Няма кой да те съди, цъкай си каквото ти е кеф,щ. Аз като си цъкам някоя претоплена Uni манджа мислиш ли че се вълнувам какво мислят другите
Аз тия дни основно VR игри цъкам. Почти минах RE4(дойде с шлема) и сега се размазвам на моднат Skyrim VR. Освен това почнах и Alan Wake 2, почва интересно, ма ме плащат мненията тук за финалната права, ще видим.
Понякога ми идва мисълта да мина пак 2-ката, но после попадам на видео като това и си спомням всиките моменти, които ми образуваха PTSD от тая игра. Ама "ti si znae6 brat" де.
P.S. Имам чувството, че повечето хора се страхуват да кажат лоша дума за Фром. Аз като фен на въпросните си казвам с ръка на сърцето, че и да не беше Dark Souls, II на мен ми идва като много средняшка игрица.
Като каза 3 я да видя аз колко неща ще се сетя като self-challenge: Началната зона (гробището) и масивния замък, после castle wall и слизането до dancer-a, селцето се сещам след като прелетиш, мястото за ъпгредване (вътре с троновете и нпс-тата и отвън си визуализирам веднага как изглеждаше), гората с онзи бос маг, дето си правеше клонинги, после от там стигаме до любимата ми зона с големия храм, блатото и пъзела с огньовете, пътя до abyss watchers и стаята, подземието долу, дето се бях губил 20 пъти, а после онзи червей ме шашкаше малко, лесният, но готин бос дето е легнал огромен скелет и плюеше някакви газове май, moonlight селцето, което води до новото Анор Лондо (което не ми беше харесало колкото OG версията), тъмния свят, където се биеш пак с началния бос, финалния замък и братята, моста с бронята на Ornstein като бос и "пеперудите"... Бе набили са ми се някакви неща май.