Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
180
...
427
>
Rostik79
Цитиране
28 октомври 2021
Дънджана (първата) дали се играе добре с контролер на ПС4 или ще е тегава работа с много щракане, докато направиш един ход?
LethianDream
Цитиране
28 октомври 2021
Рос, чудесно се играе първата част с контролер, бях приятно изненадан. Особено яко е, когато геройчето ти е на прага на смъртта и контролерът вибрира в ръцете ти. Все пак има и кофти моменти спрямо PC версията- особено из инвентара с предметите, някой път в бързината и понеже не се вижда ясно- без да искам изхарчвам дървото за лагера и после страдание докрая.
Ако не си играл играта, препоръчвам първо да си я вземеш в Стийм, създадена е като PC игра и трябва там да се играе пълноценно- виждаш ясно менютата, уменията на героите, какви са резистите на противниците.
С контролер може след като вече си влязъл в тънкостите на играта и играеш основно за фън.
Продължавам упорито втората част- тази нощ едни Евангелиони ми ебаха майката с Heaven Damage, комбиниран с разкървяване в един дълъг рейд, в който геройчетата ми почнаха да си завиждат и шефчето с боздугана (man at arms) се скара на grave robber-ката ми да си стои вкъщи и да готви, а не да се занимава с кинжали и отрови
Вчера от студиото зад DD пуснаха анонс, че за един ден са продали 100 000 копия, което е добро постижение на базата на факта, че играта си е нишова, а е и в early access още.
LethianDream
Цитиране
28 октомври 2021
vldir написа
Намалиха Deathloop на 40$ мисля да я взема.

Не знам, мен нещо ми мина мерака, след като поиграх няколко дни и сега грам не ми се играе.
Може да я изчакаш още, ако не ти харесва стелт и повторение до откат на едни и същи карти.
nightwarrior
Цитиране
28 октомври 2021
Би трябвало да се играе нормално с контролер, един приятел много ми я хвали, а я играе на Нинтендо, та едва ли е проблем.

Радвам се че са продали 100 хилки, дано продадат още доста. Първата явно е добре направена, хората се кефят на втората.

vldir
Цитиране
29 октомври 2021
Фен съм на стелта. Само тези повторения малко ме притесняват. Май каза че има чекпойнти. Не е като ретърнал стигал до последния бос, един шамар и айде пак отначало. Това не бих го изтърпял.
The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2021
vldir написа
Фен съм на стелта. Само тези повторения малко ме притесняват. Май каза че има чекпойнти. Не е като ретърнал стигал до последния бос, един шамар и айде пак отначало. Това не бих го изтърпял.
Няма почти нищо общо. Всъщност има де,но малко по-различно Това ,което си разкрил вече, си се запазва. Просто ако те убият,започва началото на нов ден т.е. започваш от едно и също място. То цялата игра е търсене на нови и нови улики,с помощта на, които да направиш перфектния рън, и да счупиш лупа,демек да не започва все един, и същи ден. След всяко повторение се научават нови и нови неща.Просто картите,които обикаляш са едни и същи.

П.С. ако играеш стелт,ще ти трябва много повече време,а и няма отношение към финала. Дали си избил всичко де що мърда, или само определените цели,все едно е.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
29 октомври 2021
Resident evil 8 също е с намаление или него да взема, че много го хвалят. 7 ми хареса.
vanmx
Цитиране
29 октомври 2021
Ако 7 ти харесва, най-вероятно ще се изкефиш и на 8
igra4
Цитиране
29 октомври 2021
Детлупа я играх 1 час и я продавам вече, отдавна не бях купувал нещо, което грам да не ми хареса, но стават грешки понякога😁
The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2021
RE8 е пушка,но да знаеш,че като всяка RE игра е кратка. Те са направени с мисъл да ги играеш пак.Играч,вместо да си чешеш пръстите,коментирай това-https://www.videogameschronicle.com/news/sony-has-formed-the-playstation-pc-label-for-its-pc-games-push/
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2021
igra4
Цитиране
01 ноември 2021
Преодър на игра на годината - GTA Trilogy
LethianDream
Цитиране
01 ноември 2021
Играч, ще кажеш как са ги направили
rosniak
Цитиране
01 ноември 2021
The_Doctor46 написа
RE8 е пушка,но да знаеш,че като всяка RE игра е кратка. Те са направени с мисъл да ги играеш пак.Играч,вместо да си чешеш пръстите,коментирай това-https://www.videogameschronicle.com/news/sony-has-formed-the-playstation-pc-label-for-its-pc-games-push/

Ма той Нинтендо фен! Кво го занимаваш с некви Сони/пони
Mitko6000
Цитиране
01 ноември 2021
igra4 написа
Преодър на игра на годината - GTA Trilogy

Игра на годината, съставяща се от 3 20 годишни игри с полирана графика. Мдае...

<
1
...
180
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.