1. Rise of the Ronin
2. Elden Ring - SOTE
Знам, че ще ви шокирам с избора си, но ROTR е супер игра и мега много ми харесва. А макар SOTE също много да ми хареса, имаше и някои неща, които никак не ми допаднаха - например, че за да откриеш около половината зони в играта ти трябва гайд, събирането наново на ресурси за вдигане на сила и живот и най-вече - почти нищо ново, което да включим в билдовете си - лично аз не си харесах много нито някое оръжие, нито някой талисман, нито някоя ash of war, или магия.
1. STALKER 2 (засега, но имам да я довършвам)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2
3. Dragon's Dogma 2
4. Manor Lords
2. STALKER 2 - завръщането на франчайза с целия му чар(и бъгове)
3. Metaphor Refantazio - знам че няма шанс за победа, но според мен заслужава да се спомене, най-малкото за да се популяризира. Страхотна игра на Atlus, задължителна за Persona феновете, но и честно казано за всички харесващи jrpg.
Honourable mentions:
Indiana Jones - много добро приключение, носещо в себе си усещането, че си част от добрите Индиана Джоунс филми. Супер вярно на сорс материала.
Wukong - много добро попадение в соулс жанра. Малко наблегнато на бос ръшове и на места твърде лесно(за хора с опит), но показва много потенциал и честно казано ми се ще да видя по-скоро следващата им игра
Dragon's Dogma 2 - много яко приключение. Има една фраза от фентъзи поредица на Brandon Sanderson "Journey before destination", тук важи с пълна сила. Къде стигаш като стори, като курсове се усеща малко meh(поне за мен), но приключението, изследването се усеща на много високо ниво
Prince of Persia The Lost Crown - много добра метроидвейния, жалко само че Ubisoft се управлява от завършени тъпаци
Metro Awakening - още не съм я доиграл, но за момента е едно страхотно VR приключение, във гейм вселена, която ми е много на сърце
1. Stalker 2 - 12 точки
2. Indiana Jones - 10 точки
3. Silent Hill 2 Remake - 9 точки
Реших, че ще бъда добър Дядо Мраз и всички ще играят за наградите, които този път са три, за всяка награда има основен победител и резерва, ако случайно победителят има играта или се откаже:
Победителите са следните след въртене на колелото на късмета:
1/ Back 4 Blood- игра за PS5 - печели я BloodDagger, резерва е hyper
2/ Scarlet Nexus - игра за PS5 - печели я Panthers, резерва е Charcharo
3/ TWS Слушалки- бонус награда - печели я Mitko6000 (иронията на съдбата!
), резерва е Rostik79
Печелившите да ми пишат на мейла k2k@mail.bg, за да се разберем как да си получат наградите. Ако до една седмица нямам отговор за дадена награда, тя отива при резервата. ![]()
Весело посрещане на Новата година! Да си пожелаем много страхотни игри през 2025 година!
П.С: Евала на Lethian както винаги и едно голямо благодарско!
Все пак, оценявам я. ![]()