Вещера, чисто като история също не е нещо изумително, но поне според мен има много по-силни персонажи, а и е кулминация на събитията не само в трите игри, а и в книгите.
Убий ме, ама на един персонаж в Greedfall не помня името, за разлика от Вещера.
Според мен тук се случва нещо, което изкривява. Теб ти харесва повече Greedfall, в което няма лошо и затова и причисваш неща, които обективно няма(по-силна история). Самия куест с Барона, има по-силни персонажи и история от почти целия Greedfall. Просто не харесването на Вещера(било щото не е твоето или щото си си навил на пръста, че ще си контра) оцветява цялата игра в по-лоши цветове.
Колкото до геймплея, на мен ми беше приятен в Greedfall и точно това е една от причините да не съм сигурен дали ще играя двойката, защото коренно са променили бойната система например.
Моля те не съди за историята на Вещера по сериала. Първо е разказано като от пиян олигофрен, който така се е размазал, че не може да подреди събитията. Второ има толкова фенфик, че Rings of Power гледа със завист.
P.S. Язък значи, че още в началото изклатих Кийра Мец, Трисчето може да ми хареса повече, още не съм стигнал до нея. На второ превъртане ще бъда с Трисчето
Йен откъде накъде ще разбира, бре, картата е огромна, няма да се засекат
П.С. Трис не е рижа,а ярко червена.По книгите и в играта.
То затова и крепостта на вещерите е на това положение(заради погром подбуден от омразата) и затова има в северните кралства вещери колкото пръстите на едната ми ръка.
Иначе по книгите Гералт ги жъне здраво девойките. То и затова в първата игра си "събираш картички". Ама във втората и третата решиха малко да го обуздаят.
Не съм играл първата игра и ми стана интересно - какви са тези "картички" - ебеш някоя и ги събираш всичките ли? Като колектибълс? Може в четворката да направят картички с венерически болести, които да събираш