Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
104
...
427
>
pseto
Цитиране
23 юли 2020
Ако си на Souls вълна, значи директно скачай на Цушимата. Тя, разбира се, не е Souls-подобна, но със сигурност е много по-близка до жанра, отколкото TLOU II. Между другото първият сериозен бос в кампанията за мен си е чист Sekiro бос, всъщност ме уби повече пъти, отколкото повече от половината босове в Sekiro. Гадта просто трябва да се убива с парирането, а аз не мога изцяло да му нацеля тайминга, а хлабавият фреймрейт на стандартното PS4 не помага хич.

Иначе и аз не мога две игри да цъкам заедно, в почти всички случаи едната ме зарибява много повече от другата. Ама това може би е и идеята в случая, да видиш коя ще те "хване" повече.

Rostik79
Цитиране
23 юли 2020
Особено ако пък на конзола играеш две игри на мен ми е почти невъзможно заради различните схеми на контролера. Редовно като почна нова игра първите няколко часа натискам контролите от предната, на която съм навъртял вече примерно 20-30-40 часа и моториката автоматично идва. А често не можеш да си ги нагласяш както искаш.
Това е и един от недостатъците на конзолите по принцип. На ПЦ-то си знаеш - цели жанрове са на практика с еднакви шаблони на контролите.
На конзолите всяка игра с различна схема - с кое клякаш, с кое интерактваш, с кое бягаш ...
lyubohar
Цитиране
23 юли 2020
Аз играя 3-4 игри едновременно на PC и поне още 1-2 на конзолата Но на много на брой и кратки сесии.
lyubohar
Цитиране
30 юли 2020
Desperados 3 го зарязах на 11 мисия, ни моа просто. Явно това е още един жанр, който е безвъзвратно загубен за мен от прекаляване в ранни години Супер е направена играта, но просто не ми е интересно, защото знам точно какво ще стане и как ще стане.

Иначе успуредно с TLOU2 цъкам и Gears Tactics и за момента супер ме кефи. Много е мрачна и брутална, за съжаление няма стратегическа част като XCOM, но пък тактическата е яко екшън

igra4
Цитиране
31 юли 2020
Врътнах Одисеята и почнах първото длс. Излезе ми 90 часа. Но ще й изкарам платината. Евала юби евала софт, яка е играта и чакам и Валхалата. Но все пак юбисофт не са ми любимци, твърде много трашове изкарват, не става само с асасини, макарче повечето са добри, а Одисеята почти божествена 😀
HighFist
Цитиране
31 юли 2020
Panthers
Цитиране
31 юли 2020
Аз имам 145 часа на Одисея с длс-тата. Даже те ми харесаха повече. Като цяло солидна игра. Нито за момент не ми се е налагало да обикалям и да се занимавам с глупости, за да вдигна левъл. През цялото време бях много левъли над противниците. Просто изпълнявах всичко. Не защото трябваше, а защото ми беше кеф. Намерих и избих всички от култа. В едното длс имаше друг култ и тях намерих и избих. За мен беше по-добра от Ориджинс.
Peshp
Цитиране
01 август 2020
Когато започнах да играя Одисея, го започнах с мисълта максимално да я направя, до колкото ми стигнат нерви на 100%. От начало до средата на играта беше интересно, правех всичко и оставях нито някакви локации, нито мисии по местностите, но след около половината на играта вече ми омръзна. Всичко почна да става едно и също и еднакво, започнах и да пропускам диалозите на страничните мисии. Нямах проблем с левелите. Към края, някъуде последните 10 главни мисии, ги минах веднага и с такова удоволствие се радвах, че най сетне свърши играта, даже края беше някакъв не пълен. DLC-тата въобще не ми се занимаваше с тях и все още не съм ги играл. За мен Одисея е една от слабите игри в поредицата. Ориджинса пък ми дойде много добре, всичко беше перфектно при него и скори мисля да го мина отново, но на 100%.
pseto
Цитиране
02 август 2020
Одисеята зависи колко часове я играеш, просто е много голяма и иска време, аз не я ръшвах, ако не се лъжа 2 седмици я играх или нещо такова, може би и повече, но дори и при това положение MMO насочеността ми идваше множко. Тук си зависи изцяло от човек, както съм казвал MMO-то не е моят жанр, мисля, че единствената игра, която съм играл много беше Warhammer Online и дори на нея пак не стигнах максималното ниво. (И Guild Wars, ама Guild Wars не беше точно MMO, ами... нещо по-различно, което така и не се сдоби с очакваното продължение.)

