Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
101
...
427
>
lyubohar
Цитиране
11 юни 2020
Аз говорех само за задължителната част на кампанията, нищо друго. Иначе тези аргументи са си валидни по принцип, да.
The_Doctor46
Цитиране
11 юни 2020
В момент на умопомрачение си взех Neverinth.Соулс подобна игра в early access.Играх прилично много време и има толкова неща дето ми харесват, и още толкова дето не.Някои неща са пълна недомислица и се надявам да ги оправят.В тая игра ако умреш,това е.Връща те в началото на нивото и хайде пак.Това принципно не би трябвало да е проблем,но тука нивата всеки път са произволно генерирани и не знаеш пътя до шефа.Трябва да го търсиш отново и отново.Няма бонфайъри,идоли,лампи и тн.Това пак щеше да е иди дойди,но всички айтеми дето си събрал също се губят със смъртта.По подразбиране те пуска с 3 колби за кръв.Ако да речем си събрал 10 и умреш,хайде пак с 3.Има руни и тям подбни,и те се губят.Започваш даже с базовото оръжие.Ако си намерил нещо хубаво,се губи и то.Не се ъпгрейдват оръжията,няма и бронии.Има айтеми дето то вдигат бронята и тн.Така като погледна какво съм написал човек,ще каже,че играта е пълен ташак,но въпреки това има нещо дето ме кара да продължавам да я играя.Геймплея е на ниво.Има си додж,а две от героините(да има 3 героини,няма опция за момченце,нали трябва да сме модерни) имат и блок и додж,докато последната няма,но има други екстри.И тн.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
11 юни 2020
Това си мяза на нещо като Necropolis процедурно генериране и т.н. Поне така беше, правили са ъпдейти, не знам как е сега.

Ама като го видях арт стайла на тази дето я спомена и нещо в мен се счупи. Аз със Code Vein едвам се разбрах, тука ми се вижда невъзможно Но приятна игра, щом те радва.

The_Doctor46
Цитиране
11 юни 2020
Найт,в тая игра анимето е доста "по-меко" ако мога така да се изразя. Кода си е баш аниме ама това е най-малкия проблем. Тука се изисква грайнд ,за да отключиш по-добри предмети. Примерно трябва да убиеш Х количество от даден тип гад. Т'ва също е доволно скапано.Зареждащите екрани също са малко дългички. Не е баш ужасно,но може и по-добре.Босовете са на тонове кръв,което е изкуствено завишена трудност. Като се замисля единственото нещо,което е на ниво е геймплея и за сега това ме държи. Да видим до кога.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 юни 2020
"Демото" на Desperados 3 се появи, мисля днес да го пробвам...
azsambot
Цитиране
14 юни 2020
Демото на Desperados 3 много ме впечатли,свалих го от GOG,то това е и единия магазин който признавам,защото нямат DMR.Та толкова ми хареса че си купих и Shadow Tactics Blades of the Shogun и сега я разцъквам.Отделно вчера предплатих и Desperados 3,а се бях зарекъл да не взимам игри на Day 1
lyubohar
Цитиране
15 юни 2020
Аз съм по-скоро разочарован. Очаквах малко повече от рескин на Командос. Реално и оригиналната беше това, но тогава беше ок; 20 години по-късно очаквах малко поне да reinvent-нат жанра. Като изключим екстрата с планирането на няколко последователни действия, абсолютно нищо ново не виждам добавено в геймплей отношение. Освен че са вкарали 18 различни начина да ти напомнят през 2 минути да quicksave-ваш
azsambot
Цитиране
15 юни 2020
Ми аз първия Десперадос не го играх,та след 20 години ми се е доиграла такъв тип игра.Реално ми се играе нещо тип още от същото.Последно време ме мързи и да играя игри а кажи речи всеки месец си взимам ,защото са евтини по онлайн магазините,демото успя да ме хване,за това ще дам шанс и на играта.
lyubohar
Цитиране
15 юни 2020
Да, ако не е цъкал човек отдавна нещо подобно, сигурно е различно. Аз сравнително скоро минах последния Командос и ми е доста прясно.
Charcharo
Цитиране
15 юни 2020
@Lyubohar
Играл ли си Korea:Forgotten Conflict ?
lyubohar
Цитиране
15 юни 2020
Не, пропуснал съм го това, гледам че е пак някакъв Командос-клонинг...
Charcharo
Цитиране
15 юни 2020
Да, точно такава игра е.
pseto
Цитиране
19 юни 2020
Гледам е започнала офанзивата в Metacritic за The Last of Us II, големият въпрос е колко голям процент от ревютата са "бомбардировка" и колко - реални. Ех, сърбят ме ръцете да почвам и аз.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 юни 2020
Rostik79
Цитиране
19 юни 2020
Ще ме накарате да прочета историята накрая, че ме гризе какво точно е сбъркано в играта! Погледах малко стрийм и чисто геймплейно ми се стори със съвсем приличен екшън - доста подобрена версия на предната игра.
Но явно в отношенията между персонажите, мотивацията им или що ли е счупено...
<
1
...
101
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.