Аз и Найт сме писали по-горе. Доста добра игра, като цяло.
Отделно с новия пач са направили BG3 тотална свинщина, вече си свиркат лошите, викат за помощ, все едно не беше трудна на нормал, сега са решили да я правят дарк соулс, направо те разкъсват като млада американска латина/циганка в генгбенг парти. И пак уникални детайли, всяко изиграване е различно, изключителна игра е!
Излезе вчера и DLC-то на Darkest Dungeon II и въобще не сте ми нужни, не мога да стигна още до Аватара
Класацията другата седмица, нали искахте да е последните две седмици, за да си изиграете всички игри от годината.
Ще поразцъкам тези дни да видя докъде ще мога да стигна, преди да почна релакса с Аватарчето
Малко ъпдейт за Аватара.Оказа се,че има скрити графични настройки за PC.Трябва да влезеш в Uconnect и в настройките се вкарва команда unlockmaxsettings.След това,като стартираш играта,се появяват въпросните настройки.Юби казаха,че не са ги вкарали директно,за да не свързват играта с неоптимизираност,защото повечето слагат на максимални настройки и се оплаквали,че върви зле.Тези графични настройки били за максимално натоварване на най-силните карти в момента,но най-вече за бъдещото поколение.Реално само RTX 4090 държи играеми кадри на 4К нейтив.Без да пускаш DLSS,FRS и прочее фрейм генератори.Държи стабилни между 30-42 ,в зависимост от това дали си вътре или на открито.Вече с пуснат DLSS 3.5 60 и повече кадри,но според мен не си заслужава да товариш картата толкова.Реално разлика между максималните настройки по подразбиране и скритите има разлика само в отраженията. Иначе нивото е абсолютно еднакво,но системата дърпа твърде много ресурс и GPU-то удря 400 вата,че и отгоре,а кадрите падат повече от двойно.
Така наричат играта Avatar Frontiers of Pandora заради уж сходния геймплей.