Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
335
...
365
>
LethianDream
Цитиране
09 септември 2024
Не виждам логика в сравненията, но щом така си решил - и двете горепосочени повече време са ме държали в света си с кеф, докато на Уичъра се мъча. Първо, заради изключително слабата история - гледах първия сезон на сериала, а и в третата игра видях достатъчно, за да се чудя как това фентъзи въобще може да има почитатели- кухо, тъпо, изключително елементарно- грубо бих го определил така - група фрийкове сред хорицата, които се забавляват за тяхна сметка. Дори не може да стъпи на 1/10 от дълбочината на героите в Baldur's Gate 3. И най-смешно винаги са ми били бруталните несъответствия- "ожени дъщерята, не ти искам парите" и обираш на селянина цялата покъщнина Второ, може би това, че не съм играл предните две игри ми пречи да се потопя напълно. Трето, не може, бих казал дори, че е престъпно да ти се отварят куестове от 20 ниво нагоре, докато ти си под 10 ниво, буквално се чудя какво да правя, защото в момента нямам добър сребърен меч и имам върколак, който ми пречи да вдигна ниво. Огромна карта, по-скучна от всички огромни карти на Юбисофт. И т.н., и т.н., да не изреждам, че ще се изнервя Обърнах хастара на Кийра Мец поне, това беше добро
nightwarrior
Цитиране
09 септември 2024
На Грийдфол историята макар не лоша, не е нищо невероятно. Колонизатори, срещу колонизирани, щипка Танцуващия с вълци и щипка магия.

Вещера, чисто като история също не е нещо изумително, но поне според мен има много по-силни персонажи, а и е кулминация на събитията не само в трите игри, а и в книгите.

Убий ме, ама на един персонаж в Greedfall не помня името, за разлика от Вещера.

Според мен тук се случва нещо, което изкривява. Теб ти харесва повече Greedfall, в което няма лошо и затова и причисваш неща, които обективно няма(по-силна история). Самия куест с Барона, има по-силни персонажи и история от почти целия Greedfall. Просто не харесването на Вещера(било щото не е твоето или щото си си навил на пръста, че ще си контра) оцветява цялата игра в по-лоши цветове.

Колкото до геймплея, на мен ми беше приятен в Greedfall и точно това е една от причините да не съм сигурен дали ще играя двойката, защото коренно са променили бойната система например.

Моля те не съди за историята на Вещера по сериала. Първо е разказано като от пиян олигофрен, който така се е размазал, че не може да подреди събитията. Второ има толкова фенфик, че Rings of Power гледа със завист.

LethianDream
Цитиране
09 септември 2024
Найт, много ми е плосък света на Сапковски, изключително елементарно фентъзи.Единствено разчита точно на уж по-добре изградените персонажи, щото играеш с Уичъра и другите му дружки са фрийкове и по-лесно ти остават в съзнанието. Свят, сетинг, всичко друго- тотална леш.Вероятно все пак ще се насиля да си я доиграя, поне да го начукам поред на всички патици- Кийра Мец, Трис, Йен и т.н.
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2024
Ако това ще те държи,не си прави труда.Може само с една от двете. Сериала както Найт вече отбеляза,е пълен майтап.Вещера има с пъти по-добри персонажи от Greedfall,света на играта си е супер,а историята,особено ако си чел книгите е достатъчно добра.Не е най-добрата в гейминга,но е достатъчно добра.Куестовете са направени много добре.Има интересни,а не просто сложени за пълнеж.Дали ще обереш някой,или не,си е твой избор.Гералт е страхотен протагонист.Няма само черно и бяло,може да е наутрален.Това също е готино и го има в много малко игри.И пак питам,защо нещо,което не става,слабо е и тн. за теб,го почваш отново?Аз ако има такова мнение за някоя игра,не бих си и помислил да я пускам,еле па за пореден път.Това ми идва малко странно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
09 септември 2024
Интересно ми е дали ще се "отвори" с времето, може да ме изненада приятно. Любо ми се е карал доста пъти (с право), че има страхотни игри, които започват трудно и бавно, но после прерастват в шедьоври. Така беше с Киберпънка, която ми стана мегалюбима, а в началото адски ме дразнеше глупака Джаки. Та затова се опитвам да се мъча, вече над 25 часа ударих, ама не виждам прогрес, напротив

