Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
3
4
Ludnichar
Цитиране
16 декември 2024
Тази година се сцепих да играя по-нови игри, понеже си купих стиймдек.. но все пак играх само 2, които излязоха, всички останали - по-стари.

1. Rise of the Ronin
2. Elden Ring - SOTE

Знам, че ще ви шокирам с избора си, но ROTR е супер игра и мега много ми харесва. А макар SOTE също много да ми хареса, имаше и някои неща, които никак не ми допаднаха - например, че за да откриеш около половината зони в играта ти трябва гайд, събирането наново на ресурси за вдигане на сила и живот и най-вече - почти нищо ново, което да включим в билдовете си - лично аз не си харесах много нито някое оръжие, нито някой талисман, нито някоя ash of war, или магия.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
17 декември 2024
Тази година много интересна класация се оформя- три игри са в челото за момента с равен брой точки. Да видим как ще се развият нещата до Нова година, има още доста хора, които не са гласували..
hyper
Цитиране
17 декември 2024
Абе, аз тотално забравих Dragon's Dogma 2 :o Смествам я тук, малко по-разнообразни и повече чудовища да имаше, щеше да е топ, както и като куестове на моменти много те разкарва. Иначе си я харесвам много.

1. STALKER 2 (засега, но имам да я довършвам)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2
3. Dragon's Dogma 2
4. Manor Lords

nightwarrior
Цитиране
25 декември 2024
1. Space Marine 2 - много добра игра, особено за феновете на Warhammer. Сериозно надграждане над първата, особено с включването на мултиплейър

2. STALKER 2 - завръщането на франчайза с целия му чар(и бъгове)

3. Metaphor Refantazio - знам че няма шанс за победа, но според мен заслужава да се спомене, най-малкото за да се популяризира. Страхотна игра на Atlus, задължителна за Persona феновете, но и честно казано за всички харесващи jrpg.

Honourable mentions:
Indiana Jones - много добро приключение, носещо в себе си усещането, че си част от добрите Индиана Джоунс филми. Супер вярно на сорс материала.

Wukong - много добро попадение в соулс жанра. Малко наблегнато на бос ръшове и на места твърде лесно(за хора с опит), но показва много потенциал и честно казано ми се ще да видя по-скоро следващата им игра

Dragon's Dogma 2 - много яко приключение. Има една фраза от фентъзи поредица на Brandon Sanderson "Journey before destination", тук важи с пълна сила. Къде стигаш като стори, като курсове се усеща малко meh(поне за мен), но приключението, изследването се усеща на много високо ниво

Prince of Persia The Lost Crown - много добра метроидвейния, жалко само че Ubisoft се управлява от завършени тъпаци

Metro Awakening - още не съм я доиграл, но за момента е едно страхотно VR приключение, във гейм вселена, която ми е много на сърце

LethianDream
Цитиране
31 декември 2024
Финал на годината и класацията - резултатите са следните тази година:

1. Stalker 2 - 12 точки
2. Indiana Jones - 10 точки
3. Silent Hill 2 Remake - 9 точки

Реших, че ще бъда добър Дядо Мраз и всички ще играят за наградите, които този път са три, за всяка награда има основен победител и резерва, ако случайно победителят има играта или се откаже:

Победителите са следните след въртене на колелото на късмета:

1/ Back 4 Blood- игра за PS5 - печели я BloodDagger, резерва е hyper

2/ Scarlet Nexus - игра за PS5 - печели я Panthers, резерва е Charcharo

3/ TWS Слушалки- бонус награда - печели я Mitko6000 (иронията на съдбата!), резерва е Rostik79

Печелившите да ми пишат на мейла k2k@mail.bg, за да се разберем как да си получат наградите. Ако до една седмица нямам отговор за дадена награда, тя отива при резервата.

Весело посрещане на Новата година! Да си пожелаем много страхотни игри през 2025 година!

The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
Scarlet Nexus не беше лоша игра,но определено не е за всеки.Аниме глупостите може да отблъснат някои играчи.Чарчаро резерва за PS5 игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
31 декември 2024
Е, те наградите са както винаги символични, важно е участието и да си ни върви класацията, вече не знам колко години я правим.
The_Doctor46
Цитиране
31 декември 2024
Класацията ще си върви без никакви награди,но е готино,че слагаш нещо на масата.Между другото B4B в бета и ко-оп беше адски фън.После нещо я позарязаха.Сега не знам как са нещата.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
31 декември 2024
Да са ни честити победителите и печелившите. Още една гейминг година се търкулна. Дано новата е по-добра. Всички да сте живи и здрави и да гласуваме и догодина. Весело посрещане на новата година!
Panthers
Цитиране
31 декември 2024
Здравейте. Първо да пожелая весело изкарване на всички довечера. Много игри и здраве за новата година. За наградата благодаря много, но нека да е вземе следващия след мен. С 5 pro съм, но нямам disc drive.
Charcharo
Цитиране
31 декември 2024
@Lethian
Евалата Lethian, че ги правиш тези награди! Уви, аз нямам PS5 и не мога да се възползвам от наградата
Нека да е за друг и весело изкарване!
LethianDream
Цитиране
02 януари 2025
Ще го направим така значи- който от участниците в играта иска Скарлета, нека пише тук, първият, който е написал- ще я получи
BloodDagger
Цитиране
03 януари 2025
Честита Нова Година на всички! Аз сега влизам във форума и виждам, че съм спечелил . Back 4 Blood ми изглежда интересна, но не съм убеден колко добре бих играл FPS на PS5-цата. Ако hyper-а и е хвърлил око ще му я отстъпя, ако не ще я взема и каквото сабя покаже

П.С: Евала на Lethian както винаги и едно голямо благодарско!

Mitko6000
Цитиране
04 януари 2025
Благодаря за наградата! Мисля да я преотстъпя на Ростик, понеже наскоро си купих безжични слушалки на Sony.

Все пак, оценявам я.

lyubohar
Цитиране
04 януари 2025
Айде бе, няма ли да има някаква драма тая година, бахти скуката Някой няма ли да се обиди нещо?
<
1
...
3
4
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.