Никога няма да свикна с това igra4 да хвали Ubisoft и да нарича игрите им митични. Струва ми се като алтернативна реалност направо.

П.С. В момента имам много силно желание да поиграя малко Diablo II, ама не знам дали ще мога да задържа фронта и да не се пусна по изкушението или напротив.

The_Doctor46
Цитиране
02 август 2020
Аз си взех Borderlands 3 докато чакам Horizon-а в петък и наистина не разбирам,целия хейт дето се изля по нея.Според мен като геймплей е най-добрата от поредицата.Въобще тази серия е една от най-забавните FPS-та според мен.Да историята не струва,но пък света и гадовете са си все така забавни.Оръжията са супер,ъпгрейдите и уменията също.Хумора на места е доста добре,на места не,но като цяло седнах да поиграя "малко"и после гледам в Стийм съм откарал 6 часа,без ставане.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
02 август 2020
И аз така мисля. Играта е ужасно изпипана.
nightwarrior
Цитиране
02 август 2020
Мисля, че хейта беше изцяло свързан със стора и това, че Пичфорд се правеше на луд преди релийза(а той по принцип е с много черни точки покрай Колониалните маринки и слуховете за usb flash-ки ). Както и че релийз версията мисля имаше бъгове(може и да бъркам, но нещо такова се премята из паметта ми. Отделно хора, които не я задължително хейтика, казваха, че е просто още от същото с поизтъркан хумор.

Аз съм негативно настроен, понеже геймплея не ми е фън. Единицата с приятели я изиграх, двойката дори с приятели не можах. Атмосферата, оръжията, луутинга ми е ок. В двойката и хумора и персонажите са ми ок, но опре ли до престрелките... ужасно ми е безинтересно да помпам боса половин час и да изпразня петнайсет пълнителя в него преди да умре. Ама това си е изцяло мой проблем, по същата причина отсвирих и Девизията 1 и 2. Просто това не ми носи фън. Не казвам, че всичко трябва да умира от един хедшот(зависи от случая), ама след 5-10 хедшота като боса се движи, за мен фъна отива по дяволите.

Panthers
Цитиране
02 август 2020
Аз пък съм на Far Cry 5. По същия начин не мога да разбера защо беше цялото плюене. Играта не е нещо невиждано, но определено е доста интересна. Имаш да правиш наистина доста неща. Има МНОГО промени спрямо предните части. Превозните средства се управляват доста по лесно и приятно. Оръжията се усещат също така. Няма е тази шарения от предните части. Беше ми писнало вече от тези ярки цветове. Шесте помощника също помагат доста на последна трудност. Поне аз рядко виждах изкуствения интелект да е на слабо ниво. Бъгове също не срещам (все пак е играя 2 години след премиерата де). Но има всичко необходимо, за да е приятна играта. Аз лично не съм се радвал на самолети в игра от дълго време. Също и на хеликоптери. Но в тази ми е голям кеф. Със сигурност е в пъти по добра от 4 част.
The_Doctor46
Цитиране
02 август 2020
Найт,те босовете са по нарядко,главно трепеш слаби врази,а требенето им е супер фън. Имаш една камара възможности да пречукаш даден гад,в зависимост от оръжието,терена,скиловете и твоя начин на игра. Просто като чист геймплей,много малко игри от FPS жанра могат да се сравняват с Borderlands според мен. Иначе да,bullet sponge шефовете може да убият част от удоволсвието,но на мен не ми прави впечатление. Както казах,те въпреки,че са много в тази игра са си нищожна част от общата пуцалка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
03 август 2020
Към това като добавим колко забавно умират гадовете, какви звуци издават и какви неща говорят...Колко различни режими има всяко пушкало - кой от кой по-оригинален, които пък водят до различни и още по-забавни смърти. А пък босовете....като ъпгрейднеш малко героя падаха доста по-бързо.
<
1
...
104
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.