Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
179
...
427
>
LethianDream
Цитиране
25 октомври 2021
ОК, Любо, ще й тествам демото, мерси
През уикенда поиграх бетата на Riders Republic, хареса ми, стабилна игра, но не бих дал пълна цена. На някое дълбоко намаление след година, година и половина, бих си я взел. Дотогава ще си играя най-великата игра за екстремни спортове евър- SSX.
Rostik79
Цитиране
25 октомври 2021
Аз цял уикенд играя Джедая: Падналия орден, която се оказа по-дълга, отколкото си мислех, което е добре, защото играта радва.
Има нещо дразнещо обаче, което не успявам точно да разбера какво е - дали почти пълната липса на физика, нещо в бойната система ли, камерата сякаш ми идва твърде високо над героя или липсата на емоционална тежест в играта - нещо ми пречи на макс да се кефя на заглавието, въпреки, че "на книга" е с перфектна формула.
Голям свят, бойна система с париране, доджване, комбота, скилове, разнообразни противници, добър дизайн на нивата.
Търсенето на сандъци е напълно демотивиращо - откриваш само нови цветове за кораба, роботчето (даже скинове не са) и едни глупави пончота за героя, с които изглежда даже още по-идиотски отколкото иначе си е. Аз обикалям вече само с оригиналния му костюм, който е без глупавото пончо. Като че ли ми липсва някаква крафтинг система, с която да си кустомизираш героя като поведение, не само външен вид. Роботчето можеше да има малко по-голяма роля в битките и да има собствено дърво с умения. Примерно да стрелва отвреме навреме. Можеш да хакваш роботи, ако са на малко живот, но това честно казано никога не е вършило работа. Едно, че много малко роботи се срещат в играта, ами даже като ги хакнеш, няма какво да правят, освен да си стоят на вече опразнената арена. Не могат да те последват, защото дизайнът на нивата е такъв, че почти за всяка нова зона скачаш напред-назад, а роботът не може.
AI-то е доста зле - всеки противник има строго ограничена зона на движение и ако си на една крачка нататък, не те атакува, даже очи в очи да се гледате. Щурмоваците не могат и да скачат - дори да си на платформа 1 метър от другата платформа - войникът си стои там и не може да прекрачи до твоята платформа.

Също можело да вкарат малко повече герои от филмите - като lore имам предвид. Да се споменат Мейс Уинду, Анакин, Оби Уан. Даже и за императора и Вейдър нито думичка, все едно ги няма в тази вселена. Само бяха вкарали Форест Уитакър от Rogue One, което беше приятна изненада.

Хейтнах малко, но пак казвам, че заглавието ми харесва. Стигнах до Датомир и сабята ми се счупи. Предполагам, че предстои завършващата част от играта. За съжаление си спойлнах финала още като излезе играта и гледах стриймове, иначе щях супер да се изкефя.

Въй, че стена се получи, ама в обедна почивка съм и не ми се работи днес нещо ...

darkblue
Цитиране
25 октомври 2021
Не е лоша играта, ноооо много детска за мен. Трябваше да е тип star wars the force unleashed + god of war и щеше да е нещо добро, а не Walt Disney .
lyubohar
Цитиране
25 октомври 2021
@Rostik79: аз имах същия проблем - изиграх я, но нещо не кликна съвсем, докато всички ѝ се кефеха максимално. Бих добавил и че главният персонаж е meh.
Rostik79
Цитиране
25 октомври 2021
lyubohar написа
Бих добавил и че главният персонаж е meh.

Аз го оплюх вече него по-рано заради идиотския му външен вид на disabled.

lyubohar
Цитиране
25 октомври 2021
Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2021
Като история обаче, играта си е класи над последната трилогия филми.
LethianDream
Цитиране
25 октомври 2021
То и филмите на Ники Илиев са класи над последната трилогия...
Rostik79
Цитиране
25 октомври 2021
Историята защо имам спомен, че копира някои епизоди от анимираната поредица Clone Wars?
Не се сещам в детайли, но мисля, че пак същия холокрон с данни за децата търсеха.
И като стана въпрос, нещо не ми се връзва в историята на играта - тези деца, които са записани в холокрона, към време на действието на играта вече не са ли в по-напреднала възраст и вече не стават за обучение? Този пич, джедая нали преди години го е скрил? Или някой с флашка ъпдейтва холокрона междувременно, хах!
nightwarrior
Цитиране
25 октомври 2021
Не съм гледал всичко от Clone Wars, ама дори да копира от там, пак ще е по-добре от миризливата трилогия.

Иначе действието в играта е пет години след като Анакин става Вейдър. Зависи колко им е била възрастта по време на записа би трябвало да са тийнове в най-лошия случай, а както виждаме от героя в играта, ако имат някакво основно обучение, не е късно явно (поне в канона на играта, не знам дали тя се води канон за вселената).

Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2021
За момента играта си е част от канона, дано не я изключат. Но да, 5 години след Order 66 нашия човек се крие от ситите докато не го надушват. Ей да си кажа честно, идва ми да си я пусна играта сега. Но ще гледам няколко клипа набързо да си поприпомня историята, че сейва ми стои от Януари.
nightwarrior
Цитиране
26 октомври 2021
Returnal вече мога по-спокойно да го препоръчам. С новия ъпдейт вече можеш да си запазиш играта, да си легнеш в нормален час и да продължиш на другия ден. Не можеш да save scum-ваш щото сейва се трие веднага след зареждане(както и исках), вече не трябва да продължаваш някакъв рън до 2 нощес само щото rng-то е решило да ти се паднат читави айтеми.

Иначе днес ми дойде Guardians of the Galaxy, сигурно днес ще я почна, пък да видим, от ревютата обясняват, че почвала бавно, но аз рядко имам проблеми с това.

The_Doctor46
Цитиране
26 октомври 2021
Навсякъде хвалят историята на пазителите. За геймплея,едни пишат супер бил,други,не чак толкова,но като цяло прилични оценки получава. Може да я пробвам по някое време.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
27 октомври 2021
Почнах вчера на релийза Darkest Dungeon II. Бях изморен леко, но отново се смазах подобаващо. Вече геройчетата ти се движат с карета и обикалят някаква тотална черна нищета Много луда игра се очертава, а и както казах преди, основен фаворит за Игра на годината, нищо че е в Early Access. Героите в партито вече имат отношения помежду си, Кръчмата играе ролята на лагера от първата част. Още на втората битка едни дебели прасета без малко да ми видят сметката, доста по-трудна се очертава да бъде спрямо първата част (не че първата беше особено лесна ) Яко хардкор се очертава този път, ала Дарк Соулс Ще я поиграя още тези дни и ще напиша финален вердикт Днес ще си взема и House of Ashes и смятам да я изпукам точно на Хелоуин, ревютата са много добри в западната преса. Гардиъните ще ми останат за по-нататък, вероятно около Коледа.
vldir
Цитиране
27 октомври 2021
Намалиха Deathloop на 40$ мисля да я взема.
<
1
...
179
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.