Мале мале мале това е феноменално зле. Безумие...
Аз затова се дразня на тези оценки. Ако имаше повечко 1/10 и 2/10 може би Bandai Namco биха се намесили...
Гледайте просто. Това е най-ниското ниво на скил за създател на игри. Сравнение с From дори Ubisoft са Malenia
По темата, продължавам да въртя Киберпънка на поредно плейтру с билд Стрийт Самурай и зловещо ги коля, все повече ми носи адреналин и наркоза тази игра, особено след работа заедно с FC24 за отмора и релакс. Свалил съм си и демото на Enotria, интересно ми изглежда тази соулс-лайк игра, да видим  

. Вече май трета седмица. Тази игра все още ме впечатлява с размера на картата си. Откриват се нови и нови територии. Не е класически отворен свят, но пак има бая обикаляне. Почна леко да ми омръзва вече, но историята е уникално написана. Всяка отделна мисия е някаква особена и някои се преплитат с основната. Сценаристите добре са си свършили работата. Ще взема да пробвам Life is Strange, която е на същата компания.
. Вече май трета седмица. Тази игра все още ме впечатлява с размера на картата си. Откриват се нови и нови територии. Не е класически отворен свят, но пак има бая обикаляне. Почна леко да ми омръзва вече, но историята е уникално написана. Всяка отделна мисия е някаква особена и някои се преплитат с основната. Сценаристите добре са си свършили работата. Ще взема да пробвам Life is Strange, която е на същата компания. . Вече май трета седмица. Тази игра все още ме впечатлява с размера на картата си. Откриват се нови и нови територии. Не е класически отворен свят, но пак има бая обикаляне. Почна леко да ми омръзва вече, но историята е уникално написана. Всяка отделна мисия е някаква особена и някои се преплитат с основната. Сценаристите добре са си свършили работата. Ще взема да пробвам Life is Strange, която е на същата компания.
. Вече май трета седмица. Тази игра все още ме впечатлява с размера на картата си. Откриват се нови и нови територии. Не е класически отворен свят, но пак има бая обикаляне. Почна леко да ми омръзва вече, но историята е уникално написана. Всяка отделна мисия е някаква особена и някои се преплитат с основната. Сценаристите добре са си свършили работата. Ще взема да пробвам Life is Strange, която е на същата компания.
Между другото ако на някого му се играят ще му подаря PS4 диск с двете.
 Продължението на приключенията на Макс Колфилд го чакам тази есен с огромно нетърпение, надявам се да е поне толкова добро колкото единицата. Иначе Life is Strange 2 с братята беше огромно разочарование, спомням си, че изиграх два епизода с огромна клизма и я изтрих.
 Продължението на приключенията на Макс Колфилд го чакам тази есен с огромно нетърпение, надявам се да е поне толкова добро колкото единицата. Иначе Life is Strange 2 с братята беше огромно разочарование, спомням си, че изиграх два епизода с огромна клизма и я изтрих.Heavy Rain сякаш ми беше най-слабата от игрите на Куантик-много, много силно начало, но нататък не беше моето, а и престъпникът го знаех интуитивно още в средата. Beyond е невероятно силна игра, както и Божо каза, Детройта също е шедьовър, там съм ревал като куче накрая  

Просто чак мастърпийс за мен не е. Мастърпийс навремето беше Фаренхайт, например. Но тя пак е на Quantic, които явно просто повече ми кликват в тоя жанр. Но дали си струва да се изиграе Life is Strange - със сигурност.
 Просто чак мастърпийс за мен не е. Мастърпийс навремето беше Фаренхайт, например. Но тя пак е на Quantic, които явно просто повече ми кликват в тоя жанр. Но дали си струва да се изиграе Life is Strange - със сигурност. ) Фаренхайта ме спря пак грозната графика, сигурно 10 години след премиерата я бях открил и почнах да я играя.. Но всяко нещо с времето си. Иначе двете най-добри студия за интерактивни филми са Куантик и Don't Nod, като имат някои разлики в самата постройка. Куантик повече наблягат на силната емоция, докато при Dont Nod повече сякаш са логическите избори и някакви дребни пъзели и разследвания, може би затова са по-специфични. Мен ми носеше първия LiS едно много яко хорър усещане в това малко градче, не коментирам перфектното озвучаване и сценарий. (СПОЙЛЕРИ) А и накрая можеше да ебеш майката на цялото градче и да спасиш приятелите си, нещо което мизантроп като мен винаги би направил
) Фаренхайта ме спря пак грозната графика, сигурно 10 години след премиерата я бях открил и почнах да я играя.. Но всяко нещо с времето си. Иначе двете най-добри студия за интерактивни филми са Куантик и Don't Nod, като имат някои разлики в самата постройка. Куантик повече наблягат на силната емоция, докато при Dont Nod повече сякаш са логическите избори и някакви дребни пъзели и разследвания, може би затова са по-специфични. Мен ми носеше първия LiS едно много яко хорър усещане в това малко градче, не коментирам перфектното озвучаване и сценарий. (СПОЙЛЕРИ) А и накрая можеше да ебеш майката на цялото градче и да спасиш приятелите си, нещо което мизантроп като мен винаги би направил  
  Което ме подсеща, че щях да ви предлагам да направите под-тема 'Книги и филми'... И между другото Rostik, никога не ме е привличало крафтенето, фарменето и т.н., просто в случая с V Rising ме кефи поготовката преди да отида се бия с некое чичи, че играта е мелез aRPG със surivol елементите, ама си има геймплей
 Което ме подсеща, че щях да ви предлагам да направите под-тема 'Книги и филми'... И между другото Rostik, никога не ме е привличало крафтенето, фарменето и т.н., просто в случая с V Rising ме кефи поготовката преди да отида се бия с некое чичи, че играта е мелез aRPG със surivol елементите, ама си има геймплей