Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
198
...
427
>
nightwarrior
Цитиране
08 февруари 2022
Щом те кефи и се радваш, разбира се че си е срувал. Кеф цена няма както се казва. Мен не ме блазни толкова, затова съм за евентуално по-нататък. Студиото прави интересни неща, кефех се доста на Absolver, ама там самия loop беше по-различен.
Web-Head
Цитиране
11 февруари 2022
Препоръчайте ми по-линейни игри, тип Uncharted, The Last of Us, God of War, Tomb Raider, Guardians of the Galaxy, Ratchet and Clank.
Изморен съм от open world игри с хиляди безсмислени неща за правене.
Veluvian
Цитиране
11 февруари 2022
Аз открих със закъснение един интересен инди диамант - Hyper Light Drifter с много яка Блейд Рънърска естетика и саунд. Даже се чудя как съм го пропуснал досега...
LethianDream
Цитиране
11 февруари 2022
Webhead, ти в общи линия изброи всички линейни игри, излизали на пазара наскоро Ако не си играл Remember Me, сега е момента, за мен лично една от най-великите игри евър Но е бая старичка, само за PC и PS3 я има. Иначе като се замисля, напоследък играя само два типа игри - open world (преоткрих си отново последния Ghost Recon и се смазвам на него- не че е мега сюжет или нещо, просто е епично да скочиш с хеликоптера в средата на някоя база и да разфасоваш всички лоши вътре, вкл. reinforcements) и rogue-like игри, за които трябват адски много нерви.
BloodDagger
Цитиране
11 февруари 2022
Webhead, бих ти препоръчал Hellblade и A Plague Tale: Innocence. Щом си играл God of War (специално 2018 визирам) - Hellblade ще те изкефи. A Plague Tale е по-близо до TLoU, но си има разлики. И двете игри се водят АА (не ААА), но почти по нищо не отстъпват на изброените от теб.

Edit: Сега се сещам, че и FF7 Remake попада до някаква степен в категорията, която търсиш. Има 2-3 chapter-а, които са една идея по-отворени (имат side quests), но като цяло си е линейна.

Mitko6000
Цитиране
11 февруари 2022
Web написа
Препоръчайте ми по-линейни игри, тип Uncharted, The Last of Us, God of War, Tomb Raider, Guardians of the Galaxy, Ratchet and Clank.
Изморен съм от open world игри с хиляди безсмислени неща за правене.

Много са ама зависи от жанра. Иначе ако само държиш да е линейна, игри бол. Както Летиан каза, Remember Me е доста интересна. Друга по-старичка линейна игра която много обожавам е Mirror's Edge. Макс Пейн 1,2,3 и много други. За игри тип Рачет и кланк: Jak and Daxter (на Naughty Dog), Sly Cooper поредицата също (на Sucker Punch), Crash Bandicoot, Spyro. Между другото тук бих отоворил скоба и за една много стара, но по мое мнение яка игра на Уби, Beyond Good and Evil.

lyubohar
Цитиране
11 февруари 2022
Final Fantasy VII Remake е доволно линейна. Hellblade и A Plague Tale: Innocence гледам са ги споменали. Всички соулс игри също Но те са си друг жанр. Detroit, Prey (2017), Metro. Resident Evil последният е много линеен. Има малко exploration, но не е повече отколкото в TLOU.
nathandfan
Цитиране
11 февруари 2022
A plague tale е супер.
Rostik79
Цитиране
18 февруари 2022
Макар сега да са актуални Хоризонта, Dying Light 2, Elden Ring ... аз тъкмо снощи приключих Middle Earth Shadow of War и бих казал, че ми хареса даже повече от предната игра, която също ми беше харесала. Има много разностранни механики, които много равномерно се разкриват доста навътре в играта. Защитата и атака на крепости е кефещо направен елемент. Изиграх я на средна трудност, но на по-високите предполагам ще е много важно да се подреди максимално правилна конфигурация на капитани и защити/атаки: гледаш силните и слаби страни на противника и си нагласяш своите хора според това. Така можеш с по-малко точки защита или атака от противника пак да го биеш. Примерно гледаш, че някой от важните вражески капитани е уязвим от карагори или има страх от паяци и ти си слагаш съответния капитан, който се движи с глутница карагори. Ако нямаш такъв, влизаш в менюто за ъпгрейди и можеш да "назначиш" глутница на някой капитан. За целта търсиш капитан, който вече има някакво предимство, ако има животни около него. Но това струва пари. Ако нямаш - правиш мисии в ямите за двубои, където пращаш твой капитан да се бие с друг. Тук пак внимателно гледаш противника какви сили и слабости има.
Ако ти трябват още пари - можеш да плячкосаш крепостта на друг играч онлайн. И т.н.....

Бойната система ми хареса, макар в мелетата да губиш ориентация кого млатиш като стане голям калабалък Историята е готина, озвучаването е отлично, има яко парче накрая.
В ревюто си псето казва, че играта има малка разлика от предната, но аз изобщо не съм съгласен - играта се усеща доста различно. В предната почти нямаше тактически елементи и беше почти 100% екшън/стелт ориентирана. Тук се усещаш, че си част от някаква армия. Даже не просто "част", а си военачалник със свита от бодигарди и доверени вождове.
Като цяло спокойно мога да сложа оценка 7,7/10.

vanmx
Цитиране
18 февруари 2022
Някой като пита за яка линейна игричка - Преди време излязоха почти едновременно едни яки cover based шутъри - Spec Ops The Line, другата яка такава игра бе Inversion. Red Faction Armageddon беше лудница Rogue Trooper е също супер игричка, преди няколко години даже я ремастерираха. Не знам защо е толкова подценена. Ако се напъна мога да се сетя за още. Не знам защо спряха да правят такива игри, както и шутъри от коридорен тип, преди това бяха основните жанрове.
The_Doctor46
Цитиране
18 февруари 2022
Правят още- Gears of War серията. Тя е доста здрав коридорен TPS. Последната се опитаха да я направят по-отворена,но си остава линейна.

П.С. Spec Ops the Line има доста добра история.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
18 февруари 2022
Бих могъл да препоръчам и HARD RESET - много стабилен сай-фай шутър с класически олд-скуул геймплей (без инвентари, крафтване, скилове или поне ако имаше, че не помня, са в много малка степен).
LethianDream
Цитиране
18 февруари 2022
Bulletstorm - класически линеен шутър! С велика история Е, велика е малко преувеличено, но култова история Как те попилява Тришка с десен прав Пазя си скрийншота И после: "Ако някой от вас двамата ме барне оново, ще ви накълцам" Доигра ми се адски пак, ебал съм я в дебелата Алой, ще чака да мина няколко мисии на Булетсторма
nightwarrior
Цитиране
18 февруари 2022
Метротата(без последното), Дуум-овете също са си линейни. Още се правят и линейни, просто не са популярни както бяха.
Rostik79
Цитиране
18 февруари 2022
Грам не помня историята на Bulletstorm, баси! Помня само якия кютек нонстоп и всяка трета дума беше fuck.
<
1
...
198
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.