Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
230
...
364
>
lyubohar
Цитиране
20 февруари 2023
Имам, все пак избивах ВСИЧКО, съответно съм умирал повече и съм се връщал. Макар че бях толкова наяден, че рядко се случваше да ме бутне нещо. Може би разликата е от това, че като мина една зона отварям оффлайн карта и минавам пак, за да събера пропуснати предмети. И това отнема допълнително време, но от друга страна моят авер не играе така и пак опука 200 часа...
Ludnichar
Цитиране
20 февруари 2023
Web написа
Мнението ми се припокрива с това на @lybohar на 100%. Не харесвам прекалено дълги игри за това искам main-story-то да е 20-30 часа пък който иска да си изпълнява странични мисии и да гони разни неща из картата после.
Hogwarts Legacy е изключение обаче. Толкова ми харесва и така съм я чакал тая игра, че вече съм на 30+ часа, а съм тооолкова назад с главните куестове.

Е хем си съгласен, хем изключения.
То всяка игра е изключение за някого. За мен Elden Ring беше игра, която чаках с нетърпение 3 години, последните месеци я сънувах и не можех да мисля за нищо друго. Не бих сменил и минута геймплей, и 1 пиксел от the lands between, за някоя си друга игра.
Просто при всеки е различно - едни обичат да изиграват много игри и биха предпочели всичките да са по 10тина часа. Други предпочитат да изиграват една игра отново и отново по различни начини и колкото е по-голяма и всеобхватна - още по-добре. Та е хубаво винаги да може да се разбере и гледната точка на другия.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
20 февруари 2023
Бях разкрил цялата карта,а единствената зона,която не успях да намеря на първо изиграване беше deeproots depths,съответно не минах Fortissax.Пропуснах само един куест от NPC-тата.Не съм открил всички пещери и подземия,но повечето.Бях 140 и някой левъл преди RadaBeast.Повечето играчи са на около 150-160 т.е. разликата е нищожна.На втория рън я платинирах.Минах въпросния бос и куест,събрах и един от предметите,които се изискват за платина.Не е като да съм я ръшнал.После естествено,когато играх за всичките 165 боса,видях,че съм пропуснал доста неща,но и след 650 часа откривам нови.Декември примерно,когато пак цъках,открих някакви руини или по-скоро постройки на края на Caelid.Та в тази игра има толкова неща за откриване,че и след стотици часове,пак може да си пропуснал нещо.Аз съм като Лудничаря,никога не бих я заменил за някоя 30 часова,също добра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
20 февруари 2023
В такъв случай аз съм малко хибриден - харесвам и големи, дълги игри с отворен свят и да се изгубя там за 150-200 часа, но харесвам и да играя и "кратки" игри от по 10-15-20 часа. И двата вида си имат плюсовете.
lyubohar
Цитиране
20 февруари 2023
The_Doctor46 написа
Аз съм като Лудничаря,никога не бих я заменил за някоя 30 часова,също добра.

И аз не бих я заменил, но бих заменил половината от нея за 2-3 други добри. Пък който иска си я минава пак и пак, както така или иначе правите - това си е съвсем в реда на нещата

Аз не преигравам и затова вложих всичко в първото минаване, оттам идва и разликата в часовете.