P.S. Язък значи, че още в началото изклатих Кийра Мец, Трисчето може да ми хареса повече, още не съм стигнал до нея. На второ превъртане ще бъда с Трисчето

The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2024
Кийра не ти бърка постата.Само ако се сгаджиш с Трис,не може да си с Йен и обратното.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
09 септември 2024
Триската e рижа, сега я гледам, може да го отнесе и то неведнъж

Йен откъде накъде ще разбира, бре, картата е огромна, няма да се засекат

The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2024
Ти трябва да избереш,или Трис,или Йен,или никоя.Ако си избрал едната,естествено,че другата знае.Те двете са сериозни мацки,не за веднъж,пък и са приятелки.Може да се пробваш и при двете,но накрая оставаш от два стола,на земята.Мисля,че има и забавна сцена,но аз винаги си избирам само една.Не съм коцкар.

П.С. Трис не е рижа,а ярко червена.По книгите и в играта.

bonchef
Цитиране
09 септември 2024
Позачетох се в коментарите ви за Вещера. Много се бях смял на следната ситуация. Вече бях стигнал из някакъв голям град , не помня имена. До момента съм решил маса сложни ситуации , натрупал съм респект сред обикновените хора, аз самия съм се понагрухтял де с броня де с оръжия , магии и т.н. Демек с мен шега не бива щото ще ядеш тоягата един вид. И бягам аз по разни задачи и минавам покрай един страж на входа на града. Онзи се подпира на копието и почти дреме. В момента в който се изравнявам с него се чува "Фарррт" , подчертавам само се чува не, че онзи казва нещо. Замислям се и се сещам какво става, смях се със сълзи поне 10 минути. Демек "Много важно дето си голяма клечка ти , аз да освободя зора от боба дето ядох на обяд , па ти си бягай по важните дела". Не знам дали ви е правило впечатление. С двете главни героини мисля на мен не ми се получи щото аз яко бях хванал де що намеря из света, а тук там се намира и публичен дом мисля имаше. Май имаше една или воден дух или елф, че не помня добре и тя ви лекува безплатно след , като имате авантюра с нея. Хубава си е играта поне за мен.
LethianDream
Цитиране
09 септември 2024
Е, те стражите и селяните постоянно те дразнят в играта - "дръж си меча скрит", "майка ти да еба, мутант" "фрийк" и т.н. Бобецът си е по-важен, дава си зор и трябва да се освободи напрежението... Пък ти си бъди стотен левъл и отсичай главите на величествени дракони с един удар
nightwarrior
Цитиране
09 септември 2024
Е то това си е баш канон. Масово мразят вещерите, нищо че са им нужни. Ама те и хората са лицемерни и това не е само в играта - пример и тия дето плюят чалгата ама след втората чашка и ще ти изкарат дискографията на произволна певица.

То затова и крепостта на вещерите е на това положение(заради погром подбуден от омразата) и затова има в северните кралства вещери колкото пръстите на едната ми ръка.

Иначе по книгите Гералт ги жъне здраво девойките. То и затова в първата игра си "събираш картички". Ама във втората и третата решиха малко да го обуздаят.

lyubohar
Цитиране
09 септември 2024
Летиан, като ти гледам коментарите, ти си се запалил вече...Край, няма връщане назад
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2024
nightwarrior написа
Иначе по книгите Гералт ги жъне здраво девойките. То и затова в първата игра си "събираш картички". Ама във втората и третата решиха малко да го обуздаят.
Жъне ги главно в първите няколко книги,защото Йен е "кучка" и го третира зле.Събират се и се разделят.Не ще да се сгаджи за постоянно,но после вече не ги жъне като се посъбраха. Той все по магьосници залита ,та Ламбърт постоянно го бъзика.
LethianDream
Цитиране
10 септември 2024
Запалих се предния уикенд, не мога да си кривя душата, но сега ми е спрян прогреса и ме мързи да чета как се бият върколаци. Ще си я доиграя, а и Трис ми е интересна за дълбоки "разговори"

Не съм играл първата игра и ми стана интересно - какви са тези "картички" - ебеш някоя и ги събираш всичките ли? Като колектибълс? Може в четворката да направят картички с венерически болести, които да събираш

nightwarrior
Цитиране
10 септември 2024
Да, такива картички. Иначе трудно венерически. Вещерите заради мутациите са имунизирани срещу болести.
<
1
...
335
...
365
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.