Така се случи сега, че лаптопа ми се повреди и е на гаранционен сервиз, а Dualsense контролера ми получи Stick Drift и го пратих гаранционно при Озон. Не ми върви с техниката нещо, в последно време.
Имам един Spartan Gear джойстик, който ползвам за PC, но той поддържа само PS4 и съответно 5-цата го разпознава като Dualshock 4. Докато дойде Dualsense-а, ще мога да цъкам само PS4 игри на 5-цата, затова Mass Effect ми идва в правилния момент.
По спомен даже ти ми я препоръча Grime, но тогава я нямаше още за конзола. За Blasphemous 2 ще го чакам на някакво по-голямо промо или да го пуснат в ps plus/extra. Иначе ми е в списъка. Първата част беше страхотна.
@Mitko6000, и на мен Mass Effect Legendary Edition ми е в списъка Дано ти оправят и бързо джойстика за Ps5. Моят има също дрифт, но се усеща само в менютата и не пречи на играта.
Странното при мен е, че дрифта се появява предимно когато докосна стика, без да го движа. Криви наляво. Отвреме навреме го прави от само себе си. Поне е в гаранция, въпреки че не е купуван самостоятелно, а е този който дойде с конзолата ми. Мина точно 1 година на 24-ти, откакто съм купил 5-цата, и веднага дойде проблема. Едни 140 лева ако мога да си спестя ще е супер.
Но да ги съдим за босовете не знам колко е справедливо, щото гледаме(повечето) от гледна точка на Соулс ветерани. Аз бях изиграл Dark Souls 1 до 3, преди да се докосна до Demon Souls-a. Да не говорим за римейка.
Вижда се как някои неща са се зародили там - просто Asylum Demon-a, дето го срещаме даже и в DS3, Storm Ruler-a дето помага за Йорм, просто Crestfallen и т.н. и т.н
И да, много ме радва как влизаш все по-дълбоко и по-дълбоко във света.
Иначе Patches също е от тук, и други неща бях забелязал, които се предават напред в поредицата.
@The_Doctor46 майко мила, hard mode отвсякъде
DS3 на мен не ми е любимата, макар обективно да е най-добрият Dark Souls. Просто усещането, заради което най-много обичам тия игри, не е толкова свързано с босовете или битките и въпросното усещане по времето на DS3 вече ми се беше поизтъркало вече. Затова DS1 си ми остава най-любима, заедно с BB.