LethianDream
Цитиране
20 февруари 2023
"Та е хубаво винаги да може да се разбере и гледната точка на другия."
Ти да беше станал депутат с такова говорене
И аз съм хибрид като Ростик в това отношение- играя и дълги игри с отворен свят, и къси. Но за разлика от Любо, не си поставям за цел в едно изиграване да видя абсолютно всичко. Важното е да се наслаждаваме на игрите, примерно помийката Хогуъртс/ Хари Потър трябва много да се постараят да я направят добра игра (което явно и са направили). Проблемът при дългите игри, е че прекалено много куестове и разклонения пречат да усетиш емоцията и да си съпричастен, това е като дълъг сериал, в един момент губиш нишката. Едно е да гледаш стегнат филм 2 часа и половина със сюжет и герои, друго е да ти изсипят 4 или 5 сезона по 10 епизода на сериал (50 часа тотал). Та и тук е същото. Но ако играя еднa игра нон-стоп като Лудничар без да сменям на друга поне за малко, ще изтрещя като него.
The_Doctor46
Цитиране
20 февруари 2023
Гледам Atomic Heart получава предимно добри отзиви от медиите.В metacritics ,от 23 медии,17 позитивни,5 смесени и само една негативна.Имайки предвид,студиото зад играта и всичките работи,които се изписаха,може даже някои умишлено да са занижили.Утре ще разберем.Аз си взех game pass ultimate за 1 долар.До сега бях ползвал само game pass обикновения си,но останах приятно изненадан да разбера,че ако вземеш ultimate за първи път,плащаш само долар.Мислех,че са заедно,вземеш ли веднъж единия абонамент,следващия път си е на нормална цена и за двата.Тамън и за Wu Long следващия месец.Две интересни игри за долар.Найс
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
20 февруари 2023
Аз гледам стриймчета вече и също на мен ми харесва, макар да се виждат някои гличове даже от кратките ми гледания. Ревюта не съм чел засега, то тепърва ще излизат. Пък и на най-първите ревюта, които се появяват няколко дена преди играта не вярвам, защото обикновено са леко завишени.
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2023
1 долар е само първия месец да те зарибят После почват да те стържат, но си заслужава -идват скоро в каталога им страхотни игри като Redfall от хората зад Dishonored, Старфилда по-нататък, няма да останеш на сухо.
The_Doctor46
Цитиране
20 февруари 2023
LethianDream написа
1 долар е само първия месец да те зарибят После почват да те стържат, но си заслужава -идват скоро в каталога им страхотни игри като Redfall от хората зад Dishonored, Старфилда по-нататък, няма да останеш на сухо.
Знам,аз нали казах,че ползвам обикновения и си мислех,че ще е 9 ,но ultimate за първи път,пак е 1. Оферта си е
LethianDream
Цитиране
20 февруари 2023
Хаха, чакай, че много ме разсмя едно меме за Фром.
Гаврата е пълна - "Госпожице, може ли хепиенд за всички мои NPC приятели?"
"Не, ние сме Фром, това значи не само, че всички те са мъртви, а са мъртви по ТВОЯ ВИНА!"
Добре, че Лудничаря не гледа историята в игрите им, иначе много сдухан щеше да е на форумните срещи
The_Doctor46
Цитиране
20 февруари 2023
То историята в игрите на ФРОМ трябва да я търсиш,а най-добре да гледаш клипчета в нета.Колкото до NPC,там понякога има смисъл собственоръчно да ги утрепеш,че пускат полезни айтеми.
lyubohar
Цитиране
20 февруари 2023
LethianDream написа
Но за разлика от Любо, не си поставям за цел в едно изиграване да видя абсолютно всичко.

Мда, това определено ми е проблем, който допринася за дългото време. Тия дни минах Deus Ex: Mankind Divided и гледам съм отделил 50 часа, а гледам пишат, че отнемала 20-25

Иначе гледам ревютата на Atomic Heart и за мен са по-скоро средняшки, в най-добрия случай "OK"...

Web-Head
Цитиране
25 февруари 2023
Който играе Hogwarts Legacy на PS5 да не забравя за ексклузивния куест - "Haunted House"или "Mind your own business. Играе се след като завършиш втория trial и влезеш в часа за трансфигурации, в селото Hogsmeade излиза иконка като за страничен куест.
Невероятно НИВО бих го нарекъл, много оригинално, побиват те тръпки, има пъзели и като цяло е едно от най-яките нива които някога съм играл, не мога да повярвам, че е някакъв си страничен куест, трябваше да има много такива в играта.
Mitko6000
Цитиране
25 февруари 2023
Web написа
Който играе Hogwarts Legacy на PS5 да не забравя за ексклузивния куест - "Haunted House"или "Mind your own business. Играе се след като завършиш втория trial и влезеш в часа за трансфигурации, в селото Hogsmeade излиза иконка като за страничен куест.
Невероятно НИВО бих го нарекъл, много оригинално, побиват те тръпки, има пъзели и като цяло е едно от най-яките нива които някога съм играл, не мога да повярвам, че е някакъв си страничен куест, трябваше да има много такива в играта.

Мерси за съвета. Клеймнах си го от кода който получих в кутията и излиза инсталиран, така че ще го видя.

<
1
...
230
...
364
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.