Стори ми се познато името и видях, че ми стои в wishlist-a тази игра. Отнякъде бях гледал трейлър и ми се стори интересна за цъкане. Ама 60 лева ми се струва много. Ако влезе в каталога на абонамента или я пуснат за 10-15 лева може да я взема.
Нещо не си разбрал, нямат планове да правят други рпг-та по ДнД за момента, иначе предвид че само РПГ-та правят 20 години, ще е странно да изтряскат новото НФС, не мислиш ли?
Иначе не мога да се сетя нито една пикселизирана игра, която да ме кефи... Смисъл истински релийз, Brutal DooM много ми допада, миналата година имаше един Волфенщайн, дето беше фенски проект май, направих няколко мисии, сега имаше един пикселизиран шуутър с АИ тип FEAR, него го поразцъках, но май и аз не съм по пикселестия look. Освен Hotline Miami, че коментарите ми припомниха.
Иначе в момента цъкам Диабло 4, опитвам се мина историята, че да видя "истинската" игра и дали ще ми хареса, навремето много малко съм цъкал 2, та сега влизам във филма.
@hyper: прав си, така бяха казали, моя грешка.
След сторито ти отключва по-високи трудности (съответно по-добри награди), различни ивенти(Wold boss-ве които биеш с други играчи), специални мисии, както и такива от дадения сезон. Nightmare дънджъни, специални (Uber) версии на някои от стори босовете и т.н.
Иначе аз малко поиграх SM2. За момента още съм на сторито, но е много добра игра във Warhammer вселената. Горещо я препоръчвам особено на хора със занижен тестостерон
Greedfall е в пъти по-силна като история, сетинг и свят, може би геймплея е по-слаб и картата не е толкова голяма, но двойката я чакам с огромно нетърпение. Докато за четвъртия Уичър ми е през кура..