Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Ludnichar
Цитиране
16 декември 2024
Тази година се сцепих да играя по-нови игри, понеже си купих стиймдек.. но все пак играх само 2, които излязоха, всички останали - по-стари.

1. Rise of the Ronin
2. Elden Ring - SOTE

Знам, че ще ви шокирам с избора си, но ROTR е супер игра и мега много ми харесва. А макар SOTE също много да ми хареса, имаше и някои неща, които никак не ми допаднаха - например, че за да откриеш около половината зони в играта ти трябва гайд, събирането наново на ресурси за вдигане на сила и живот и най-вече - почти нищо ново, което да включим в билдовете си - лично аз не си харесах много нито някое оръжие, нито някой талисман, нито някоя ash of war, или магия.

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
17 декември 2024
Тази година много интересна класация се оформя- три игри са в челото за момента с равен брой точки. Да видим как ще се развият нещата до Нова година, има още доста хора, които не са гласували..
hyper
Цитиране
17 декември 2024
Абе, аз тотално забравих Dragon's Dogma 2 :o Смествам я тук, малко по-разнообразни и повече чудовища да имаше, щеше да е топ, както и като куестове на моменти много те разкарва. Иначе си я харесвам много.

1. STALKER 2 (засега, но имам да я довършвам)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2
3. Dragon's Dogma 2
4. Manor Lords

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.