Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
203
...
427
>
The_Doctor46
Цитиране
28 април 2022
Ростик,играй Cyberpunk на някое по-добро PC и пак ще говорим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
28 април 2022
Да, наясно съм, че за ПС5 е скопена графиката, затова изрично посочих. Даже през компресията на youtube като гледам геймплей, е осезаема разликата, спрямо конзолата.
LethianDream
Цитиране
28 април 2022
Напоследък не спирам да играя Slay The Spire, носи ми някакво шизофренично удоволствие да умирам като куче и да се връщам отначало Сега през май в Плюса ще влезе и Curse of The Dead Gods, който също е як роглайт и ще го почна на мига..
Цушимата ще дойде през лятото с новите пакети на Плюса и там вероятно ще я пробвам. Но вчера попаднах на едно яко меме- струпали се хора да обясняват колко велика и новаторска е бойната система в Цушимата и отстрани една девойка с фанелка на Dishonored ги гледа странно и клати глава
Rostik79
Цитиране
28 април 2022
Извинявай, Летиан, ама това меме е малко .... Не знам първо защо на Цушимата да е кой знае колко новаторска бойната система и изобщо някой да го е твърдял (слаб/силен удар с комбота, париране, доджване), нито какво общо има с Дисхоноред, още повече че и на Дисхоноред е далеч от новаторска бойна система.
nightwarrior
Цитиране
28 април 2022
То... Не само бойната система. Като цяло играта не иновира в нищо. Напротив, разчита на утвърдени формули. Всичко което го поднася сме го виждали, да, смятам че беше добре поднесено, но нищо изначално ново. То не случайно я наричаха Assassin's Creed в Япония (особено на фона на последните асасини с отворен свят). И не съм чул наистина някой да я хвали за новаторство, ма може и да има.
Rostik79
Цитиране
03 май 2022
Приключих ДЛЦ-то IKI ISLAND и бих казал, че съм разочарован. Твърде кратко е и с почти никакво ново съдържание. Отидох на острова след основната игра, разбира се и бях вече отключил и ъпгрейднал всичко. Нямаше почти никакъв смисъл да събирам ресурси и да ходя при търговци и ковачи. За ДЛЦ-то има едно единствено ново умение (да стъпкваш с коня хората) и го отключваш в самото начало. Има и една нова броня, която е яка, впрочем и я ползвах.
Иначе историята беше на ниво.

Сега започвам The Outer Worlds (не The Outer Wilds ), която като излезе я бях пробвал на компютъра, но имаше някакъв странен стътър, може би нещо като сега на Елдена, не се влияеше от графични настройки и я спрях. Сега на ПС5 си върви със стабилни 60 кадъра и предусещам, че ще е забавно приключение. Нищо, че графиката е на ниво 2012та, да речем.

Rostik79
Цитиране
09 май 2022
Понапреднах с приключенията сред Външните светове - играта е забавна и зарибяваща, както очаквах. Има свежи диалози и хумор и голяма ебавка с французите, хаха! Озвучението е на ниво, геймплеят е общо взето рип-оф едновременно на Фолаут и Мас Ефект - обяснимо, предвид че играта е на Обсидиан и е отбелязвано неведнъж.
Имам забележки към интерфейса и механиките на инвентара и ъпгрейда на оръжията. Трябва общо взето постоянно да ходиш по менютата и да гледаш кой с какво оръжие е и какви ъпгрейди има. Можело да излиза тази информация в паралелни панели, примерно. Също така предметите, които срещаш из света (най-вече consumables) не виждаш какво правят като погледнеш към тях. Трябва да си ги вземеш в инвентара и там да видиш. Освен това и схемата с използване на консумативи ми идва малко дървена. Имаш 5-6 различни предмета с еднакъв ефект и все скролирам през предметите да чета, защото не мога да ги запомня. Повечето от тях са с ефект от по 20-30 секунди и генерално ги пренебрегвам, а и за да ги ползвам трябва по време на битка да паузирам, което е тъпо и разваля играта.
LethianDream
Цитиране
09 май 2022
Готина игрица си е Външните светове, имаше много свеж хумор, особено с оня робот-чистач, дето ти е в партито и "обеззаразява" враговете На нормал я врътнах, пробвах и на хард, като специално предадох нашия, за да видя другата линейна нишка, но финалния бос ме изнерви и заебах
igra4
Цитиране
11 май 2022
Божествената GTA V.
TrainPain
Цитиране
11 май 2022
Последно играх Zombie Army 4: Dead War бяха пуснали ново ниво от horde дето е безплатно и дава трофей за 25-30 мин. игра.
TrainPain
Цитиране
11 май 2022
И CS 1.6 разцъквам ама на пц.
Rostik79
Цитиране
16 май 2022
Приключих Външните светове (заглавие номер 177, на което виждам финалните надписи) - доволен като цяло, макар към края малко да взе да ми омръзва и някои странични мисии просто ги скипнах, въпреки, че иначе доста от страничните дейности минах. Ако се играе само основната, играта сигурно се минава за под 10 часа. Има някои дразнещи елементи, за които писах като употребата на разните илачи, за които постоянно трябва да влизаш в менюто и аз просто не го правех. Мисля, че отключих добрия край. Беше готино накрая при финалните битки - присъединиха се всички фракции или герои, на които бях помагал през историята и някак си почувствах, че съм взел правилните решения.

Сега започвам Spider-Man Miles Morales - поиграх час-два и си припомних колко забавни бяха битките - доста комбинации, джаджи, използване на околната среда - боят е много динамичен и като научиш комботата и се ориентираш добре на бойното поле, битките стават супер-яки и кефещи. Инсомниак много добре са направили този елемент. Пътуването през Ню Йорк и цялостната атмосфера на лека несериозност и хумор също е добре направена. Графиката, озвучаване, техническо изпълнение ... са си е топ, там няма какво да говорим.
Чак ме е яд, че си продадох предния Спайдър-Мен заедно с ПС4-ката. Бих я играл пак на 5-цата с 60 кадъра, но като ексклузив очаквам да я пуснат на някой плюс, а и със сигурност ще я има във втория tier на новата абонаментна услуга, която стартира след месец и се чудя дали да не ъпгрейдна стандартния плюс.

lyubohar
Цитиране
16 май 2022
Rostik79 написа
(заглавие номер 177, на което виждам финалните надписи)

И ти ли събираш статистика? 332 при мен, но тук са и аркадни игри, които съм минавал, уеб и мобилни (завършени) също, но те са малко като цяло.
LethianDream
Цитиране
16 май 2022
Аз почнах пак AC Origins на Hard и се кефя на макс, Байек и Ая са мега любима двойка, нищо че са циганета
Рос, аз ще ъпгрейдна на сто процента лятото точно на 2рия тиер заради Майлс Моралес и Дет Страндинг-а основно.
nightwarrior
Цитиране
16 май 2022
Тя таз опция достъпна ли е тук, щото доколкото гледах май идеята е тя да е на мястото на PS Now(поправете ме ако бъркам разбира се). А него тук го няма. Или с акаунт с локация в чужбина(щото доколкото знам PS Now работи по този начин тук).
<
1
...
203
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.