Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
202
...
427
>
nightwarrior
Цитиране
19 април 2022
Аз си харесах стабилно Heat-a. Не знам - подходих с ниски очаквания или реално беше солидна игра, но е единственото NFS дето не зарязах от Hit Pursuit 2010.
Mitko6000
Цитиране
19 април 2022
Както споменах във впечатленията ми, според мен, след като Hot Pursuit 2010 се представи добре, EA набараха една нисша в стил Ubisoft и започнаха да карат Criterion да тъпчат на едно място. Реално Most Wanted 2012 и Rivals, бяха като още Hot Pursuit. Most Wanted се опита да го направи отново в градска обстановка, под предтекст, че "се завръща към корените". Основните разлики реално бяха само града, и факта че нямаше полицейска кампания. Rivals (където Ghost Games вече застъпват) от това което съм гледал, са решили да върнат гонки по извънградски магистрали както в HP, само че пак в отворен свят. NFS 2015 започна нов цикъл, където уж вече клонят в посоката на Underground 2. Много пъти съм я виждал на 10 лв. и съм обмислял да си я купя, но факта че дори за сингъл трябва нон-стоп онлайн връзка ме е спирала винаги. Макар че, от клиповете които съм гледал, точно този вайб на нощни състезания и неонови светлини ме кефи в такива игри. Payback, като видях тъпите speed карти и как отключването на части е направено като ротативка, директно ме отказа, без да съм си правил труда да се интересувам от другото. И излезе, че Heat най-сетне ми донесе това което търсех, като махна булшита от 2015. Затова и шапка свалям на EA за 2019 година. Имахме не една добра игра в лицето на Jedi Fallen Order, ами и Heat в една година, дори и един месец с 2-3 дни разлика. За тях, това е рекорд.
LethianDream
Цитиране
19 април 2022
Луд, директно си взимай EA плей за един месец, за седем лева ще изиграеш всичко на EA, което има смисъл
Ludnichar
Цитиране
20 април 2022
LethianDream написа
Луд, директно си взимай EA плей за един месец, за седем лева ще изиграеш всичко на EA, което има смисъл

Демек ще се набутам с около 6.50.
Souls Games Maniac
Rostik79
Цитиране
20 април 2022
За фенове на спортни игри има общо взето бая неща. За мен лично от целия пакет на ЕА само 1-2 заглавия ми привличат вниманието, но в обозримо бъдеще нямам намерение да ги играя.
LethianDream
Цитиране
20 април 2022
Имат си нелоши заглавия (Мас Ефекта, Батълфилд 5, всички по-интересни рейсъри), аз просто не си купувам нищо на EA (с изключение на Фифа-та на премиера) и ги чакам да ги сложат вътре в даден момент. Но Лудничар е солсър, нормално да не изпитва интерес Има едно меме за него и хората-безживотници, които са фенове на Фром Не че аз имам живот, така че не го приемай като обида, Луд
Ludnichar
Цитиране
20 април 2022
LethianDream написа
Има едно меме за него и хората-безживотници, които са фенове на Фром Не че аз имам живот, така че не го приемай като обида, Луд

Ем аз имам ве ... даже имам жена ... дето ме търпи, че играя по ... много ... и е хубава.
Бог ме е посочил с пръст явно.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
20 април 2022
Щастливец си
Ludnichar
Цитиране
20 април 2022
LethianDream написа
Щастливец си

Определено. За първата седмица от излизането на Елдъна бях направил над 60 часа, при положение, че работя с нормално работно време, демек 8 часа. Там за 3-ти март почивните дни жената отиде с приятели на СПА и ме остави да си вея коня в нас 24/7 с Елдъна. В резултат 8 дни след излизането на играта я бях минал на сляпо и без помощници барабар с всичките видове Малении. Поне в БГ групите не видях някой да я беше минал преди мен.
Какъв по-голям щастливец от това.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
20 април 2022
Поне й намери някоя онлайн игра да играете заедно, момичето заслужава А не да те гледа как колиш гол Маления
Ludnichar
Цитиране
20 април 2022
Ма тя не ще даже да пробва игра. Иначе е фенка на оня Мартин, всичките тронове и мронове е чела.
И нямам предвид само "моите" игри, попринцип нищо не иска да пробва.
Souls Games Maniac
Rostik79
Цитиране
28 април 2022
Както споменах в темата за ПС5, където се оплаках от механиките на Сони за ъпгрейдите на игрите от ПС4 -> ПС5, се върнах към Ghost of Tsushima, която много ми хареса. Взех си допълнението за IKI ISLAND.
Доста съм ръждясал нещо - едвам се справям с монголците след пуцането в Сайбърпънк, не мога да си спомня точните комбинации от удари. Все едно сега я почвам за пръв път играта, а самият експанжън е една идея по-труден. Постоянно "червени" атаки ми стоварват (които не могат да се блокират), а шаманите помпят войниците с някакъв бъф. Трябват ми няколко часа тренинг да си върна механичната памет как се държи катаната.

Взех си и ъпгрейда за ПС5 - трудно може да се сравни с Цайбъра заради коренно различната стилистика на световете, но бих казал, че поне за конзола превъзхожда играта на поляците с доста. Най-малкото като атмосферни ефекти е на ниво близко или равно на РДР2, която за мен все още е топ в това отношение. Още повече, че режимът VISUALS върви също с 60 кадъра и текстурите са с висока резолюция и са бистри като сълза. Няма ръбчета, няма ъгълчета.
Бих казал, че и спрямо Хоризонта е на кантар чисто като графика.

lyubohar
Цитиране
28 април 2022
За мен графиката на Цушимата е доста посредствена. Всички предмети, пътища и т.н. са покрити с изключително елементарни и повтарящи се патърни. Изглеждаше ми като на игра от 2015, и това не е само мое мнение. Ефекти, цветове, атмосфера - да, те са страхотни и достатъчно замазват реалността, която е, че самата детайлност и текстурите са гола-вода.
Rostik79
Цитиране
28 април 2022
Де да знам - може би атмосферните явления и глобално осветление и самата стилистика с полянките от лалета ме подлъгват. За помещенията и къщичките, примерно съм съгласен, че не са кай знае какво, също и лицевите анимации не са топ. Но в цайбъра не съм се спирал да оглеждам пейзажа и да се наслаждавам на цветови комбинации и композиции, докато в Цушимата често се заигравам във фоторежима.
lyubohar
Цитиране
28 април 2022
Не само помещенията, погледни надолу - пътеките, пътищата, всичко е доста постно откъм детайли и текстури. Но наистина са успели да залъжат с осветлението и въобще арта на играта
<
1
...
202
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.