Дори, си изтеглих всички филми на Хари Потър да гледам отначало, което допринася за играта.
Иначе, мен шапката ме прати в Грифиндор, и поне за 1вото изиграване, реших да не избирам друго, за да е по-естествено изживяването. Би ми било интересно да отида и в Ravenclaw.
За съжаление, няма как да цъкам играта на PC, защото компа ми няма да му хареса. Слабичък идва като гледам за нея.
Що се отнася до DLC, надявам се най-малкото да пуснат Quidditch като странично занимание. Има го игрището, можеш да си летиш с метлата. За да е изживяването пълно, нека добавят и това. За други по-сериозни DLC-та, не съм сигурен. Самата игра ми изглежда като да няма орязани неща в нея. Предполагам че голяма част от нещата които са планирали да са вътре, са си останали.
Има неща които са ми супер нелогични обаче:
- Защо 9x19 Макаров е толкова силен и/или KS-23 e толкова слаб?
Вижте какво е това нещо. Това не е нормална помпа, това е като нещо от някаква откачена научна фантастика - 23мм дуло. Не е за хора а за тиранозаври.
И в играта без ъпгрейди (а дори и с няколко) му трябват 2 удара за човешките Роботи. А на Макарова 3-5. Не е логично не знам, дразни ме
2. Руското VA на главният герой е по-добро от Английското, но пак не е добро. Щом аз, човек дет не знае езика кой знае колко добре го усеща... кофти.
3. Колите са гига кекави. Сега вярно главният герой на средна трудност е по-близо до T-62 отколкото до човек като точки кръв, но колите не трябва да се разпадат чак толкова бързо.
Имам и още мисли но като поиграя още малко.
Доста интересно. Или това или първоначално си започвал с Макарова и чак после се намира КСа но са сменили и нърфнали чудовището за да компенсират.
Гледам, че The Outer Wilds ми е в абонамента излязла и все се чудя дали да не я пробвам. Най-вече, че Любо я хвалеше преди време, а и по описание има сравнително оригинален геймплей.
Обаче сега май ще си взема Moons of Madness - не знам дали я е играл някой тука. Преди време изиграх Deliver Us The Moon, която е същия жанр и сетинг и ми хареса, а Moons of Madness уж се води и повече хорър и Лъвкрафт-вдъхновена, което допълнително ме примамва.
Днес може би ще я приключа и почвам Dying Light 2 и очаквам доста часове паркур и зомбита