 2024
The_Doctor46 написа
Летиан е прав в известен смисъл тук.Не за това,че въпросните игри не струват,а за това,че не е сериозно подобен тип заглавия да са претендент в The Game Awards.Тези игри може да са забавни и да "потрошиш" сума време в тях,но е много лесно да се направи подобно нещо.Игрите със сериозен тон и аудиенция са много по-трудни за правене.Това са моите две ст'инки.Спирам,че оспамихме класацият.

Не е лесно. Никак даже. Systems-driven game design е по-труден даже от линеарният, bespoke design.

Сериозен тон не значи много според мен. И не е задължително по-труден.

По темата:

1. STALKER 2
Играта е пусната по-незавършена от Cyberpunk 2077. Но уви това чаках цяла година, в това прекарак 100 часа досега, тази игра купих 5 пъти за да раздам на приятели за коледа
Може и за 2025та да ми е ако я оправят ЛОЛ

2. Helldivers 2
Позволи ми да играя нещо с 3ма мои добри приятели. Играта е добра, но реално заради приятелите ми и давам повече.

3. Metro Awakening VR
Много добра игра на Quest 3ката

Worthy Mentions:

The Talos Principle 2 - Road to Elysium
Жестоко просто. Щеше да ми е номер 3 но не давам аз лично на DLCта такива титли.

Valheim - Ashlands and Bog Witch update
Още 200 часа игра с приятели. Супер яката игра просто

Shadow of the Erdtree
Добро е и то много но мразя From Software вече.

Mitko6000
Цитиране
13 декември 2024
Местя коментара в другата тема. Да не спамя тук.
darkblue
Цитиране
13 декември 2024
баххх маааму аз нямам какво да кажа хахаха

1. The first descendant
2. path of exile 2
3. legacy of kain soul reaver remaster 1,2

Летиан тези може ли

п.с. Кажи кои игри да напиша за да взема слушалките

hyper
Цитиране
13 декември 2024
1. STALKER 2 (засега, но имам да я довършвам)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2 (тука се чънкате за астробот и балатро, а никой не написа може би най-добрия екшън за последните няколко години)
3. Manor Lords
lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
Не сме го игралЕ
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
Space Marine ми е в списъка,но за съжаление не можах да го изиграя тази година.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
darkblue написа
п.с. Кажи кои игри да напиша за да взема слушалките

Тези трите, които си дал, са идеални, влизаш в битката за слушалките.

Важното е двете "забранени" да ги няма

Rostik79
Цитиране
13 декември 2024
The_Doctor46 написа
Space Marine ми е в списъка,но за съжаление не можах да го изиграя тази година.

Тя не ли пуцалка, тип Warframe или подобен луутър-кооп? Т.е. има ли сингъл кампания?

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
Rostik79 написа
Тя не ли пуцалка, тип Warframe или подобен луутър-кооп? Т.е. има ли сингъл кампания?
Играта си има пълна сингъл кампания,даже и някакви допълнителни мисии,които се минават сам,но ако искаш да правиш най-трудните предизвикателства,сам ще ти е много тегаво,да не кажа невъзможно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
13 декември 2024
Има си стори, доста прилично впрочем и е директно продължение на единицата с финал, позволяващ развитие в следваща част или ДЛС. По всяко време можеш да играеш ко-оп мисии(или с ботове), макар да е желателно да е след кампанията, иначе ще си я спойлнеш, понеже мисиите са съпровождащи. Примерно в кампанията правиш някакъв обджектив, а б-отбора прави друг междувременно. Повечето от ко-оп мисиите разиграват дефакто каквото се случва с б-отбора. И не е луутър шуутър, защото реално няма луут, а вдигаш нива на класа герой с който играеш или на оръжията му и си отключваш козметика с вдигането на нивата.

Кампанията впрочем си е, много богата на тестостерон, ако вероятно оная боксьорката е играла нещо подобно преди олимпиадата.

God
Цитиране
13 декември 2024
1. Indiana Jones and the Great Circle (не играя игри от текущата година докато не ги оправят, освен GOTY)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2
3. Star Wars Outlaws (в wishlistа ми е все още)
logout
Цитиране
14 декември 2024
1. Dragon Age: The Veilguard
2. Indiana Jones and the Great Circle
3. Star Wars Outlaws
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Panthers
Цитиране
15 декември 2024
Space Marine си е направо Gears of War. Доста по-слаба е от Gears, но като цяло е добра игра. На мен лично ми хареса да е изиграя. Най-голямата разлика между двете е, че Space marine те поощрява да си винаги в мелето. За да оцелееш трябва да си все в атака, а в Gears няма как да останеш жив с такъв начин на игра. Там си трябва прикриване. Самата кампания на Space Marine е направена, като игра от времето на PS3. Стегната кампания около 10 часа, много екшън и на всеки час нещо ново, като разнообразие в геймплея. Нещо, като презентация, какво можеш да правиш в играта след кампанията.
morgoth_srs
Цитиране
15 декември 2024
Ето ги и моите
1. Final Fantasy VII Rebirth
2. Stellar Blade
3. Persona 3 Reload
dzhiny
Цитиране
16 декември 2024
1. V Rising
2. Prince of Persia: The Lost Crown
3. Black Myth: Wukong
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.