Аз врътнах rogue режима на God of War - добре са се справили от Санта Моника. Солидно ДЛЦ, не много голямо, но качествено изпълнено. На средна трудност се минава за 5-6 часа, но е интересно. Ако искаш може да развиваш още героя и след края до макс-статуси и ъпгрейди. Лягат на доста богатата и дълбока комбат-система и вкарват всевъзможни интерпретации и синергии чрез произволно падащи се бъфове.
Я кажи в кой акт си и на каква трудност? Аз точно влязох в трети след 113 часа и съм на нормална и ми идва добре балансирана, много малко битки съм преигравал, но си планирам ходовете за два напред поне, та това работи при мен.
Почти същото е да. Структурата на нивата е малко по-различна, при Бога можеш (след като минеш няколко ключови моменти) много бързо да стигнеш до крайните нива и общо цялата кампания е доста по-кратка, отколкото в Асасина, но схемата е същата. Както и на Returnal, но в Returnal запазваш много по-малко бонуси на следващия поход.
Първата от трилогията е по-остаряла, но е и най-чистото RPG от 4те МЕ игри. Другите вече са си ковър шуутъри с RPG елементи. Някои предпочитат тях повече, аз харесвам и трите. Освен че първата е най-чистото RPG от групата, тя е и най-основополагаща. Запознава те със света, с раси, знаеш за какво се бориш в следващите. Андромедата е разклонение преди финалния куест в 3ката. Аз знам, че съм особен, ама изобщо не бих могъл да харесам Андромеда, без да съм минал през сторито.
Иначе да, Андромеда не е толкова лоша, просто нее това което феновете искаха/очакваха. Нещо като Старфийлд. Ок игра е, но можеше да е много повече и оттам идват негативните настроения. Като обикновено колкото повече си фен на трилогията, толкова повече си критичен към Андромеда и обратно. През годините мнението ми се промени за нея. В началото бях на нож, но сега... даже мисля да я изгиграя пак някога като мина трилогията отново.
Съвета ми е ако обичаш sci-fi и можеш да заделиш време, вземай ги и 4те и се размажи. Даже леко ти завиждам, щото няма как да ги изиграя пак за първи път.
Ама ако пускаш абонамент само за тях... по-добре си ги купи щом са намалени. Никакъв шанс да ги минеш всичките за месец(освен ако нямаш чудовищно много свободно време), пък и като са си твои, ще си ги цъкаш с твое темпо.